Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa od kilku dni caly czas jem. Masakraa. jeszcze nigdy nie mialam takiego apetytu jak teraz
Normalnie caly czas dzisiaj mialam cos w buzi. Pol godz temu jadlam a teraz juz mi burczy w brzuchu. Co ze mna nie tak?Kourtney, Blair lubią tę wiadomość
-
Kobiety a Wy dziś o tym piwie tak rozmawiałyście, że i ja postanowiłam skosztować.
Mąż + ja
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/58addb965b5e.jpg
Dziś zrobiliśmy pierwsze zakupy dla maleństwa:) Zamierzałam czekać dłużej ale miałam bony na 100zł do 30.06 i było postanowione, że są na dzidziusia.
A więc mamy już 7szt. bodziaków, buteleczka antykolkowa, termometr do wody i łańcuszek do smoczkaTo wszystko takie słodkie.
Dobrej nocy DziewuszkiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2015, 07:25
Poz!omka., Hashija, bella88 lubią tę wiadomość
-
justyna14 wrote:śpi, ale dziś mieliśmy jakiś koszmarny dzień, bo w południe coś przerwało mu drzemkę, prawdopodobnie sąsiad koszący trawe, a potem był armagedon a raczej Olusiogedon, już nie zasnął, tylko marudził, płakał i tak w kółko. Ledwo żyje, ciągle chciał na ręce.
Znam to mój mimo że rok starszy a jak go coś obudzi w dzień to masakra płacze, marudzi, sam nie wie co chce ale zasnąć juz nie zaśnie niestety i aż do samego wieczora idzie oszalec z nim... -
U mnie też tylko brzuszek rośnie
Moja waga stoi w miejscu
Aż lekarz pytał czy ja coś wgl jem
Ogólnie to chciałam obalić pewien mit , wszędzie można wyczytać że w owulacje albo tuż przed to na pewno bedzie chłopiec, bo plemniki męskie szybsze itd. Otóż G**** prawda! U mnie
było w owulacje albo zupełnie przed nią bo miałam monitorowany cykl, i wcześniej nie było nic a nic więc mam tą pewność kiedy to się stało
I jakoś u mnie jest dziewczynka
Więc to wszystko zależy od genów !!
alicja_ lubi tę wiadomość
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
Tinusia wrote:Hej kobietki
czy któraś ma może już wycieki siary? wczoraj zauważyłam że na biustonoszu w jednej piersi jest plamka i dzisiaj na piżamie też. Wydaje mi się że to troszkę za szybko ?
7w3d 💔 -
Hej dziewczynki ja po pobieraniu krwi witam się z Antośkiem w PIĄTYM MIESIĄCU!
Zdjęcie nie wyraźne bo strasznie słońce waliło w okna od rana
Tak dziś wyglądamy
Miłego dnia wszystkime!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 08:33
Eve_84, Madzisek, _nick00, alicja_, bella88, Hashija, Kate4, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHey dziewczyny piękne macie brzuchy!
mi też już coś tam urosło ale nikt jeszcze z przypadkowych ludzi nie zauważył, że jestem w ciąży
najlepsza wiadomość dnia, dziś zaczynamy przeprowadzke
) w niedziele mamy 5 rocznicę i będziemy już świętować w nowym gniazdku
Moje malenstwo jest coraz lepsze w kopaniu az sie boje co będzie dalej
alicja_, bella88, Hashija, Kate4 lubią tę wiadomość
-
No u mnie też nie wiele widać ale to dlatego że mam zapasy tłuszczykowe, gdyby nie to to pewnie bardziej byłoby widać, myślę ze też bym mogła jeszcze sie nie przyznać :p
Ale nie martwi mnie to specjalnie a co do jedzenia... No cóż ja też bym jadła i jadła ale staram sie to kontrolować
Chociaż w sumie ja mam tak że od rana do obiadu jadłabym ciągle a od obiadu do wieczora już wogole mi sie sie chce -
Tinusia wrote:Hej kobietki
czy któraś ma może już wycieki siary? wczoraj zauważyłam że na biustonoszu w jednej piersi jest plamka i dzisiaj na piżamie też. Wydaje mi się że to troszkę za szybko ?
a tej ciąży na razie nie mam albo nie zauwazylam nigdzie
-
nick nieaktualny