Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJuz wrocilam. Wszystko jest w porzadku. Nie mam juz calkowitego nakazu lezenia. Ale mam bardzo uwazac i jak najbardziej sie oszczedac.
Dziewczynki maja juz po
15,7cm i 222g
16,1cm i 240g
Najpierw tak slodko sobie spaly a obie kciuka ssalya potem jedna sie obudzila i zaraz tez druga i fikaly sobie. Cudny widok
Oboje z mezem sie wzruszylismy
Polowkowe usg za 2tyg - 14 lipcaiNso87, Nadulka, Acikk, alicja_, balbo, KASIAG24, kwiatakacji, Eve_84, MeGi2986, Marik, Kate4, Karola1990, Madzisek, bella88, Hashija, Kourtney, Blair lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iNso87 wrote:Te nowe zasiłki sa dla rodzin w których oboje Rodzice nie pracują jeżeli o tych mówisz,co co msc maja dawac po 1tys zl.
to dlaczego pisze, ze nie bedzie brany sredni dochod ?
wystarczy, ze matka jest osoba bezrobotna podobnoHashija lubi tę wiadomość
-
Acikk wrote:KasiaG Jeżeli ustało zatrudnienie z powodu likwidacji zakładu to powinno Ci się należeć macierzyńskie
nawet jesli pracowalam na umowie o prace tylko przez miesiac? bo ktos mi powiedzial, ze skaldki musza byc min 6 miesiecy placone, zeby dostac macierzynskie:/ musze jechac do zusu ale ciagle sie nie wyrabiam... -
KASIAG24 wrote:to dlaczego pisze, ze nie bedzie brany sredni dochod ?
wystarczy, ze matka jest osoba bezrobotna podobnoWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 12:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystars2345 wrote:Nie, chodzę prywatnie do kliniki ale do nich chciałabym sie przenieść później bliżej porodu. A Ty gdzie chcialabys rodzić?
Ja na poczatku myslalam żeby rodzić państwowo, bo wolałam żeby warunki byly gorsze ale w razie czego to zawsze sa inne oddziały. Ale jak coraz wiecej slysze negatywnych opinii, widze podejscie lekarzy, to po prostu zaczynam sie bac. I coraz czesciej mysle o klinice na parkowej bo ja chodze do bociana i stamtad moj gin moglby byc przy porodzie.
Inso fajna meblościanka, ja tez mam taki problem ze brakuje mi 15cm żeby kupic fajna szafe do komody.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 13:25
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny! Muszę się Wam pochwalić, że od wczoraj czuję wyraźne ruchy maleństwa! Jakie to dziwne uczucie!! tak jakby bańka mydlana pękała mi w brzuchu! na razie bardzo delikatnie, bo to jeszcze za wcześnie na jakieś super kopniaki, ale cieszę się,że już coś czuć
swoją drogą... straszny rozrabiaka z tego naszego synka, bo ciągle się wierci
Nadulka, Karola1990, Madzisek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez jestem juz po wizycie wszystko u naszego synka w jak najlepszym porzadku
moj maly akrobata lezal z nogami na glowie
usmialam sie jak to zobaczylam
balbo, kwiatakacji, MeGi2986, Nadulka, iNso87, Karola1990, Madzisek, Flakonik lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny:)
Od niedawna sledze forum i bardzo tu milo:)))ale nie moge wpisac do tabelki:) mam synka 3 letniego a kolejna dzidzia w drodze a termin na 6 grudnia♥jakby któraś z mam chciala mnie wpisac to byloby fajnie:) Dzidziuś narazie nie chce pokazać co ma między nóżkami,ale kolejną wizytę mam 16 lipca o 15.45 to mam nadzieje ze sie dowiem czy mój Słodziak będzie miał braciszka czy siostrzyczkę:*z góry dzięki:)
KASIAG24, iNso87, alicja_, Oluniaaa, Karola1990, Madzisek, Flakonik, Hashija, Nadulka, Madzia890722 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitaj mami! Super ze dolaczylas
no wlasnie, mamusie blizniakow, macie juz upodobane wozki? Wiem ze moja siostra miala problem dla swoich chlopakow, niby chciala jeden za drugim, ale szkoda jej bylo jednego tego co bylby z tylu i nic by nie widzial, a z drugiej strony obok siebie to spore te wozki:-) no ale kupili ten szerszy- obok siebie, a jak widzialam na zywo to wcale nie taki bardzo szeroki:-) .