Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A moze po prostu to byla wydzielina jakas? Nie mam pojecia jak wygladaja wody plodowe tzn jaki maja zapach itd. Z tego co mi sie wydaje najpierw powinien wypasc czop. A sama jestes w domu czy z kims? Nie wien co Ci poradzic bo ja w tych tematach jestem nie doswiadczona...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pchelkaa trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. A ja dziś witam się z bólem gardła i osłabieniem. Wczoraj temp 35,9, wymioty i zawroty głowy. Ledwo do domu dojechałam. Masakra jakaś
momentalnie mnie rozlozylo. Eh... Mały się rusza co jakiś czas więc mam nadzieję że u niego wszystko w porządku
-
Rewelka ja używam Palmers, myślę że generalnie wszystkie im częściej tym lepiej nie ma o czym gadać
Ale ja używam raz dziennie wieczorem bo rano nie mam czasu
aczkolwiek na drugi dzień jak się kąpię to czuję że skóra tam gdzie smaruje w połączeniu z wodą nadal jest taka "ślika i tłusta" więc myślę że spokorewelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrewelka wrote:Hej, jakich kremów przeciw rozstępom uzywacie?
Wszystkie trzeba stosować dwa razy dziennie? Mam lekkie problemy z systematycznosciarewelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHey dziewczyny
dziś w końcu mam wizytę! Dopiero na 18:30 nie wiem jak zabić ten czas, żeby szybko zlecialo
dziś też pierwszy raz idzie z nami tatuś będzie mieć super prezent na dzień ojca, pierwsze spotkanie ze swoim malenstwem
)
maya34 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny