Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny a ja pospalam troche jakos mnie zmoglo gdyby nie szwagierka to moj m by obiadu nie jadl bo w pore mnie obudzila
Dziewczyny gratuluje dobrych wiesci ale wam zazdroszcze ze znacie juz plec
Moni dobrze ze wiadomo skad te plamienia odpoczywaj i sluchaj lekarza bedzie dobrze:) -
Ja też dzisiaj po wizycie
, no i nadal nie wiem kto tam we mnie siedzi, maluszek siedział sobie wygodnie na pupce plecami do usg i bawił się uszkiem,
. Ogólnie wszystko ok krwiak się zmniejszył tzn. zostało go niewiele. Pozwolenie na wyjazd na wakacje dostałam, także cieszę się.
bella88, Madzisek, Hashija lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySory za slownictwo!
Ja pierd*** dziewczyny ale mnie boli brzuch!! Kuzwa mac! Wczoraj wyszlam ze szpitala a dzis znowu taka akacja! A moj gin przyszedl do mnie jeszcze w szpitalu i pow ze jego zdaniem powinnam zostac bo nie zdziwi sie jak jutro (czyli dzis) wroce. Ale moj wypis to decyzja ordynatora ktory stwierdzil ze lezec i lykac tabsy moge w domu. Ja chce juz poniedzialek chce wiedziec co z dzidzia! Cale szczescie czuje delikatne ruchy -
nick nieaktualnyJeszcze wyczytalam na ulotce czopkow rozkurczowych ktore dostalam (spasticol) ze nie mozna stosowac w ciazy. W necie wyczytalam ze w badaniach na zwierzetach stosujac lek doszlo do uszkodzenia plodu. No kurrr** mac! Co za debil mi to przepisal! ( nie moj gin tylko inny dr z oddzialu). Nie bede tego brala do poniedzialku a skonsultuje to z lekarzem moim
-
justyna14 wrote:zasnął! hip hip hura, mam czas wolny, czas ciszy, czas na odpoczynek. nareszcie!!!!
To w dzień ci juz nie śpi? -
nick nieaktualnyA ja dzis nie czuje ruchow przez caly dzien a od kilku dni byly niechce panikowac w poniedzialek wizyta i moze w przyszlym tyg zapisze sie prywatnie na usg
Pchelkaa moze warto bylo nzostac w szpitalu. Moze zadz do swojego gina i zapytaj o ten lek ale jak jest tak napisane to ja bym chyba tez go nie brala;/
Flakonik ale masz zgrabny brzuszek a jak dziewczynki sie czuja?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 21:08
-
nick nieaktualny
-
Anka1101 wrote:To w dzień ci juz nie śpi?7w3d 💔
-
ja nie mam piłeczki. wygląfam prawie tak jak zwasze, mieszczę się we wszystkie eleganckie sukienki więc jest nie żle... a jutro już 15 tydzień:0
suwaczek mam o tydzień do tyłu względem usg...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 21:29