X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaa my też robimy REMONT w naszym nowym mieszkaniu w którym mieszkamy od stycznia :D
    Zamieniamy pokoje :P A że w sypialni mam zrobione takie ładne kinkiety tak nisko nad łóżkiem to się uparłam że mają być w "nowej" sypialni i mężuś dziś Kuje ściane żeby mi lampki zrobić :D Ha :D No i potem to bedzie trzeba pogipsować i pomalować :P Za to poszłam na kompromis i zgodziłam sie by nie przemalowywać całego pokoju na inny kolor tylko zostanie ten co jest :P Hi Hi :) A Antek będzie miał moją obecną sypialnię z moją piękną turkusową ścianą :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Tinusia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 22:02

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • Asiowa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też remont, a własciwie wykańczanie poddasza... dwa ostatnie dni spędziłam malując pokoje, teraz trzeba połozyć panele, dobrze, ze w łazienkach płytkuje majster... Malowanie poszło gładko, ale reszta trochę potrwa... no i listwy przypodłogowe- najgorsze co moze być!

bl9ccwa1nyfonmaw.png
  • Eve_84 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 12:57

l22ntv73ogvn473k.png
  • Tinusia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 22:02

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso87 wrote:
    Pchelka ja tez mam czeste,wczoraj przed snem miałam bol @ i dziś tez jak siedze to mam ten bol jak na @..i nie wiem czy brac przy tym nospe? czy wogole nie brac jak do tej pory. Troche się zaczynam martwic już bo często się zdarza.

Inso ja biore 3x1 no spe, aspargin i do tego luteine 2x1, powiem szczerze ze jest lepiej jak sie oszczedzam i jak lykam te tabsy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U Nas wykanczanie mieszkania narazie stanelo w miejscu, czekamy na zastrzyk gotowki ;-) chociaz zostalo tylko umeblowac no a szafki do kuchni +agd to koszt ok 12 tys :-o chociaz kuchnia b.mala.

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiowa ja ostatnio na forum pytałam wlasnie Dziewczyn czy malowanie nie zaszkodzi dla Dzidzi? dlatego darowałam sobie malowanie,no powiedzmy,bo czasem chwyciłam za maly pędzelek i gdzies tam przy oknie czy w kacie pomalowałam ale tak to zostawiłam wszystko dla Małża i Taty.

Tinusia sezon remontowy na wiosne,lato ;D niektórzy pewnie tez urlopy maja po to by odswiezac mieszkania a u Nas na forum to już wogole jak nowi Lokatorzy maja się niedługo wprowadzić ;)

Pchelka to może jak mnie znowu zaboli to wezme jedna nospe i zobaczę. To tak jak u Nas Pchelka,kuchnia mala + jeszcze baryk u nas dochodzi bo to aneks z salonem i będziemy mieć kuchnie na zamówienie jaka chce za 6400zl bo to znajomy po godzinach robi + 6-7tys sprzęty...

Ja wlasnie zamowilam dla Malej mojej do pokoju pare mebelków z systemu Libelle z Forte :D
    http://www.forte.com.pl/meble/kolekcje/libelle.html
    Tak mi się podobają i do Jej pokoju bialo-rozwego sa idealne :D

I znalazłam plafon akurat do salonu :)) w brw :)
    http://www.dekoracje.brw.com.pl/katalog-produktow/filtry,q,sW-lkHy5VnlmyqJxrZmpnGo.html?q=PLAFON%20GERANIO

A wiecie co jest najlepsze przy takich remonatach,ze wybierasz,wciskasz,przelewasz i masz :D hehehe jakie to proste a jak cieszy takie wydawanie :PP

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evka ja mam angel souns podpielam ostatnio pod tel, ale cos mi nie idzie to nagrywanie, wioec Ci nie pomoge:P

gratuluje udanych wizyt, a za dzisiejsze wizytujace trzyamm kciukasy ;_)

ja dzisiaj lepiej, wczoraj po pracy pojechalam do sklepu kupilam w szperciu sliczny pajacyk firmowy z puchatkiem 2* bodziaki z dlugim rekawkiem i malusie rozowe spodeneczki a w pepko dokupilam czapeczke niedrapki bodzioszki polspioszki 2 smoczusie i 3 p[ieluszki tetrowe :D postanowilam juz po malu zaczac kupowac, bo jak zrobilam liste to sie zlapalam za glowe;p juz zapomnialam jakie to wydatki ;_)

Evka lubi tę wiadomość

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inso87 fajne te mebelki. Ja się lubuje w takich;) my mielismy przemalowywac pokoj na kolor mietowy, ale ostatecznie zostaje tak jak jest zielony:) szukamy ciagle mebli i mamy dylemat bo mamy fajna komode, pojemna, debowa i mialam nadzieje ze znajdziemy szafe, ale coraz czesciej podobaja nam sie inne meble i chyba zrobimy pelna wymiane:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam w kolejce.

Wlasnie przydalaby sie jakas lista wyprawkowa :) Ja tak patrze i na kazdej sa inne troche rzeczy :P
    Ja do konca lipca musze miec wszystko pokupowane ;)
    bo z blizniakami to roznie moze byc

Kourtney, Blair lubią tę wiadomość

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi to tak zawsze jest jeszcze jak taki wybor tych mebli,wszelakie kolory.. mi straaaaasznie podoba się kolor mebli do salonu San remo ciemny.. no piękny dla mnie i szukam w tym kolorze ale na razie poki co to nie pasuja mi na dl bo takie scianki maja z rtv ok 300cm.. a ja mam scianke 218cm.. masakra jakas,a rozdzielić czasem to lipa wygląda eh Może cos jeszcze trafie ;)

edit
    Chcialam to wstawić..
    http://allegro.pl/abcmeble-mebloscianka-tango-salsa-sanremo-ciemne-i4937543840.html
    i brakuje mi ok.15-17cm sciany... nie wkurzy się człowiek?! eh :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 11:17

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a powiedzcie mi taka rezcz, mam umowe o prace na rok od 19 maja, teraz dostalam wypowiedzenie bo szefowa likwioduje dzialanosc gospodarcza(przepracowala miesiac na umowie) czy zus bedzie mi wyplacal amcierzynksi po porodzie? czy za malo mialam placonych skaldek przez umowe ? bo pracowalam defakto na niej miesiac... orientuje sie ktoras?

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia Ktoras tu była specjalistka co do umow jakos mi się kojarzy to musisz poczekać ;) ja się nie orientuje niestety.

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • balbo Ekspertka

Wysłany: 1 lipca 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja kompletowanie wyprawki zaczęłam od tej książki, wiadomo że nie do wszytskeigo się zastosuje, ale mysle że warto ją przeczytać, zwłaszcza przy pierwszym dziecku...

http://www.mamania.pl/ksiazki/dziecko-bez-kosztow,95

• Acikk Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia kiedy Ci sie skonczy wypowiedzenie?

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Matleena Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 04:07

tt1ce913.aspx?&fake.png

mpf_6a30716f026cf4d4d8712df59b64ed2b.png

24-12-2015 62cm 4640g sn
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    generalnie wypowiedzeni8e skonczylo mi sie chyba 27 czerwca a l4 przynisolam 24 czerwca

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://babyonline.pl/1-tys-zl-miesiecznie-dla-rodzicow-po-urodzeniu-dziecka-zobacz-komu-i-od-kiedy-bedzie-przyslugiwac,aktualnosci-artykul,17730,r1.html

czyli nawet jesli nie zalapie sie na macierzynski bedzie mi przyslugiwal zasilek gdy urodze w grudniu... bylo by dobrze...

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAG24 wrote:
    http://babyonline.pl/1-tys-zl-miesiecznie-dla-rodzicow-po-urodzeniu-dziecka-zobacz-komu-i-od-kiedy-bedzie-przyslugiwac,aktualnosci-artykul,17730,r1.html

czyli nawet jesli nie zalapie sie na macierzynski bedzie mi przyslugiwal zasilek gdy urodze w grudniu... bylo by dobrze...
    Te nowe zasiłki sa dla rodzin w których oboje Rodzice nie pracują jeżeli o tych mówisz,co co msc maja dawac po 1tys zl.

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
‹‹ 622 623 624 625 626 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ