Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny teraz ja dorzucam sie z pozytywnymi informacjami
Szyjka 4cm sie nie skraca, lekarz powiedzial ze wszystko jest dobrze, malenstwo dobrze sie rozwija a ja dostalam nakaz zeby wiecej jesc bo przytylam od poczatku tylko 2kg
Bakterie w moczu to normalka wiec wyniki mam dobre
I teraz uwaga - na 100% bedzie dziewczynka
zdecydowanie jest rok na dziewczynki teraz haha
Moj troche posmutnial bo liczyl na synka, bo u niego same baby w rodzinie on jeden rodzynek
Jestem szczesliwa ze wszystko tam dobrze
zdjecia niestety niewyrazne same, brzuszka, glowki, serduszka i kury
a calej dzidzi nie mam
Flakonik, Madzisek, Hashija, Karola1990, MeGi2986, alicja_, m@rzenie, bella88, iNso87, Marik, Nadulka lubią tę wiadomość
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAktualizowałam wlasnie liste i na 1str nie bylo wcale Martosz a chcialam jej chlopaka dopisac. Kurcze jak edytuje to czasami mi sie ktos przypadkowo chyba usuwa
Teraz sie powinno zgadzac, jak nie to pisac
Nasze statystyki na dzien dzisiejszy
Jest nas razem : 111
Mamy 116 dzidziusiów, przy czym:
- 18 z nich toDZIEWCZYNKI
- 13 z nich toCHŁOPCZYKI
Reszta to póki co wstydnisiealicja_, Hashija, m@rzenie, Klara87, iNso87, Nadulka, Kourtney lubią tę wiadomość
-
Jestem już w domu i po wizycie.
Plamieia mam od krwiaka podkosmówkowego jest wielki ma prawie 7na3 cm.... całkowiya zmiana leków, 0 duphasonu ... aspirynę zamieniam na acard w mniejszej dawce, nospa max 3*1, asaraginan extra 2*2, magneb6 3*1, i lek na tarczycę zostaje i relanium w dawce jakiej miałam.
Na 100% chłopak waży 160g ma 17 cm, rośnie nam kolejny olbrzymnastępna wizyta to połówkowe 23 lipca w męża urodziny.
alicja_, Hashija, Karola1990, bella88, iNso87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny