Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, ja mam dzisiaj wizytę. Która z Was jeszcze pracuje? Ja tak, ale powoli zaczynam mieć już dość, zwłaszcza w te upały. Myślę, że jeszcze max. 2 tygodnie.
23.03. - 13 dpo - 108 (3 tc 5 dzień), 25.03. - 15 dpo - 316 (4 tc), 01.04. - 22 dpo - 3541 (5tc)
14.04. -- 6t6d
-
Hej,ja sie wybieram do centrum,do kolezanki do sklepu posiedziec bo nie chce mi sie w domu siedziec. Ale myslalam,ze bedzie chlodniej a tu znowu slonce hehe i chyba sie przebiore za moment w cos zwiewnego.
Powodzenia na wizytach,ja czekam do poniedzialku..jeszcze 6 dni -
nick nieaktualnyPchelka u nas upalu nie ma, sloneczko grzeje, ale jest fajny wiaterek wiec od razu wydaje sie chlodniej:)
Asiowa ja tez licze ze w czwartek poznam plec naszego kropka, bo narazie tak sie do niego zwracamy:)
Bylismy w niedziele na bazarku poogladac dzieciece rzeczy, kurde wszystko takie piekne, ze ciezko sie zdecydowac:)
-
nick nieaktualnymuamua wrote:Hej, ja mam dzisiaj wizytę. Która z Was jeszcze pracuje? Ja tak, ale powoli zaczynam mieć już dość, zwłaszcza w te upały. Myślę, że jeszcze max. 2 tygodnie.
-
Asiowa wrote:Kto dzisiaj ze mną wizytuje?
na 17
już nie moge się doczekać
I też jeszcze pracuję, chciałam popracować jeszcze do końca września ale szef mnie ostatnio wkurza więc chyba z początkiem września przyniosę zwolnienie bo w sierpniu i tak mama trzy tygodnie urlopuWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 09:21
-
ja mialam isc kontrolnie do mojego gin w czwartek zebys sprawdzic po tym wypadku czy jest wszystko ok napewno, ale ejst na urlopie i tak musze czekac do 16 lipca...dobrze, ze mam ten detektor troch mnie uspokaja
i juz czasami czuje mnyzianie
mam pytanie: czy kltoras z mam ma przez cala ciaze taki glutowaty sluz??
ja tak mam od poczatku ciazy zwlaszcza po sikaniu chociaz nie jest to caly czas, typowe GLUTY raz robilam mocz zle mi wyszeldl ale podobno zle pobralam i nie powtarzalam,moze przez to? gdyby nie to, ze mam to juz dlugo to pomyslalabym pewnie, ze to czop ciazowy mi odchodzi.
-
Madziasek dlugo tak masz? i caly czas? ja zauwazylam, ze wczoraj bardziej zoltawe to mialam .
musze jeszcze raz lekarzowi o tym powiedziec i kontrolny mocz zrobic...
alez to moje bobo sie wierci teraz juz czuje wyrazne ruchy nie mozna ich pomylic z niczym innym