Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo nawet niewiem kiedy to zlecialo
A jak u was z jedzeniem miesa i wedlin bo u mnie krucho zjem troche i juz mi nie smakuje a wedklina to juz wogole i teraz mnie strasza ze jak nie bede jadla miesa to wkoncu nabawie sie anemii kiedy ja wogole nie mam ochoty na miesoczarnamaalina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No Zaczyna się w piątek dlatego byłam ciekawa czy od konca czy od początku 18 tyg to będzie liczone
Kurde w sobote byliśmy na imprezie i tamci znajomi jeszcze nie wiedzieli że czekamy na Dzidzi i nikt, NIKT nie zauważył (a było tam z 15 osób)
Madziasek ja chętnie:D -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZmienil mi sie TP na 27.11, wychodzi ze jestem w 17t3d, lekarz powiedzial mi ze TP ustala sie do 20t, bo pozniej to juz dzieci rozwijaja sie inaczej, jedno szybciej rosnie od drugiego i jest znaczenie ktory to tydzien np w 29 t gdy tak naprawde jest to 30 tydzien. A przy samym porodzie gdy bedzie wszystko ok to czy urodze w 39t czy w 40t czy w 41 to bez roznicy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 15:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisia strasznie przeziebiona jestem, straszny katar mam, gardlo mnie boli, glowa, mam stan podgoraczkowy. Brzuszek juz mniej boli, pocieszajace jest to ze czuje ruchy malucha. Mam duzo pic wody, a ona juz mi obrzydla, no ale jak trzeba to trzeba.
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Misia strasznie przeziebiona jestem, straszny katar mam, gardlo mnie boli, glowa, mam stan podgoraczkowy. Brzuszek juz mniej boli, pocieszajace jest to ze czuje ruchy malucha. Mam duzo pic wody, a ona juz mi obrzydla, no ale jak trzeba to trzeba.
Pchelkaa, pij i nadrabiaj ubytek wód. Najważniejsze, że z dzidzią wszystko ok.
A mówiłaś lekarzowi o Augmentinie? -
nick nieaktualny