Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Madzia890722 wrote:Megi, ja smaruję kremem przeciw rozstępom ZIAJA "Mamma mia", mi odpowiada, nie mam rozstępów i nie jest drogi, bo 21 zł kosztuje
http://ziaja.com/kosmetyki/1517,krem-przeciw-rozstepom-mamma-mia7w3d 💔 -
Poz!omka. wrote:Zaczynam sie denerwowac przed jutrem
I wciaz sie zastanawiam czy nagrywac usg, czy ktoras z Was moze nagrywala albo bedzie chciala nagrac sobie usg?
7w3d 💔 -
Pchelkaa wrote:Puli tez czasami mam takie mysli. Z tym ze to moja pierwsza ciaza ale troche sie o nia staralismy wiec zrobie wszystko zeby ja utrzymac i jestem gotowa lezec do listopada plackiem, misze donosic ta ciaze, nie biore innej opcji. Dodatkowo chodzino kase, w tym msc wydalismy juz ok 500 zl na lekarza i leki
no ale jak trzeba to trzeba.
Mam intymny mega problembiore luteine dopochwowo 3x2 i do tego czopki spasticol rozkurczowe, wszystko ze mnie wyplywa, co zmienie wkladke i sie podmyje to na nowo:-( jestem strasznie tam podrazniona, piecze, szczypie masakra jakas
chetnie bym odstawila leki na 2 dni zeby skora TAM sobie odpoczela ale wiem z czym to sie wiaze
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyWitam dziewczyny!
Zaczynam dziś odliczanie do jutrzejszego spotkania z naszą Sarką
Eve_84 – mi też pojawił się cellulit i uda mi trochę urosły. Wszyscy mówią, że jestem szczupła i nie przyjmują do wiadomości, że takie osoby tez mogą mieć cellulit...a owszem mogą!
Asiowa – kuruj się kochana.
Bella88 – śliczna fotka. Ja zaraz wrzucę moją z poprzedniej wizyty, bo też już ładnie widać dzidziusiaWaga faktycznie duża! Moje maleństwo 2 tygodnie temu dopiero 105g:) Będzie drobinka.
Poz!omka. - ja mam nagranie z prenatalnychFajna pamiątka.
Eve_84, bella88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA to my 2 tygodnie temu
Ciekawa jestem jaka będzie Sarka jutro, jak już tu wydawała się taka wyraźna i ładna
No i płeć jak ładnie pokazuje…..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1e2be4733a1b.jpgMeGi2986, moni1403, m@rzenie, Eve_84, Karola1990, iNso87, bella88, Nadulka lubią tę wiadomość
-
Alicja ale super fota
a 105 g nie mało mój Antoś też 2 tyg temu ważył 110
może teraz zaczną jakoś szybciej przybierać w koncu niedługo połowa ciąży a do tych 3 kilo muszą dobic
ja to bym nawet chciała żeby był drobinka zawsze to troche łatwiej urodzić
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Alicja ale super fota
a 105 g nie mało mój Antoś też 2 tyg temu ważył 110
może teraz zaczną jakoś szybciej przybierać w koncu niedługo połowa ciąży a do tych 3 kilo muszą dobic
ja to bym nawet chciała żeby był drobinka zawsze to troche łatwiej urodzić
No na początku też myślałam, że nie mało, ale w porównaniu do 250 to drobineczka
Dziewczyny, mówił Wam lekarz, że za niedługo nie będziemy badać już długości od głowy do pupy? Mi tak powiedział. -
alicja_ wrote:No na początku też myślałam, że nie mało, ale w porównaniu do 250 to drobineczka
Dziewczyny, mówił Wam lekarz, że za niedługo nie będziemy badać już długości od głowy do pupy? Mi tak powiedział.alicja_ lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyAlicja mi juz nie badal, bylam w szoku. W szpitalu jak zapytalam ile ma crl to lekarz ze na tym etapie nie bada sie juz tej dlugosci, bo dzieci rosna swoim tempie (wzrost) natomiast mierzona mialam dlugosc kosci udowej i obwod glowki no i waga to tydzien temu dzidzia miala 185g.
Megi boje sie ze jak odstawie to cos sie stanieale Justyna dobry pomysl, moze sie przerzuce na doustna.
Ala super macie to zdj!alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPchelkaa – a ja bym kurcze luteiny nie odstawiała na razie tak z dnia na dzień gwałtownie. Jak już to może zamień ja na podjęzykową, ale na pewno nie odstawiaj sama. Każdy lekarz mi mówi, że z luteiną trzeba powoli i stopniowo po jednej dawce odstawiać.
Znam Twój problem, mam to samo. Wyobraż sobie jak brałam jeszcze chwilę temu dawkę 600mg... 6x100 lub 12x50.. Bałam się wyjść z domu bo leciało ze mnie jak z kranu.
-
nick nieaktualny
-
Boże ale się denerwuję...... zwariuję do 15..... plamienie nadal jest tylko dziś takie ciągnące sie coś później znowu brunatna wydzielina. Najważniejsze ze dzidzi bije serce. Najbardziej się obawiam sie zaczął wolniej się rozwijać...
Ala sliczną masz córcię .... ja mojego nie zobaczęw 4d u mnie w klinice za dodatkową opłatą.... a za samą wizytę płacę 250 zl.... a jak jeszcze dochodzi cytologia albo posiew dodatkowo + 50 dych. -
nick nieaktualny
-
Witam ja od rana latam po ryneczku i kupiłam kolejne 6kg truskawek i zrobiłam wlasnie kolejne 13 sloikow dżemu
będę miała co jesc zima..
Zostalo jeszcze mi kupic jakiś takich ladnych dużych do mrozenia..ale nie mam gdzie do zamrażarki wlozyc bo ja jeszcze lodówki u siebie nie mam a u Mamy i Tesciowej pelne jak zwykle;/
Alicja ten cellulit to po prostu woda pewnie się zebrala a wiesz przecież w ciąży zbiera się
Ja mam fotki i nagarnie 3D z 20tyg poprzednia ciazeta raczej nagrywać nie będę bo tak naprawdę to raz obejrzałam czy dwa potem i lezy ta plyta a fotki owszem,te akurat wkleiłam do "moje 5 lat" taki pamiętnik dziecka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 10:28
alicja_ lubi tę wiadomość
-
Moni trzymam kciuki,zeby było wszystko ok!
A swoja droga to dużo dziś wizyt,tak mi się wydawalo jak spojrzałam w tabele nasza.
edit
8 naliczyłampowodzenia!
Misia a Ty ze mna w poniedziałek o 10ehehehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 10:41
moni1403 lubi tę wiadomość
-
Acikk wrote:Moni to okropnie duzo placisz
ja place 130 i zawsze mi na chwile lekarka puszcza dzidzie w 3d:)
Trzymam kciuki powodzenia :*chodzę do niej już 7 lat. Mogę wszystko jej powiedzieć zapytać zawsze ma czas zeby zrzumiae wszystko wytłumaczyć. Już się martwię bo koejna wizyta u niej będzie za 2 miechy kolejne usg to będzie połówkowe...
Trzymajci za mnie kciuki