Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
super Accik gratulujhe pozostalym udanych wizyt
ja mam wizyte 16 lipca ale na nfz wiec nie spodzioewam sie, ze mi potwierdzi dziewczynke raczej licze ze na wizycie prywatnej 30 lipca potwierdzi mi juz nie na 80% ale na 100%
ja jeszcze nie czuje ruchow , tzn mialam kilka razy podejrzenia, ale w koncu nie wiem czy to dzidzia czy jelitabo ostatnio dokuczaja mi zdecia
jak poczuje kopniaka prawdziwego to bede wiedziala napewno, w 1 ciazy czulam ok 20 tygodniaa teraz pozostaje mi podsluchiwanie na detektorze
-
Tinusia ja bym się po prostu wstrzymała, bo może się dzidzia urodzić 52 i wtedy będzie mieć dobry 56 a jak się urodzi 56 to może mieć już 62 dobry pod koniec grudnia
A tu moja słodka buźka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 15:22
bella88, kwiatakacji, iNso87, Madzisek, Mama_Mai, Flakonik, maya34 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia widzialam dzis te ciuszki z tesco i sie zakochalam
szkoda ze musze czekac az do sierpnia z zakupami bo jak mi wykupia wszystkie rozmiary to sie wkurze!!! Ja staram sie kupowac wiecej na 62cm, 56 tez kilka kupie ale bez przesady.
Dzis w Smyku widzialam taki cieply kombinezonik idealny na pozna jesien i chcialam nawet kupic bo byl za 40zl ale nie wiedzialam 56 czy 62i teraz zaluje ze sie nie zdecydowalam
-
Mama_Mai lepiej wiekszy kombinezon to bedzie Ci sluzyl jeszcze do konca zimy,wiadomo,ze Dzidzka podkurcza nozki to jest krotszy.
Ja dzis Mala swoja odebralam z przedszkola o 11 bo Pani dzwonila,ze glowa Ja boli..dalam Jej tabletke,pospala 2h i chyba przeszlo bo potem jeszcze latala z hulajnoga pod blokiem. Za to mi sie udzielilo bo zrobilam sama sie senna jak Ona zasnela i polezalam z Nia i teraz mnie glowa nawala... ;/ eh
W koncu opalilam chociaz troche dekolt i rece:p bo nogi zaslaniam:p jak balony sie robia,ze lipa wyjsc w czyms krotkim i do tego cellulit wodny sie zrobil gorzej widac;/ eh Kobietu to maja sie... wogole jak nalozylam bokserke pod nia gore od stroju i spojrzalam w lustro to jak kwadrat.... brzuch sobie,cycki sobie,dupa sobie..i dochodza boczki i jakies grube ramiona;/ strasznie wygladam:ppp ta ciaza wogole dziwna idzie mi wszerz a nie jak pierwsza,ze sam brzuszek sie zaokraglal -
nick nieaktualnyJa też dzisiaj masakra w te upały - spałabym i spała. Generalnie jakoś słabo się czuję a najgorsze upały dopiero przed nami. Za to brzuszek mi rośnie z dnia na dzień i chyba coraz wyraźniej coś w środku się rusza. Nie jestem do końca pewna czy to dzidzia ale coś w środku się dzieje.
A tutaj brzuszek 18t3d :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a01195b90c67.jpgNadulka, bella88, Madzisek, Flakonik, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykwiatakacji wrote:Ja też dzisiaj masakra w te upały - spałabym i spała. Generalnie jakoś słabo się czuję a najgorsze upały dopiero przed nami. Za to brzuszek mi rośnie z dnia na dzień i chyba coraz wyraźniej coś w środku się rusza. Nie jestem do końca pewna czy to dzidzia ale coś w środku się dzieje.
A tutaj brzuszek 18t3d :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a01195b90c67.jpg
chudzinko:O ale brzuszek już się zaokrągla:)kwiatakacji lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dziś cały dzień spędziłam na leżakowaniu w ogrodzie u rodziców:) ruchy czuję już wyraźnie, nawet wydaje mi się że ręką niektóre są wyczuwalne. Tinusia, zgadza się po słodkim dzieci są bardziej aktywne, przed usg warto zjeść, żeby dzidzia sobie fikała (chyba ze chce się określić płeć). Ja od kilku dni puszczam maleństwu muzykę i zauważyłam, że Mozart ją nudzi, natomiast przy zwykłej muzyce której słucham na codzień fika jak szalona:)
A to mój brzuszek:
edit, sory za bielizne i za rozmiar zdjęcia;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2015, 21:32
alicja_, Flakonik, Nadulka, Evka, kwiatakacji, Hashija, iNso87, bella88, maya34, Madzisek, KASIAG24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mój mąż stwierdził ze będzie łapał kontakt z dzieckiem i zakupił wierszyki Marii Konopnickiej i dziś już drugi dzień jak czyta do brzuszka bajki na dobranoc
Normalnie jestem pod wrażeniem a dziecko czy słyszy czy nie słyszy to pewnie i tak jest zadowolone bo ja mam z tego tyle śmiechu że na pewno mój humor łapie
Pchelkaa, Flakonik, kwiatakacji, bella88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarik wrote:A mój mąż stwierdził ze będzie łapał kontakt z dzieckiem i zakupił wierszyki Marii Konopnickiej i dziś już drugi dzień jak czyta do brzuszka bajki na dobranoc
Normalnie jestem pod wrażeniem a dziecko czy słyszy czy nie słyszy to pewnie i tak jest zadowolone bo ja mam z tego tyle śmiechu że na pewno mój humor łapie
Ale to słodkie!
Mój też czasem mówi do brzuszka, ale bajek jeszcze nie opowiadaPchelkaa lubi tę wiadomość