Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
justyna14 wrote:oszaleje! serio z dziećmi jest super ale niestety są też dni, kiedy najchętniej bym go oddała i odpoczęła, tak jak dziś. Co za mały upierdas! wrrr
Oj znam to uczucie... Mam czasem dni ze posłała bym go do dziadków na weekend np którzy są w plale zobaczysz wynagrodzi ci to
justyna14 lubi tę wiadomość
-
Hashija wrote:Andźka zrob sobie ft4 to bedziesz miala obraz ile masz faktycznie hormonu we krwi. Jesli ft4 bedzie ok to tsh nie jest tu tak wazne, bo moze byc zakłócane innymi hormonami np hcg
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny:)
Ja dziś wizyty nie miałam w planie ale właśnie z niej wróciłam...
wczoraj zwolniłam się z pracy bo miała skurcze... Dziś od razu pojechałam do swojego gin...i co??? I leże na l4....
Dostałam nospę, magnez i luteinę oraz nakaz odpoczynku...
Serduszko dziś słyszałam także ok:) Wczoraj gdy wróciłam do domu miałam podobnie jak niektóre z Was "kulki z macicy"... Następna wizyta za dwa tyg. Boje się... -
nick nieaktualnyja juz po wizycie
.Moja intuicja mnie zawiodla bo od poczatku ciazy bylam pewna,ze chlopak a tu prosze moj gin mowi dziewczynka ,potwierdzimy na polowkowym pozniej.Juz sie ciesze na te slodkie sukieneczki
.Malenstwo ma 11 cm i prawie 200 gr,wszystko jest jak w najlepszym porzadku dzidzia sie rozwija proporcjonalnie do wieku uffff zeszlo ze mnie powietrze.Tatus tez mial banana na twarzy.
A co do tarczycy ja w 6tc TSH mialam 7.25 i nigdy nie chorowalam, wczesnie mialam robione badania bo chora jest moja mama ale to lekka odmiana bo nie bierze insuliny. Dobrze,ze tu w Niemczech te badania sa standartowe w ciazy ,zadzwonili i kazali od razu przyjechac po recepte.Tyle ,ze u mnie tylko tsh szalalo reszta w porzadku
ale sie rozpisalam
Karola1990, Madzisek, Flakonik, MeGi2986, bella88, iNso87, Nadulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarola1990 wrote:Madzia trochę to dziwne, że jeszcze nie miałaś TSH robionego. Mi lekarz dał listę badań na pierwszej wizycie i było tam właśnie m.in. TSH. Może wspomnij coś o tym badaniu na następnej wizycie.
a tak...miałam na pierwszej wizycie tez zlecone, i robiłamto może dlatego nie daje mi teraz
-
nick nieaktualny
-
maya34 wrote:Anka dziekuje sloneczko
Nie ma za cojak będziesz chciała więcej info o niej to ci podam
wysłałam ci zaproszenie to w razie czego podam Ci w wiadomościach
-
nick nieaktualny
-
Flakonik wrote:A czy ktoras chce zeby na liscie wpisac obok juz imie dla dzidzi? Chodzi mi o te ktore juz znacie płeć
najwyżej będziemy zmieniać
A Ty już wybralaas dla dziewczynek?
Flakonik lubi tę wiadomość