Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPchelka tak mowilam o antybiotyku, pytal czy nadal czuje pecherz przy sikaniu i przy pelnym tak jak wczesniej powiedzialam ze nie bo naprawde z pecherzem juz ok, a on ze na to wlasnie powinien pomoc antybiotyk, a ze przeziebienie wzielo mnie w trakcie brania antybiotyku no to nie zwalczyl tych bakterii. Powiedzial zeby narazie leczyc sie paracetamolem i domowymi sposobami. Ale jak domowymi sposobami??? Wypilabym mleko z czosnkiem i miodem, mam poprosic polozna zeby mi zrobila? Bo przeciez jak maz mi przywiezie to juz wystygnie, nawet herbaty z cytryna zrobic nie moge, bo jest gotowa srednio ciepla w dzbanku na korytarzu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 15:51
-
nick nieaktualny
-
Dzis mnie normalnie nerw szarpie kuzwa;/ już mam dość tego remontu
nie wiedziałam,ze to powiem... zamowilam tamta lampe do sypialni co pare postow wstecz wyslalam fotke,14.06...do tej pory jeszcze jej nie mam. Dzwonilam w czwartek,napozniej w piątek dojdzie no może w poniedziałek czyli dziś..a dziś nie ma dalej..dzwonie do nich to najpierw nie wiedzieli o co chodzi
no chyba zart,potem slysze druga Pania,ze wyslali ja w piątek..tylko kuzwa jakby wyslali ja w piątek to by doszla jeszcze w piątek albo w sobote bo akurat trafiłam na allegro,ze mieszkam w Białymstoku a z Grabówki (miasteczko które graniczy z moim miastem) jest lampa..!!! jutro z rana wszystkich tam zajade i chyba zabije! Teraz znowu wybrałam se meble do salonu na mala scianke "rtv",mierzyłam ja wcześniej i wydawalo mi się,ze ma 250cm a tu dziś Małż mierzy i mowi 218cm... no ku*** co ja tam zmieszczę;/ już mam dość tego zjebanego salonu z aneksem który zabiera mi pokoj!
Już się wyrzylam na klawiaturze
Pchelka wracaj do zdrowia!
edit.
Chociaz dziś dzemy truskawkowe mi wyszly,choc o tyle pozytywna informacja dzisiejszego dniazrobiłam 12,5 słoika i ta 0,5 wlasnie zjadam
hehe Jeszcze z 6kg musze zrobić kolejnych 12
I tak mysle z czego by tu na zime jeszcze do nowej piwinicy zrobić
czyms musze zaplenic hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 18:02
-
Inso jeżeli wysłali firma kurierską to NA PEWNO nie dostałabyś w piątek, a w sobotę jedynie jakby nadawca do płacił za doręczenie sobotnie, nie ma różnicy czy się wysyła z Białegostoku do Białegostoku czy z gdańska do zakopamego, chyba że sami by Ci przywieźli.
-
Karola ja ostatnio baaardzo nerwowa jestem bo już chce żeby to się skonczylo
tyle czekac..od grudnia na dobra sprawę te mieszkanie sobie załatwiamy ale pewnych rzeczy niestety się nie przeskoczy ale jak ja wiem,ze już tam jestem zameldowana i mam już akt notarialny to już powinnam tam mieszkac ;p a nie jeszcze prace remontowe trwaja a jak się wprowadze to chyba dopiero będę meble zamawiac bo będę sto razy wszystko mierzyc
Rewelka nie wiem czym,bo nie poinformowano mnie ale sam fakt,ze od 14 czerwca powinni wyslac już 15.06..wiec o czym tu mówimy..o niekompetencji. Poza tym jest już 19 lampy jak nie ma tak dziś nie będzie.
edit.
Wlasnie Małż do mnie napisał,ze jest moja lampa..nastepna niekompetencja,adres na fakturę był na budowę a do wysylki i dostarczenia kazałam przeslac na adres tu do rodzicow gdzie jestem...dobrze,ze akurat Małż jeszcze tam jest bo maluje...noz kur** co za prostaki ;/ potem bym szukala wydzwaniala bo nie przyszloby mi tak szybko pojechać i spojrzeć na budowę do skrzynki czy jest jakies awizo .. jakas masakraWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 18:56
-
Inso i tak dobrze że się przyznali że nie wysłali, pracuje w kurierce i dużo ludzi przychodzi z pretensjami że paczka nie doszła tydzień wcześniej, a w systemie sprawdzamy i nadana dzień wcześniej:)
Ogólnie współczucie Ci urządzania mieszkania, strasznie to frustrujace, pamiętam jak u siebie robiliśmy... -
rewelka wrote:Inso i tak dobrze że się przyznali że nie wysłali, pracuje w kurierce i dużo ludzi przychodzi z pretensjami że paczka nie doszła tydzień wcześniej, a w systemie sprawdzamy i nadana dzień wcześniej:)
Ogólnie współczucie Ci urządzania mieszkania, strasznie to frustrujace, pamiętam jak u siebie robiliśmy...
Tak wogole to urządzanie super sprawa ale ja nie mam z tego przyjemności bo pomalować durnych scian nawet nie mogę.. dobrze,ze przy ustawianiu chociaż będę mebli ;P albo przy skrecaniu bo jak już podloga będzie i sciany pomalowane to spoko. Musze jeszcze pomyslec nad zabudowaniem balkonu bo już jaskolki sobie upatrzyly miejscowe na gniazdohehe to tam je ganiali trochę albo Małż albo Tata to na razie chyba zrezygnowaly ale jest ciemna plama na scianie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 19:02
-
To i ją się wyzyje na klawiaturze
Wczoraj szlismy z mezykiem na obiad rocznicowych do knajpy stolik zamówiony na 15 o 12 IDE do łazienki wlosy myc ciul nie ma wody mezus dzwoni do wodociągów a oni że jakąś awaria i nie będzie przez 2 godzinyno to ją w auto kosmetyki suszarki i do rodziców się myć co by nie wyglądać jak wyplosz... Teraz chce sie iść kąpać i spać bo mnie spanie ciśnie jak zwykle a o 6 trza wstać ciul zas wody nie ma nie wiadomo kiedy będzie a jak będzie to i tak strach iść się kąpać czy nie zostanę z piana na głowie jak zaś SE nagle wyłącza ją pierdole co za patologia
-
Karola znalaza..tam gdzie być nie powinna
eh ciekawe czy cala chociaż,kazalam sprawdzic dla Małża.
Acik hehe oj to już wogole nerw by mna targal,zeby wody nie miała w domu.. jeszcze przed takim wyjściemło matko by było
Ja niestety od początku miałam co innego w glowie a wychodzi co innego teraz jeszcze co innego bo jak nie wymiar zly i już tego koloru nie ma w tym modelu to znowu na odwrot to jeszcze cos...eeee żal..hehehe
-
nick nieaktualnyAcikk u mnie od poczatku czerwca w najgorsze upaly przez dobre 2 tygodnie nie bylo wody od 16 do 23!!! A najsmieszniejsze jest to, ze nie bylo zadnej wywieszki z wodociagow, ze moga byc takie przerwy....
no i bylo lapanie wody w miski i garnki zeby miec sie w czym umyc!!! -
Dziewczyny a pytanie z innej beczki,miala ktoras już wyciek siary z piersi? ja przeczytałam w swoim pamiętniku z poprzedniej ciąży,ze już w 16tyg pociekła mi,a teraz na razie nic się nie dzieje procz bolących tych guzkow naokoło sutka,strasznie bola,pieka? jak się je dotyka,czasem zakluja.
-
nick nieaktualny