Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
ja się jeszcze nie zaczęłam kremować, poczekam, aż trochę mi ten brzuszek urośnie, bo teraz nie widzę potrzeby. W 1 ciąży smarowałam się od początku najpierw oliwką potem kremami i powiem Wam, że jeśli ktoś ma skłonności genetyczne do rozstępów do czy smaruje się 5 razy dziennie czy nie to i tak wyjdą, może ciut mniejsze. Ja miałam jedynie drobne na biuście, ale teraz ich w ogóle nie widać, więc nie wiem, czy to defakto były rozstępy czy jakieś naczynka popękane. Na brzuchu, udach pośladkach nic, ale moja mam po 3 ciążach też ma bardzo nieliczne i mało widoczne rozstępy, więc mam po niej dobre geny. Za to mam znajomą która smarowała się cała, a brzuch na koniec ciąży to cały miały jakby zaorany rozstępami. Co zrobić? coś za coś, uważam, że i tak jesteśmy piękne, bo jesteśmy mamami
MeGi2986, Pchełka, rewelka lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny jestem juz na oddziale, mam mniejsza ilosc wod ale nie wyciekly wszystkie- lekarz jest zdziwiony, bo mowi ze jak wyplywaja to wszystkie, nawet saczac sie. U mnie sie nic nie saczy, dzidzia zyje, slyszalam serduszko. Lekarzy niepokoja te skurcze brzucha co mam
dostaje standardowe leki luteine no spe 3x2.
Lekarz mowi ze szyjka zamknieta, wiec powinno byc ok, nie wie jakim cudem te wody mogly wyciecbede sie odzywala w miare mozliwosci, boje sie strasznie
-
Pchelkaa wrote:Dziewczyny jestem juz na oddziale, mam mniejsza ilosc wod ale nie wyciekly wszystkie- lekarz jest zdziwiony, bo mowi ze jak wyplywaja to wszystkie, nawet saczac sie. U mnie sie nic nie saczy, dzidzia zyje, slyszalam serduszko. Lekarzy niepokoja te skurcze brzucha co mam
Lekarz mowi ze szyjka zamknieta, wiec powinno byc ok, nie wie jakim cudem te wody mogly wyciecbede sie odzywala w miare mozliwosci, boje sie strasznie
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Dziewczyny jestem juz na oddziale, mam mniejsza ilosc wod ale nie wyciekly wszystkie- lekarz jest zdziwiony, bo mowi ze jak wyplywaja to wszystkie, nawet saczac sie. U mnie sie nic nie saczy, dzidzia zyje, slyszalam serduszko. Lekarzy niepokoja te skurcze brzucha co mam
Pchelkaa, ale lekarz jest pewien, że wyciekły wody?
Trzymaj się dzielnie, bo wszystko będzie dobrze, na pewno -
nick nieaktualny
-
pchełka trzymamy kciuki !
Dziewczyny powiedzcie prosze czy boli was brzuch ? Na pocztku ciaży miałam takie lekkie skurcze po bokach a teraz mam takie napiecie w brzuchu mniej więcej cały czas. Nie wiem czy dobrze to opisze ale takie rozpieranie w dole brzucha. Czy też takie macie? To normalne? A może te baterie w moczu ?
Proszę odpowiedzcie bo się troszkę martwie -
nick nieaktualny
-
lips wrote:pchełka trzymamy kciuki !
Dziewczyny powiedzcie prosze czy boli was brzuch ? Na pocztku ciaży miałam takie lekkie skurcze po bokach a teraz mam takie napiecie w brzuchu mniej więcej cały czas. Nie wiem czy dobrze to opisze ale takie rozpieranie w dole brzucha. Czy też takie macie? To normalne? A może te baterie w moczu ?
Proszę odpowiedzcie bo się troszkę martwie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylips wrote:pchełka trzymamy kciuki !
Proszę odpowiedzcie bo się troszkę martwie
Ja czytalam ,ze bol w okolicach pepka nie jest niebezpieczny i ma go wiele kobiet
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 13:08
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny witamy sie w 18 tyg nie moge uwierzyc ze juz niedlugo polowa:)
Pchelkaa trzymaj sie bardzo sie ciesze ze z dzidzia ok:)
Lips ja tez mam bol brzucha prawie codziennie jest napiety a jak chodze to juz wogole jest twardy za tydzien bede u lekarza to sie go zapytam bo zaczynam sie martwicWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 13:16
-
Pchełka trzyam kciuki. Jak będziesz coś wiedzieć to daj znać.
Dziś byłam na badaniach.miałam zrobić tylko tsh ale zrobiłam jeszcze krzepliwość i morfologie stałam tam 2 h. Nikt mnie nie przepuścił..... . Rano już nie miałam plamień teraz znowu plamię na brązowo. Dobrze że w czwartek wizyta. -
nick nieaktualnyAcikk wrote:Misia26 wrote:Hej dziewczyny witamy sie w 18 tyg nie moge uwierzyc ze juz niedlugo polowa:)
/QUOTE]
Przeskoczyło Ci na BBF że jesteś w 5 miesiącu? bo ostatnio się zastanawiałyśmy tutaj
?
Niewiem bo nie mam abonamentu takze nie powiemWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 13:32