Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
mami3108 wrote:Czesc dziewczyny:)
Od niedawna sledze forum i bardzo tu milo:)))ale nie moge wpisac do tabelki:) mam synka 3 letniego a kolejna dzidzia w drodze a termin na 6 grudnia♥jakby któraś z mam chciala mnie wpisac to byloby fajnie:) Dzidziuś narazie nie chce pokazać co ma między nóżkami,ale kolejną wizytę mam 16 lipca o 15.45 to mam nadzieje ze sie dowiem czy mój Słodziak będzie miał braciszka czy siostrzyczkę:*z góry dzięki:)
ale wizyty wchodz i zmieniaj potem sama
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1BQZX1jI11Twlh9HWotZpF1je1gAYPpMaJAH0nsL9XgI/edit?pli=1#gid=0 -
Witajcie dziewczyny!
śledzę Wasze forum od samego początku, ale taka nieśmiała ze mnie osóbka, że jakoś nie miałam do tej pory odwagi dołączyć. Mniej więcej wiem, co u każdej się dzieje, bo odkąd znalazłam to forum staram się być na bieżąco. Jeśli o mnie chodzi, to jutro rozpoczynam 20 tydzień ciąży. Termin porodu mam wyznaczony na 26 listopada. Na ostatniej wizycie poznaliśmy płeć naszego Maleństwa i jest to dziewczynkaKolejną wizytę mam wyznaczoną na 23 lipca i będzie to również USG połówkowe. Mała 25 czerwca ważyła 230g
Pozdrawiam wszystkie Mamusie bardzo serdecznie i życzę miłego (na Śląsku pogodnego) dniaMeGi2986, Eve_84, Madzisek, Flakonik, bella88, kwiatakacji, niania.ogg, Nadulka, iNso87, KASIAG24, Madzia890722 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madzia890722 wrote:Cześć dziewczyny! Muszę się Wam pochwalić, że od wczoraj czuję wyraźne ruchy maleństwa! Jakie to dziwne uczucie!! tak jakby bańka mydlana pękała mi w brzuchu! na razie bardzo delikatnie, bo to jeszcze za wcześnie na jakieś super kopniaki, ale cieszę się,że już coś czuć
swoją drogą... straszny rozrabiaka z tego naszego synka, bo ciągle się wierci
Madzia ja też czuję wyraźne ruchy i kopniaki nawet:) dzisiaj to aż się sama do siebie śmiałam bo Mała tak mnie skopała:P Mam nadzieję że moja Madzia jest teraz wiercąca a po porodzie będzie grzecznym aniołkiem:)alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymami3108 wrote:Czesc dziewczyny:)
Od niedawna sledze forum i bardzo tu milo:)))ale nie moge wpisac do tabelki:) mam synka 3 letniego a kolejna dzidzia w drodze a termin na 6 grudnia♥jakby któraś z mam chciala mnie wpisac to byloby fajnie:) Dzidziuś narazie nie chce pokazać co ma między nóżkami,ale kolejną wizytę mam 16 lipca o 15.45 to mam nadzieje ze sie dowiem czy mój Słodziak będzie miał braciszka czy siostrzyczkę:*z góry dzięki:)
witajmamy ten sam termin porodu
alicja_, Kourtney, Blair lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoniek90 wrote:Witajcie dziewczyny!
śledzę Wasze forum od samego początku, ale taka nieśmiała ze mnie osóbka, że jakoś nie miałam do tej pory odwagi dołączyć. Mniej więcej wiem, co u każdej się dzieje, bo odkąd znalazłam to forum staram się być na bieżąco. Jeśli o mnie chodzi, to jutro rozpoczynam 20 tydzień ciąży. Termin porodu mam wyznaczony na 26 listopada. Na ostatniej wizycie poznaliśmy płeć naszego Maleństwa i jest to dziewczynkaKolejną wizytę mam wyznaczoną na 23 lipca i będzie to również USG połówkowe. Mała 25 czerwca ważyła 230g
Pozdrawiam wszystkie Mamusie bardzo serdecznie i życzę miłego (na Śląsku pogodnego) dnia
moniek witamysuper ze dolaczaja jeszcze nowe mamusie. Jako grudzien to jestesmy chyba rekordzistkami bo lista liczy 113 osob jak na razie
alicja_, moniek90, kwiatakacji, Kourtney, Blair lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie,
czy kiedy Wasze Maleństwa kopią to unosi Wam się brzuch w tym miejscu?
Ja to zauważyłam kilka dni temu i troszkę się zdziwiłam, że to już, bo w większości opisów ruchów płodu wyczytałam, że ruchy na tym etapie są ledwo odczuwalne a moja Mała ma już tyle siły! Co to będzie jak jeszcze urośnie
Karola1990 gdzieś ostatnio wygrzebałam w Internecie badania, że dzieci, które wykazują zwiększoną aktywność w życiu płodowym są mniej płaczliwe po urodzeniu i łatwiej się przystosowują. Więc ja się tego trzymamKarola1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej;) gratuluje udanych wizyt;)
Witam nowe mamuski;)
Flakonik ją się rozglądać za wózkiem ale mi się nie spieszy bo dopiero po porodzie będziemy kupować i tak zimą będzie;) jak cos znajde dam znać, Ty też informuje na bieżąco co kupujesz;) ją na razie kupilam takie puerdolki na allegro typu bodziaki itp -
Flakonik wrote:Moniek mi tez sie unosi troche brzuch
ale nie zawsze.
Pamietam cudny widok jak moja mama byla w ciazy z bratek i tak kopnal nozka ze cala taka malutka stopke bylo pieknie widac
To musi być wspaniałe uczuciezwłaszcza jak się przebijają 4 nóżki
-
moniek90 wrote:Dziewczyny mam pytanie,
czy kiedy Wasze Maleństwa kopią to unosi Wam się brzuch w tym miejscu?
Ja to zauważyłam kilka dni temu i troszkę się zdziwiłam, że to już, bo w większości opisów ruchów płodu wyczytałam, że ruchy na tym etapie są ledwo odczuwalne a moja Mała ma już tyle siły! Co to będzie jak jeszcze urośnie
Karola1990 gdzieś ostatnio wygrzebałam w Internecie badania, że dzieci, które wykazują zwiększoną aktywność w życiu płodowym są mniej płaczliwe po urodzeniu i łatwiej się przystosowują. Więc ja się tego trzymam
Byłoby wspaniale;) Ja sobie wkręcam, że moja Madzia będzie grzecznym dzieckiem i tego się trzymam:) Teraz też o sobie daje znaćNiemalże przez cały dzień
moniek90 lubi tę wiadomość
-
Karola1990 wrote:Byłoby wspaniale;) Ja sobie wkręcam, że moja Madzia będzie grzecznym dzieckiem i tego się trzymam:) Teraz też o sobie daje znać
Niemalże przez cały dzień
Nie mamy innego wyjścia jak żyć nadziejąnajważniejsze żeby dzieciaczki urodziły się zdrowe i w niezbyt traumatycznych okolicznościach
Karola1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlicja ja mam fotelik maxi cosi cabriofix. Jest stabilny i polecany w sklepach dzieciecych. Ma wymagane atesty i dobre wyniki w crash testach z tego co pamietam
A wozek to juz chyba mowilammam x lander x move. Jest spory, bardzo stabilny, zwrotny. Ma spacerowke przypinana przodem i tylem, mozna wpiac fotelik bez problemu. Bardzo latwo sie sklada
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 20:16
alicja_ lubi tę wiadomość