Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnystars2345 wrote:Hej. Bardzo podobają mi sie wózki firmy camarelo, dziewczyny z białego wiecie w ktorym sklepie mogłabym je zobaczyć?
-
Och uwielbiam udane zakupy. Dzis kolejne spioszki dorwalam za 1zl
i takie cieplutkie w sam raz na grudzień
Teraz to ja już sie faktycznie nakrecilam na dziewczynkę
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b84707775a9e.jpg
A poza tym w weekend bylam na wyjezdzie i witaminy mi sie skonczyly. Nie moglam ich dostac, a u rodzicow w miescie farmaceuta chcial mi zamowic po 46zl za opakowanie!!!!
Zamowilam na w internetowej aptece 5 opakowac po 16,50 za opakowanie i mam zapas do konca ciazy
Biore symnatal pro baby i te mi baaardzo pasuja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 15:52
-
Hashija ja brałam femibion plus dlatego,ze sa tam dodatkowe witaminy zelazo,jod, magnez bo mam niedobor. I maja chyba 600mg dawke kwasu foliowego,niestety 43zl to opakowanie na msc.. dziś bylam bo mi się skonczyly i wzielam o podobnym składzie z doppel herz Mama aktiv i zaplacilam 29,50zl. Reszta jak patrzyłam te tansze to wg mnie nadawaly się do stosowania przy planowaniu ciąży albo do 12tyg ciąży. Dawka samego kwasu foliowego miała 200mg.. to jakos wg mnie mało. Ile u Ciebie jest kwasu i czy ma jod,zelazo itp.?
maya34 lubi tę wiadomość
-
Justyna no strasznie,ja bym chciała brac sam kwas foliowy i placic grosze ale mam taki niedobor witamin,ze wole nie ryzykować i brac grzecznie taki zestaw.
Hashija wlasnie przeczytałam,ze Twoje wit maja 600mcg kw foliowego i dodatkowe wit także,ale jak zobaczyłam w aptece w doz. to koszt ok 37zl.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 15:59
-
nick nieaktualny
-
Inso tu masz caly sklad. Na allegro w aptece internetowej te vitaminy kupilam za 16,50!! A w aptekach 18-28zl albo u rodzicow 46(!!!)zl wiec jest mega roznica i widac jak apteki na nas zarabiaja....
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/065fa646f70b.jpg A przesylka poleconym za 5,50zl albo pocztexem 48 za 7,50 wiec na 5 opakowaniach sie mega oplaca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 17:54
iNso87, justyna14 lubią tę wiadomość
-
Ahoj Dziewczyny! Dawno mnie tu nie było. Pewnie nie nadrobię wszystkiego
Ale w końcu mogę wrócić do Was - remont ogrzewania skończony.
Za mną 45% jużWięc za chwilę połówkowe - nie mogę się doczekać.
Mam pytanie dla dziewczyn, które mają detektor AngelSounds - wiecie może jak nagrywać na komórkę z androidem? Próbowałyście?
A! No i będzie dziewczynkaFlakonik, jakbyś mogła dopisać do listy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 19:18
Karola1990, bella88, Madzisek, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny