Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
witam wszystkie dziewczyny
ja teraz z małą siedzę w domu bo nam się znowu rozchorowała i dostałam przez to takiego powera wczoraj ze szok, 5 pralek prania machnęłam i co jedno wywiesiłam to zanim się kolejne wyprało to to wcześniejsze było już suchetak to ja lubię
i do tego trochę pogotowałam
a dzisiaj robię na obiad mój pierwszy w życiu chłodnik
zobaczymy co z tego wyjdzie
Pchełka a ty jesteś pewna, że tam nie ma bliźniaków bo masz brzuszek taki duuuuuży, że szok -
u mnie to dopiero 17 tydzień a już od tygodnia w nocy nie rozstaje się z rogalem do spania. W pierwszej ciąży później zaczęłam jej używać a teraz dosyć szybko zaczęło mi być niewygodnie. Chwała Bogu temu kto wpadł na tak genialny pomysł
kwiatakacji, Nadulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mój jeszcze na szczęście nadaje się do użytku
śmiesznie tak jak mielibyśmy jechać gdzieś na wakacje a ja bym się ciągała z rogalem :)ale w tym roku urlop odpuszczamy bo będą inne wydatki a w zamian za to zrobimy małej wycieczkę pociągiem do zoo do Wrocławia
będzie miała frajdę bo już jakiś czas nam mówi, że chce pociągiem gdzieś jechać a jak się o zoo przy okazji zahaczy to już wogóle będzie cała Happy
-
Justyna, pchelka przepowiadam Wam dziewczynki a sobie,brzuchowi ktory idzie wszerz chlopca:pp
Ja leze z Mala bo znowu goraczka,wymioty,bol glowy;/ co jest do cholery? Nie bede jechala narazie do lekarza bo antybiotyk tylko da,poki co daje nurofen,duzo wody i elektrolity.justyna14, Tyśka7101 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykmb wrote:Ja biorę utrogestan 200 mg. 2*2. jakieś dziwne objawy? Odczuwalas jakoś taka dawkę progesteronu????
Nie pytaj..
Jakieś 3-4 dni temu odstawiłam luteinę i od razu widzę poprawę.
Gdy ją brałam to przede wszystkim twarz wyglądała okropnie - tj. miałam pełno wyprysków i codziennie pojawiały się nowe, do tego kaszka na twarzy i naczynka. Teraz wszystko powoli schodzi i wraca do normy.
-
nick nieaktualny
Pchełka a ty jesteś pewna, że tam nie ma bliźniaków bo masz brzuszek taki duuuuuży, że szok[/QUOTE]
Blizniaki napewno (niestety) nie. Ale brzuszek wyskoczyl mi taki w ciagu tygodnia gdzies, co prawda caly czas cos jem, miedzy posilkami, albo ogorki chrupie albo marchewke czy owoce:-) ale mysle ze brzuszek niedlugo stanie w miejscu, a te dziewczyny co teraz maja malutki zaczna rosssnac
Ja tez bralam progesteron max 600mg dziennie, teraz biore 2x100 dziennie.
Madzisek, Nadulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEve_84 wrote:Pchełka, strasznie się uśmiałam z tych sukienek!
U mnie z głową też nienajlepiej. Najgorzej jest w pracy, sto razy się zastanawiam nad wysłaniem jednego maila. A w domu szukałam ostatnio kluczy 15 minut, bo dzień wcześniej położyłam je nie tam gdzie zawsze. No i oczywiście dostało się mojemu mariuszowi, bo stwierdzilam że napewno on je zabrał
Wczoraj byłam w Smyku. Oszalałam! Jednak rozsądek zwyciężył i kupiłam tylko 3 zestawy.ja narazie ani jednej sztuki nie posiadam, sklepy dzieciece mijam szerokim lukiem
-
no trochę mnie nie było... musiałam odpocząć pomyśleć.... przestałam plamić nie wiem czy to dobrze z tak dużego krwiaka jaki miałam 7x3 cm 2 tyg plamienia to trochę krótko.... ale mam nadzieję, że opróżnił się do końca.
od wczoraj czuję prawdziwe kopniaki i nawet można je zaobserwować
Zazdroszczę wam zakupów wyprawkowych ... ja mam wszystko po starszym synu .... tylko nowe łóżeczko muszę kupić i wózek.
buziaki slę :*kwiatakacji lubi tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Justyna, pchelka przepowiadam Wam dziewczynki a sobie,brzuchowi ktory idzie wszerz chlopca:pp
Ja leze z Mala bo znowu goraczka,wymioty,bol glowy;/ co jest do cholery? Nie bede jechala narazie do lekarza bo antybiotyk tylko da,poki co daje nurofen,duzo wody i elektrolity.choć ja podświadomie nastawiam się chyba na drugiego chłopca bo dobrze się czuję, raczej nie brzydne
7w3d 💔