Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Maya ja tez czulam dwa dni temu i pozniej juz nic
a co do mleka to nie pije codziennie tylko jak mnie najdzie, najczesciej to platki z mlekiem :p Ale glownie jadam teraz duzo bialka.
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
ja właśnie szefowi powiedziałam o drugiej ciąży, a raczej napisałam e-maila bo nie miałam odwagi jechać
pewnie będzie mega szczęśliwy, bo już mnie tak wyczekiwali a tu dupaaa
ja dziś byłam rano na pobraniu krwi, głupia baba mi ranę na ręku zrobiła:( a lało się jakby mi coś uszkodziłaciekawe kiedy się zagoi
powodzenia na wizytach
też mam chęć na winko, a bavarie 0,00% piłam wczoraj mi ona najbardziej smakuje, bo te smakowe są okropne dla mnie.7w3d 💔 -
Ja pije mleko dużo mleka bo lubie - codziennie rano jem płatki z mlekiem przed pracą i w ciąży na szczęście mi się nie zmieniło i czasem jeszcze pije tak se jak mam ochote
A że mleka mamy dużo bo mąż dostaje na kopalni to tym bardziej -
Poz!omka. wrote:Nie mowcie o piwie bo i mnie ochota naszla na zimne piwko
ale boje sie te radlery czy inne niby 0.00% pic bo niby robia je na alkoholu a oozniej dopiero ten alkohol jest wydrazany i jakas czesc % tam zostaje mimo wszystko. Ale podobno jest bavaria ktora nie jest robiona na alkoholu wgl :p moze sie skusze, chociaz przyznam ze troche mam obawy :p Ja sie nie wpisalam w tabelke z wizyta bo mi nie dziala na telefonie, wiec przypominam sie, dzis 15:40 witam sie z doktorkiem
Z tel musisz zaznaczyć e opcjach "wersja na komputer" i idzie się wpisać w tabelkęwyczytalam ze masz urodziny 3 lipca
to zaraz po mnie bo ja 2 lipca
Ja nie pije w ogóle mleka, nie lubię fuuu... Ani nic w postaci jogurtów itd jedynie co zjem to np naleśniki z serem lub leniwe a tak to się nabiału nie tykam...
Powodzenia na wizytachPoz!omka. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pchelkaa wrote:Puli tez czasami mam takie mysli. Z tym ze to moja pierwsza ciaza ale troche sie o nia staralismy wiec zrobie wszystko zeby ja utrzymac i jestem gotowa lezec do listopada plackiem, misze donosic ta ciaze, nie biore innej opcji. Dodatkowo chodzino kase, w tym msc wydalismy juz ok 500 zl na lekarza i leki
no ale jak trzeba to trzeba.
Mam intymny mega problembiore luteine dopochwowo 3x2 i do tego czopki spasticol rozkurczowe, wszystko ze mnie wyplywa, co zmienie wkladke i sie podmyje to na nowo:-( jestem strasznie tam podrazniona, piecze, szczypie masakra jakas
chetnie bym odstawila leki na 2 dni zeby skora TAM sobie odpoczela ale wiem z czym to sie wiaze
W tej sytuacji polecam Lactacyd na podraznienia i upławy jest mega delikatny -
nick nieaktualnyHej dziewczyny nie bylo mnie od wczoraj
Gratuluje udanych wizyt i czekam na wiesci reszty wizytujacych dzisiaj:)
Ala super zdjecie
To i ja sie dolacze urodziny mam 6 lipca i tez raczek:) co do mleka tez fuu jedyne co zjem to serek wiejski i twarozek nic wiecej samego mleka nawet nie powachamalicja_, Poz!omka. lubią tę wiadomość
-
Jej ulżylo mi że nie tylko chce mi się piwa albo czegoś mocniejszego
dla mnie jest to tym bardziej dziwne zey z mężem może że dwa trzy razy w roku coś sobie wypijemy więc koncerny alkoholowe się na nas nie dorobią a teraz tak mi się chce
Może jakbym wypila łyka to by mi przeszło ale sprawdzać nie będę
-
nick nieaktualnymaya34 wrote:Ja tez dzisisj wizytuje o 14 i nie moge juz na d... usiedziec z nerwow,zreszta zawsze tak mam przed wizyta.Wczoraj rano poczulam maluszka ,nie mialam watpliwosci ,ze to on i to naprawde mocne kopniaczki az sie usmialam z niego tak charcowal
.A dzisiaj nic kompletnie zero
.
Dziewczyny male pytanko pijecie mleko ,bo ja sie zmuszam do 2 szklanek dziennie ?
.
jak to się zmuszasz?
Przecież mleko można chyba zastąpić innymi produktami jeśli nie lubisz? czy się mylę?
-
My z moim jeszcze przed ciążą to codziennie albo piwko albo whisky z cola i lodem. Pycha. I teraz mnie nieraz należy ochota to jak mój pije piwko to czasami że 2 łyki wezmę tak dla smaku bo tych radlerow to jakoś nie lubię
Co do mleka to prawie codziennie rano na pierwsze śniadanie robię płatki na mleku Z kakaem. A dziś o 3 w nocy wstawalam i robiłam sobie mleko z miodem bo nie mogłam zasnąć
Poza tym od niedzieli czuje się masakrycznie. Już myślałam że mi przechodzi powoli a tu wczoraj jak mnie rozlozylo na wieczór to myślałam że się wykoncze. Gardło, katar i osłabienie. Eh...alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
maya34 wrote:Anka dobrze ,ze jestes napisz mi prosze w ktorym to szpitalu jest polska polozna?
Ja lece sie szykowac i trzymam za wszystkie kciuki,zeby bylo dobrze
W lippstadtw evangelische krankenhause lippstadt... Jest też hebamma wiec chodziła do mnie po porodzie