Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć
Dołączam i jak do grudniówek, mam termin na 3 grudnia.
Miałam dziś usg- wszystko okNiestety jakoś ciągle ciężko określić płeć, więc może następnym razem maleństwo pokaże co tam ma między nogami.
kwiatakacji, bella88, aannkkaa, Flakonik, MeGi2986, niania.ogg, Nadulka, Pchelkaa, Madzisek, moniek90 lubią tę wiadomość
-
justyna14 wrote:kochana współczuję, ale w jednym teściowej przyznam racje, weźcie ślub cywilny przed porodem bo dużo Wam to ułatwi, np Ty nie będziesz musiała sama latać z dzieckiem na ręku i go rejestrować, tylko zrobi to Twój partner, bo bez ślub niestety tak jest.
-
nick nieaktualnyWitajcie dlugo się nie odzywalam ale caly czas was czytałam:)
Oczywiście z nami wszystko dobrze na ostatniej wizycie nie bylo USG tylko badanie ginekologiczne szyjki ( twarda, dluga i zamknięta) oraz sluchanie serducha detektorem, które cudownie biło 140 uderzeń na min.
Płci jeszcze nie znamy, a jestem strasznie ciekawa chociaż przeczucie moje na synusia jest ale tatuś twierdzi ze będzie córeczka :*
Gratuluje wszystkim udanych wizyty!! I zdrowiutkich malenstw!: *
Wizytę na usg połówkowe mamy ustalona na 4 sierpnia
Obecnie jesteśmy w 17 tygodniu brzuszkowej przygody!:* i męczy nas kaszel co dziwne tylko wieczorem jak leże! Robię inhalacje z soli fizjologicznej. Możecie polecić jakiś syropek ale nie Prenalen bo wypilam juz butelke ale nie działa na nas
Pozdrawiam serdecznie i wysylamy z dzidzia buziaczki do każdej z was osobno :*Flakonik, MeGi2986, Marik, Nadulka, bella88, moniek90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarti87 wrote:Cześć
Dołączam i jak do grudniówek, mam termin na 3 grudnia.
Miałam dziś usg- wszystko okNiestety jakoś ciągle ciężko określić płeć, więc może następnym razem maleństwo pokaże co tam ma między nogami.
Witamysuper ze wszystko dobrze
A to twoja pierwsza ciaza?Blair lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie nowe dziewczyny !
Nie sądziłam że na tym etapie jeszcze ktoś będzie do nas dołączać
Patrząc na to ile nas jest to w grudniu powinny na naszym forum się rodzić średnio 4 dzieciaczki na dzien!! Ale będzie gorąco
Flakonik, MeGi2986, maya34 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc wszystkim
moj maz tez chce corcie, no i ja mam przeczucia ze bedzie dziewczyna
zobaczymy czy sie sprawdza
ja juz nie spie od 6 ze stersu o siostre, mozna powoedziec rodze z nia -jestem na biezaco
porod silami natury ale wywoluwany a skurcze juz wie posza co 4 min, 90% na ktg!
Flakonik piekny brzuszek! Kate a mi na szczescie przeszly skurcze, zmniejszylam juz dawke no spy i luteiny, chyba rzeczywiscie mialam macice w tylozgieciu i sie przekrecala- o takiej mozliwosci mowil mi gin.
Milego dnia wszystkimKate4 lubi tę wiadomość
-
hej
ja dziś zaniosłam mocz do badania po tym leczeniu, oby już wszystko ok było, choć nie mogę się zmobilizować, żeby pić tyle ile powinnam
powodzenia na dzisiejszych wizytachFlakonik super wyglądasz
co do porodów, to myślę, że pierwsze dzieciaczki to już w październiku się pojawią, a do końca listopada to pewnie ze 20 mniej już nas będzie do rozpakowania. Ja sama Olka urodziłam 2 tyg prawie wcześniej.7w3d 💔 -
Pchelkaa trzymam kciuki za siostrę
my to chyba przy porodzie będzie zdawać relacje za forum
ciekawe, która pierwsza urodzi
Mojej małej lekarz powiedział na wizycie, że ma pilnować żeby mama teraz dużo wody piła i ta przez cały dzień lata za mną ze szklanką albo butelką i gada "mamusiu napij się bo pan doktor powiedział, że masz pić dużo wody"kochana jest
u mnie się właśnie rozpadało, a myślałam, że będzie przyjemny dzieńobiecałam mężowi , że zrobię mu dzisiaj gołąbki ale wcale mi się nie chce
Nadulka, Hashija, MeGi2986 lubią tę wiadomość
-
Ja chciałam córeczkę a mężowi było obojętne - no i będziemy mieć synka i teraz już sobie nie wyobrażam by miała się urodzić dziewczynka bo już kocham tego mojego syneczka
Ja bym chciała urodzić 21 listopada bo 21 to nasza szczęśliwa liczba a mały już będzie donoszony wtedyhehe