Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo i ja dolacze z podlym nastrojem dzisiaj ale moj M stawiam mnie dzis do pionu trzeba pamietac ze po kazdej burzy w koncu przyjdzie slonce kazdy ma wieksze i mniejsze problemy ale trzeba sobie z nimi jakos poradzic:)))
Karola gratuluje coreczki:)
Nam tesciowa wczoraj przyslala piekne ubranka wiekszosc dla dziewczynki oby staly sie przydatneKarola1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNam lekarz diagnosta, ten od prenatalnych, po 5 sekundach od pojawienia się obrazu na usg, powiedział, że to na pewno dziewczyna i nie ma najmniejszych wątpliwości. Myślę, że gdyby nie był pewien, to by zaznaczył, że to tylko podejrzenie, a on tak pewnie kilka razy mówił
Ciuszki przydadzą się i Wam i nam-zobaczysz
A w którym tygodniu lekarz określał Wam płeć? -
nick nieaktualny
-
Kobiety a ja oficjalnie właśnie jestem po sesji
jestem przeszcześliwa bo w końcu mogę cieszyć się ciąża, zwolnieniem i myśleć o remoncie
Życzę wszystkim udanego weekenduKarola1990, kwiatakacji, m@rzenie, Hashija, bella88, Pchełka, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misia u mnie tak samo, wszyscy mi wmawiają dziewczynke a ja czuje bardzo ze to chlopiec
Wizyta w czwartek to sie dowiem mam nadzieję
Ciuszków jeszcze nie kupuje, chce wiedziec jaka plec i czy wszystko jest na pewno Dobrze
Sluchajcie czy na sama morfologie trzeba byc na czczo ?
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
Mi lekarz powiedział, że między nóżkami widzi 3 kreseczki a to jest charakterystyczne dla warg sromowych i na 100% dziewczynka;) Mam nadzieję, że na połówkowym się potwierdzi:)MI określił na początku 17.
Poziomka z tego co wiem to trzeba być na czczo.Pchełka, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To i ja dołączam dzisiaj do tych z podłym nastrojem. My dzisiaj cały dzień walczymy z pieprdzielonym multiroomem. Najpierw okazało się że musimy coś powymieniać przy antenie, potem nie aktywowali nam drugiej karty, potem nie mogliśmy zgrać dekoderów. Wiercenie, i syf jak nie wiem. Aż mnie szlag trafiał. Wkońcu wszystko działa ale humor do końca dnia zepsuty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 20:05
-
nick nieaktualnyHej:-) u mnie dzis juz lepiej
dzieki dziewczyny za wsparcie:-) Ania 14 moze masz lozysko na przedniej scianie i nie czujesz. Spokojnie, masz czas chyba do 21 tyg, dopiero wtedy jest to niepokojace. Dziewczyny, ja tez czuje chlopaka, wszyscy mowia ze bedzie dziewczyna (oprocz lekarza ktory nic mie mowi, w szpitalu tez sie nie dowiedzialam). Misia ale mam chyba tak jak Ty nie chce sie rozczarowac
nick 00 wiem co czujesz! Mialam to samo tydzien temu. Teraz liczy sie tylko ciaza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 08:29
ania14 lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny w piękny niedzielny poranek
oczywiście Jak mam szanse dłużej pospać to godzina 7 i koniec spania
jak dalej będzie taka Ładna pogoda to jedziemy nad wodę lub do Kazimierza Dolnego
maluszka odczuwam coraz częściej i nie mogę doczekać się środowej wizyty
miłego dnia wszystkim!
-
nick nieaktualnywitam,a moje dziecko dzis postanowilo wstac po 5, chyba polskie powietrze go orzezwilo haha. Dobrze ze o 7 moglam podrzucic go cioci
ja na 8 lipca zapisalam sie na usg, mam nadzieje,ze sie dowiem czy bedzie dziewczynka czy chlopczyk.
Ania14 ja w pierwszej ciazy ruchy poczulam ok 23 tyg. jak bylam na wakacjach, mysle ze wtedy nic nie robilam wiec nic nie rozpraszalo mojej uwagi, bo jak bylam w pracy nie myslalam,nie skupialam sie na ciazyjestem ciekwa kiedy teraz poczuje,niby w dr ciazy szybciej,ale narazie tez nie wsluchuje sie,bo w sumie jeszcze dzidzia ma czas zaznaczyc swoja obecnosc
ania14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurcze znowy plamie.... to jakaś stara krew bo jest ciemno brązowa..... wczoraj trochę przecholowałam bo sprątałam w domu...przygotowałam obiad i jeszcze mieliśmy imprezę rodzinna w restauracji.... zwiększę dziś sobie dawkę relanium... nikomu nie mówię że plamie bo zaczną panikować.