Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoni nie przemeczaj sie i moze powiedz komus, niech maja Ci na oku i wyreczaja w obowiazkach.
Ze mna chyba cos nie takbiore antybiotyk augmentin od 5 dni, a dzi tem 37,7, katar, bol gardla. A przeziebiona nie bylam
bylam pewna ze jak biore antybiotyk to mnie nic nie wezmie
-
nick nieaktualnyPchelkaa, Augmentin jest specyficznym antybiotykiem i nie działa na wszystkich. Np na mnie i mojego najstarszego syna nie działa.Dodatkowo, on dostaje po nim wysypki, takiej drobnej, pokrzywkowatej. Moja koleżanka ma ten sam problem.
Ja zawsze to mówię lekarzowi.
Być może na Ciebie też nie działa. Ja bym poszła do lekarza, bo ogólnie jesi gorączka utrzymuje się po 3 dniach brania antybiotyku to coś jest nie tak.
Moni, no nie szalej z tym sprzątaniem. Musisz się trochę oszczędzać.
Brązowa krew to jeszcze nic strasznego, ale normalnie na Ciebie naskarżę -
Ja dzisiaj rano również odwiedzilam IP - plamienie i to spore....przyczyny brak..
Wszystko oki, maluch ruchliwy, serduszko 140 ( jak dla mnie szybkie tetno:)
We wtorek mam wizytę u swojego gin.
Spokojnej niedzieli - nasz zaczeła się ciut nerwowo:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej
ja tak niektóre z Was nie cieszę się dobrym nastrojem... znów zaczyna mi się lęk czy z dzieckiem wszystko w porządku, czy żyje (to dlatego,że poprzednią ciążę poroniłam) a wizytę mam dopiero 10 lipca...już się nie umiem doczekać aż mały da o sobie znać... dwa dni temu po obiedzie poczułam jakby mnie coś dotknęło od środka, takie delikatne muśnięcie, jakby skrzydła motylka, ale to chyba jeszcze za wcześnie na dziecko i pewnie jelita dały o sobie znać...
a pogoda u nas koszmarna... okropne ulewy. Teraz przestało lać, ale jest strasznie szaro, co nie sprzyja dobremu nastrojowi -
nick nieaktualny
-
Hej,u Nas wszystko w porzadku:) procz tego,ze wlasnie burza przeszla z wielkim deszczem. Najadlam sie dzis plackow ziemniaczanych z chlodnikiem i chyba mi ocet w nim poszkodzil bo zoladek boli strasznie;/ eh i wes tu cos zjedz;) poza tym od dwoch dni bola mnie jajniki jak na okres. Z rana jak wstaje to czasem nie moge sie przewrocic z prawego boku na lewy bo podbrzusze boli,nie wiem czemu. Ide wlasnie posluchac swego Pimpuszka Malego,jak tam sobie plywa:)
-
nick nieaktualnyHej sorry ze nie pisze ale ja nadal w szpitalu,jak miałam wychodzić w piatek to w czwartek distalam bólów brzucha po prawej stronie, straszne były ale to chyba macica naciskała na jakis nerw i dostalam kroplowke teraz jest ok może jutro wyjde;)
Pozdrowionka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A my dzis mamy pierwszą rocznicę ślubu
Jakby miejscowość ktoś rok temu powiedział że zamiast pić driny będziemy ją obchodzić z dzidzie w brzuchu to bym się popukala w czoło
Życie zaskakujePchełka, Madzisek, Matleena lubią tę wiadomość
-
Flakonik wrote:Hej. U nas w porzadku wszystko. Nadal leze caly czas.
Na mnie Augmentin tez nie dzialal jak kiedys bralam.
Martosza83 ciekawe z jakiego powodu.. najwazniejsze ze z dzidzią wszystko w porządku
Pani Doktor na izbie przyjęć stwierdziła ze to jakies naczynie lub mały krwiak(?) pójde we wtorek do swojej gin to sie uspokoje...ale strach w oczach był -
nick nieaktualnySpicie?
Czy to mozliwe zeby mi odeszly wody??? Jak wiecie mam problem z nerkami, teraz jeszcze przeziebieniewyszlam z wc po siusiu stoje w kuchni robie kolacje a tu mokre spodnie, poszlam szybko zdjac, spodnie mokre, wielka plama, majtki tez, to na 100% nie mocz- brak charakterystycznego zapachu. Od kiku dni boli mnie brzuch mam skurcze, zgodnie z zaleceniami lekarza biore no spe 3x1. I teraz tak mnie boli, spac nie moge
gdyby nie to ze lezala w szpitalu ze mna dziewczyna co jej w 15 tyg wody plodowe odeszly to bym myslala ze to nie mozliwe. Nie wiem co robic, nie wiem co myslec
boje sie strasznie wizyte mam dopiero za tydzien w poniedzialek, i to glupie ale glupio mi na IP jechac. Tam od razu zostawiaja na oddziale na min 3 dni! A jesli sie okaze ze ok to pomysla ze panikara jestem bo przeciez dopiero wyszlam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2015, 02:20
-
nick nieaktualnyDzieki Karola, kurcze tak sie boje, a z drugiej strony nic sie ze mnie nie saczy, bylo to jednorazowe
najgorsze ze nie wiem czy te wody powinny byc przezroczyste czy jakiegos koloru. Bo ta plama na spodniach i majtkach byla bezbarwna, bezwonna. No i czy czop powinien odejsc? To tez napewno nie sluz bo biore luteine i sluz mam przez to bialy z grudkami