Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Nick ja niestety nie polece
Czy któraś dzisiaj wizytuje ze mna?
Ja dzisiaj ide zobaczyc co tam u kluska słychać ale podejrzewam że dobrze bo mamusia +1,5 kg przez miesiąc hehe
No i mam nadzieję że wreszcie nie będzie wątpliwości że syneczek jest syneczkiemboo już wczoraj dokonałam małych zakupów...
Ehh pojechałam do sklepu coś SOBIE kupić i wpadłam na wyprzedaż w Smyku
Trzymajcie za nas kciukiNadulka, Eve_84, Evka, bella88, Marik, MeGi2986, Karola1990, ania14, Madzisek, Hashija, Pchelkaa, maya34 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, u nas znowu zapowiada się upalny dzień
Acikk ja tez ostatnio patrzyłam na ciuchy ale jakoś wybroniłam sie przed nimi - najpierw szafa i komoda, bo nie zmieszczę tego nigdzie
Powodzenia na wizycie Ci życzęJa dopiero 20 lipca połówkowe - dla mnie to wieczność
-
Acikk wrote:Nick ja niestety nie polece
Ja dzisiaj ide zobaczyc co tam u kluska słychać ale podejrzewam że dobrze bo mamusia +1,5 kg przez miesiąc hehe
No i mam nadzieję że wreszcie nie będzie wątpliwości że syneczek jest syneczkiemboo już wczoraj dokonałam małych zakupów...
Trzymajcie za nas kciuki
-
nick nieaktualnyAcikk piekne ciuszki
u mnie w Smyku ostatnio same ubranka dla dziewczynek, a dla chlopcow malenki wybor i nic nie kupilam
poza tym obiecalam mezowi, ze wstrzymam sie z zakupami do sierpnia
Powodzenia na wizycieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 09:47
-
No dlatego kupiłam bo stwierdziłam że na początek będą najlepsze bo przecież w garniturach nie będzie chodził... yyy znaczy leżał
a że będzie zima to będą ok
no i do tego są taaaaakie śliczne
Miałam kupić coś dla siebie ale nie ma nic na słonie więc wybór padł na pajacyki dla Antosiaalicja_ lubi tę wiadomość
-
Mama Mai na mnie też mój mąż dziwnie spojrzał jak to zobaczył, i zapytał sie "ale to dla naszego JUŻ KUPIŁAŚ??" Ha ha a potem się smiał ze mnie
No u nas też 3/4 sklepu wszystko różowo fioletowe, całe szczęście że mam chłopca bo bym musiała całą wypłatę tam zostawić a tak to nie było aż takiego wyboruEvka, Mama_Mai lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wczoraj kupilam tylko kocyk ale na szczescie mezowi sie spodobal
weszlam do pepco i byl taki sliczny mieciutki i niebiesciutki
no i za 25zl to sie skusilam
widzialam tez bodziaki w Auchan 7szt za 38zl i juz wzielam je do koszyka ale odlozylam
obietnica to obietnica
ania14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk wrote:Nick ja niestety nie polece
Trzymajcie za nas kciuki
Acikk jakie śliczne te ubranka kupiłaś A mogę spytać w jakich rozmiarach wzięłaś te ciuszki i ile kosztowały? ten w żółte paski bajeczny
-
Evka wrote:Dzień dobry, u nas znowu zapowiada się upalny dzień
Acikk ja tez ostatnio patrzyłam na ciuchy ale jakoś wybroniłam sie przed nimi - najpierw szafa i komoda, bo nie zmieszczę tego nigdzie
Powodzenia na wizycie Ci życzęJa dopiero 20 lipca połówkowe - dla mnie to wieczność
także jeśli na początek będziesz używać głównie pajacy to kilka musisz ich mieć bo czasem 3 komplety dziennie są potrzebne.
Eve_84 lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
U nas w rodzinie dziś akcja jak z filmu-siostra urodziła dziś synka!!!
Tyle że urodził się w domu, bo cała akcja porodowa od pierwszych skurczy delikatnych skończyła się szczęśliwie po 3 godzinach i nawet pogotowie nie zdarzyło przyjechać. Całości asystowala 5letnia córka i Tata. Wszyscy czują się dobrze. Aleeee emocje:)justyna14, kwiatakacji, iNso87, ania14, Nadulka, Madzisek, KASIAG24, bella88, genoweffa lubią tę wiadomość
-
balbo wrote:U nas w rodzinie dziś akcja jak z filmu-siostra urodziła dziś synka!!!
Tyle że urodził się w domu, bo cała akcja porodowa od pierwszych skurczy delikatnych skończyła się szczęśliwie po 3 godzinach i nawet pogotowie nie zdarzyło przyjechać. Całości asystowala 5letnia córka i Tata. Wszyscy czują się dobrze. Aleeee emocje:)jak szybko poszło!
7w3d 💔 -
iNso- nie mogłam się oprzeć, uwielbiam malować ściany, poza tym chciałam mojemu pomóc bo dla niego to jak męki piekelne. Poszło szybko i sprawnie, pomieszczenia wietrzone, farba nieśmierdząca, a i ja się przy tym i po tym czułam dobrze.
Teraz zaczyna się walka z panelami podłogowymi 55m2 poddasza trzeba ułozyć... Pózniej powoli zakupy meblowe itp. Ja też chciałabym się zmieścić w 5tys jeśli o wyprawkę chodzi (w tym meble).
Acikk rzeczywiście fjną okazję trafiłaś, w internecie widziałam te pajace to zaczynają się od 50zł sztuka;) -
Dziewczynki my już po wizycie !
Powiem Wam że poprosiłam ją by sprawdziła tą płeć bo ostatnio nie była pewna i chyba z 10 min tam machała tym usg a maluszek uparcie odpływał i machał nóżkami i powiedziała że warunki są trudne ale... raczej dziewczynka!
Ja yyyy??? Jak to?? A ona a co ostatnio był chłopak?? Ja mówie nooo!!
I kolejne 10 min go tam maltrerowała i w końcu sie zaprezetował
UFFFJest chłopak na 100% widać jajka siusiaka wszystko nawet mam fotkę i fotkę buzi w 3d widziałam jak ziewa i macha rączkami... MASAKRA
No i najważniejsze ze wszystko OK i z mamusią i z Antonym
Ale się cieszęi waży już 200g!
Nadulka, Eve_84, Piegus, Madzisek, kwiatakacji, MeGi2986, KASIAG24, _nick00, bella88, alicja_, Evka, Hashija, Marik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoniek90 wrote:Witajcie dziewczyny!
śledzę Wasze forum od samego początku, ale taka nieśmiała ze mnie osóbka, że jakoś nie miałam do tej pory odwagi dołączyć. Mniej więcej wiem, co u każdej się dzieje, bo odkąd znalazłam to forum staram się być na bieżąco. Jeśli o mnie chodzi, to jutro rozpoczynam 20 tydzień ciąży. Termin porodu mam wyznaczony na 26 listopada. Na ostatniej wizycie poznaliśmy płeć naszego Maleństwa i jest to dziewczynkaKolejną wizytę mam wyznaczoną na 23 lipca i będzie to również USG połówkowe. Mała 25 czerwca ważyła 230g
Pozdrawiam wszystkie Mamusie bardzo serdecznie i życzę miłego (na Śląsku pogodnego) dnia
Jesteś ze Śląska? z jakiego miasta?