WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evka ja nie pomoge :-( robilam badania ale nie znam sie nq interpretacji :-S

• Evka Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, już wsjo wiem ;)

wnidzbmhunwbroqa.png
  • Asiowa Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto dzisiaj ze mną wizytuje?

bl9ccwa1nyfonmaw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dopiero w czwartek.
    Ale wszystkim wizytujacym zycze powodzenia:):):)

Jak dobrze ze troszke chlodniej, od razu inaczej funkcjonuje:) milego dnia wszystkim:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi zazdroszcze ze u Ciebie chlodniej, u mnie znowu upal i duszno sie zapowiada:-S

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej :) miłego dnia wszystkim :) ostatnio straszna cisza na forum, pomimo tak licznej grupy. Wszystkie się chyba wczasują :)

7w3d 💔
  • Asiowa Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo upał odebrał im mowe;).
    Ja w pracy, klima wieje, że aż mam gęsią skórkę. Dzisiaj spałam przy pootwieranych oknach i powiem Wam, że... zmarzłam...

bl9ccwa1nyfonmaw.png
  • muamua Ekspertka

Wysłany: 7 lipca 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja mam dzisiaj wizytę. Która z Was jeszcze pracuje? Ja tak, ale powoli zaczynam mieć już dość, zwłaszcza w te upały. Myślę, że jeszcze max. 2 tygodnie.

ganns65g873vd173.png
    23.03. - 13 dpo - 108 (3 tc 5 dzień), 25.03. - 15 dpo - 316 (4 tc), 01.04. - 22 dpo - 3541 (5tc)
    14.04. - <3 - 6t6d
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,ja sie wybieram do centrum,do kolezanki do sklepu posiedziec bo nie chce mi sie w domu siedziec. Ale myslalam,ze bedzie chlodniej a tu znowu slonce hehe i chyba sie przebiore za moment w cos zwiewnego.

Powodzenia na wizytach,ja czekam do poniedzialku..jeszcze 6 dni :D

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Asiowa Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj izytuję, może dowiem się jaką niespodziankę skrywa maluch między nóżkami;) Po cichu na to liczę

bl9ccwa1nyfonmaw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelka u nas upalu nie ma, sloneczko grzeje, ale jest fajny wiaterek wiec od razu wydaje sie chlodniej:)
    Asiowa ja tez licze ze w czwartek poznam plec naszego kropka, bo narazie tak sie do niego zwracamy:)
    Bylismy w niedziele na bazarku poogladac dzieciece rzeczy, kurde wszystko takie piekne, ze ciezko sie zdecydowac:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muamua wrote:
    Hej, ja mam dzisiaj wizytę. Która z Was jeszcze pracuje? Ja tak, ale powoli zaczynam mieć już dość, zwłaszcza w te upały. Myślę, że jeszcze max. 2 tygodnie.
    Ja tez jeszcze pracuje. Tylko ze przez te upaly to i mi sie odechciewa chodzic. Pracuje po 8h, czekam az naczelniczka z urlopu wroci i bede sie starala zalatwic krotsza norme. Zobaczymy co powie lekarz bo brzuchal tez czasami pobolewa od tego siedzenia. Na pewno w drugiej polowie sierpnia pojde troche odpoczac. Chcialam pracowac do października ale wątpie żeby mi się chciało.

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiowa wrote:
    Kto dzisiaj ze mną wizytuje?
    Ja :) na 17 :) już nie moge się doczekać :)

I też jeszcze pracuję, chciałam popracować jeszcze do końca września ale szef mnie ostatnio wkurza więc chyba z początkiem września przyniosę zwolnienie bo w sierpniu i tak mama trzy tygodnie urlopu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 09:21

1usap07w9hybl9h9.png
  • Asiowa Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muamua- ja pracuje. Planuję tak co najmniej do końca września, a w październiku lekko odpuścić i pójść na zwolnienie

bl9ccwa1nyfonmaw.png
  • moniek90 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w ten kolejny upalny dzień :-)
    Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące :-)

relgh371b3i8nmn1.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mialam isc kontrolnie do mojego gin w czwartek zebys sprawdzic po tym wypadku czy jest wszystko ok napewno, ale ejst na urlopie i tak musze czekac do 16 lipca...dobrze, ze mam ten detektor troch mnie uspokaja :-) i juz czasami czuje mnyzianie :-)

mam pytanie: czy kltoras z mam ma przez cala ciaze taki glutowaty sluz??

ja tak mam od poczatku ciazy zwlaszcza po sikaniu chociaz nie jest to caly czas, typowe GLUTY raz robilam mocz zle mi wyszeldl ale podobno zle pobralam i nie powtarzalam,moze przez to? gdyby nie to, ze mam to juz dlugo to pomyslalabym pewnie, ze to czop ciazowy mi odchodzi.

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też mam taki śluz :) jak takie smarki z nosa przezroczyste albo białawe :) czasami tego tak dużo, że mokro mi jakbym okres dostała :) i jest chwila stresu zanim dojdę do ubikacji :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 10:21

1usap07w9hybl9h9.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziasek dlugo tak masz? i caly czas? ja zauwazylam, ze wczoraj bardziej zoltawe to mialam .:/ musze jeszcze raz lekarzowi o tym powiedziec i kontrolny mocz zrobic...

alez to moje bobo sie wierci teraz juz czuje wyrazne ruchy nie mozna ich pomylic z niczym innym :-)

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    praktycznie od początku ciąży, są dni że tego śluzu jest więcej a są też takie ze jest go mniej, lekarz mówił , że to całkiem normalne i w pierwszej ciąży też tak miałam.

1usap07w9hybl9h9.png
  • Asiowa Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie bywa różnie, gluty owszem zdarzają się, ale ostatnio w te upały mam baaardzo wodnisty. Ciekawe czy to ma jakiś związek

bl9ccwa1nyfonmaw.png
‹‹ 636 637 638 639 640 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ