Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
moni1403 wrote:Hej dziewczynki. Mam pytanko do mam które miały krwiaki i po nich pamiły na brązowo-róźowy kolor. Po ustąpieniu plamień wasze krwiaki się wydaliły i nie było już po nich śladu? Czy może byly ake mniejsze? U mnie plamienia ustąpiły i zatanawiam się czy krwiaka już ne mam....
Buziaki ślę :-* -
Poziomka ja pije
przecież tego nie można nazwać nawet piwem poza tym że nazywa się warka i jest w puszcze 0,5 l:P
Ja piję bo mi smakuje nie jest takie słodkie jak inne napoje gazowane i nie mam oporówWszędzie pisze ze nie zawiera alkoholu i nie ma ostrzeżeń o kobietach w ciąży które są na wszystkim co ma choćby 0,5 %
Poz!omka. lubi tę wiadomość
-
Madzisek wrote:praktycznie od początku ciąży, są dni że tego śluzu jest więcej a są też takie ze jest go mniej, lekarz mówił , że to całkiem normalne i w pierwszej ciąży też tak miałam.
ja w 1 ciazy nie mialam dlatego troche mnie to martwilo, ale skoro inne dziewczyny tez tak miewaja juz jestem spokojniejsza;) -
Cześć dziewczyny! Ja od dawna Was podczytuje ale teraz dopiero postanowiłam się ujawnić
Jestem w 18 tygodniu ciąży i termin mam na 15 grudnia:) To moja pierwsza ciąża.
kwiatakacji, bella88, Madzisek, MeGi2986, Pchelkaa, alicja_, Flakonik lubią tę wiadomość
-
No to mnie pocieszylyscie, bo mam juz zimne w lodowce , tylko czekalo az sie zdecyduje je wypic
W sam raz na upalny dzien
a oprocz warki 0,0% , pijecie jeszcze jakies bezalkoholowe?
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
Ja też po piwa nie sięgam, nawet te bezalkoholowe. Nieustannie mnie suszy ostatnimi czasy i z butelką wody się nie rozstaje, dodaję do niej cytrynę i listki mięty, na upały pychotka polecam
a tak to herbata zielona, soki owocowe i sporadycznie kawa z dużą ilością mleka, bo niskociśnieniowcem jestem i czasami po prostu nie daję rady
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
muamua wrote:Hej, ja mam dzisiaj wizytę. Która z Was jeszcze pracuje? Ja tak, ale powoli zaczynam mieć już dość, zwłaszcza w te upały. Myślę, że jeszcze max. 2 tygodnie.
hej, ja jeszcze pracuje,
prowadzę swoja działalność, mam firme przy domu, od lipca odsuwam się już trochę...
ale nadrabiam zaległości w domu...
od czwartku pracownice biorą urlop najpier jedna później druga a na końcu lipca my z mężem wyjeżdżamy na pare dni, ale zastanawiam się nad zwolnieniem od lipca, mykne sobie wtedy tylko do biura dokumenty ogarnąc, bank, przelewy ale nie bede już za lada stać i sprzedawac, od sierppnia zaczne 6mc wiec może byłby już na to czas??
mam klime w sklepie wiec przyjemniej jak w domu ale jestem juz zmeczona o tej godz jak teraz ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 16:36
-
MeGi2986 wrote:Asiowa no wlasnie jeszcze dom, obiad, dobrze ze mezus duzo pomaga. A jak te upaly sa to ja wogole nie do zycia jestem.
A dzisiaj to wogole wypilam 2l wody a praktycznie nie sikalam, nawet mi sie nie chce i chodze teraz cala opuchnieta i czuje ze cisnienie mi wzroslo duzo.
też sie czuje cała opuchnięta, rece nogi, celulit mi sie zrobił widoczny na udach, mysle ze organizm czyma duzo wody -
nick nieaktualny
-
Flakonik wrote:Bo ja uzywam jej od dwoch dni i dzisiaj zaczal mnie tak strasznie swedziec brzuch...
czyzbym byla uczulona na jakis skladnik? Przedtem uzywalam bio oil
Nawet dla noworodków już się oliwek nie poleca, bo zatykają pory i tyle z nawilżenia. teraz królują wszelkiego rodzaju emolienty.7w3d 💔