Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMeGi2986 wrote:Dziewczyny, w którym tyg bedziecie robić usg połówkowe??
My u specjalisty (ze skierowania na badania prenatalne-bo oprócz 11-14 tc, przysługuje jeszcze połówkowe)mamy w 22 tc, a u mojej gin to jeszcze nie mam pojęcia, bo dopiero dzisiaj u niej będę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:hej, a ja dziś obejrzę mojego maluszka
kto ze mną wizytuje? ja dopiero usg 1 trymestru robię a wy już o połówkowym
-
nick nieaktualny
-
Pchełka wrote:Justynka, ja też dzisiaj wizytuję, tym razem u mojej Pani Ginekolog
O 14:20 dokładnie
To bardzo sprytnego masz synka, jak już się dźwigadumna jestem zniego, wczoraj go ważyliśmy, klusek waży już 10 kg!
jeszcze chyba dziś Flakonik z nami, wg tabelki, ktoś jeszcze a się nie wpisał?
ja mam dopiero na 16.00, już mam stresa, mam nadzieje że wszystko będzie dobrze7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
Justyna rzeczywiście spryciula,u mnie Mala w 9msc przy meblach lazila i myslalam,ze szybko pojdzie sama a tu niespodzianka dzień przed 1 urodzinami
A wczoraj już pisałam,ze mojej Siostry Synek już nauczyl się stawiac pierwsze kroki
z butelka po mleku,łapie chyba rownowage z nia hehee a postawil już je majac 10msc
szybkie Dzieciaki teraz
))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 08:55
Oluniaaa lubi tę wiadomość
-
MeGi2986 wrote:Hehehe ja pytam na zas bo 20 sierpnia wyjezdzamy i musze sobie zaplanowac do tej pory wizyty tak zeby nie byly za czesto ani za rzadko:) i tak sie zastanawiam czy w 22 tyg nie bedzie za pozno?7w3d 💔
-
iNso87 wrote:Justyna rzeczywiście spryciula,u mnie Mala w 9msc przy meblach lazila i myslalam,ze szybko pojdzie sama a tu niespodzianka dzień przed 1 urodzinami
A wczoraj już pisałam,ze mojej Siostry Synek już nauczyla się stawiac pierwsze kroki
z butelka po mleku,łapie chyba rownowage z nia hehee a postawil już je majac 10msc
szybkie Dzieciaki teraz
))
iNso87 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualny
-
pochwale sie, chyba oduczyłam synka zasypiania na rękach
dziś drugi dzień jak odkładam go do łóżeczka i po jakimś czasie sam zasypia
jak ulga, bo jeszcze trochę i cięzko by mi było z brzuchem go lulać i odkładać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 09:22
7w3d 💔 -
Acikk wrote:Dziewczyny czy któraś cierpi na nadmierną senność
?
Ja się czuje ogólnie super od samego początku ale od kilku dni mogłabym spać na okrągło
Wczoraj poszłam spać o 20.15 bo już nie mogłam wytryzmać i zastanawiałam się o której w nocy się obudzę wyspana a tymczasem o 6 jak zadzwonił mi budzik do pracy to nadal byłam nieprzytomna
Jutro sobie odbiję
Miłego dnia Dziewczynki mam nadzieję że u Was lepsza pogoda bo u nas tragedia mokro zimno i ponuro...
Ja mam tak samo. Mogłabym spać od kilku dni bez przerwy. W dzień muszę strzelić obowiązkowo drzemkę. Wstaję np o 7 a o 9 chce mi się spać aż się zastanawiam czy to normalne. Dobrze, że jutro mam wizytę to się dopytam:) Trochę mi hemoglobina spadła, ale to raczej nie od tego. -
Karola1990 wrote:Ja mam tak samo. Mogłabym spać od kilku dni bez przerwy. W dzień muszę strzelić obowiązkowo drzemkę. Wstaję np o 7 a o 9 chce mi się spać aż się zastanawiam czy to normalne. Dobrze, że jutro mam wizytę to się dopytam:) Trochę mi hemoglobina spadła, ale to raczej nie od tego.
-
Karola1990 wrote:Inso ja zawsze rannym ptaszkiem byłam a teraz nic mi się nie chce, mogłabym tylko spać jakbym jakąś anemię miała bo na nic siły nie mam.
nie anemia. Poza tym mysle,ze az tak bardzo chyba Tobie nie spadla ta hemoglobina? mi zaledwie o 0,3 poniżej normy i musze się po prostu doszprycowac żelazem