Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMisia26 wrote:My juz po zakupach mlody wypychal sie po lewej stronie strasznie chyba jak typowy facet sie niecierpliwil
A oto moje dzisiejsze perelki sorki za jakosc zdjecia
http://files.tinypic.pl/i/00685/je8jq58crou9.jpg
Ekstra ciuszki:)
ja też mam już mały kartonik prawie pełen ciuszków, ostatnio w Rossmannie do zakupu kremu do biustu okazując kartę Rossnę dostałam smoczek uspokajający w prezencie więc też miło -
Uuu ale tu ruch dzisiaj
jaka u Was pogoda bo u nas już 33 stopnie wsiedze w domu przy wiatraku z pozaslanianymi roletami:D a jutro na wesele przy takiej pogodzie masssakra
Dziewczyny super brzuszki macie u mnie zależy jak się ubiore ale czasem jeszcze nie widać że w ciąży jestemciuchy wszystkie mogę nosić jeszcze oprócz stanikow hehe
-
nick nieaktualnyAcikk u mnie też skwar, ledwo na balkonie pranie wywiesiłam. Wiatraka nie włączę niestety, żeby znowu nie przewiać pęcherza:( Jutro ma być jeszcze cieplej niż dzisiaj, więc współczuję wesela w taką pogodę.
Ja się nie mieszczę w większość staników, musiałam kupić nowe, Większość dżinsów i spodni wywiozłam narazie do rodziców,bo nie lubię mieć tak nisko zapiętych, a zostawiłam dresy i spódnice. -
nick nieaktualnyMy juz ubranek mamy dosyc sporo ale nie moge sie oprzec zeby nie kupic cos malemu
Macie sliczne brzuszki u mnie juz jest +8 kg i wszystko idzie w brzuch i boczki noi piersi urosly pozniej postaram sie wstawic zdjecie
Acikk u nas tez bardzo goraco i jutro ma byc jeszcze gorzej nie lubie takich upalow i tez w domu praktycznie caly czas -
Ja wyszłam niedawno na szmateks w czarnej tunice z krótkim rękawem to musze powiedzieć,ze słoneczko grzeje dość dobrze ale wiatr jest dość silny dziś u Nas i to daje trochę ochłodzenia,nie dużo ale zawsze cos. Ja na razie klimatyzator mam w kartonie i go nie wlaczam bo nie jest az tak w pokoju duszno,poki co..ale czuje,ze jutro go już odpale.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja biorę elevit, bo nie mogę nic innego ze względu na tarczycę. Poza tym biorę też prenatal dha i dodatkowe żelazo w chelacie, bo nie jem mięsa, a wyniki pomału, ale pikują w dół.https://www.maluchy.pl/li-71898.png
https://www.maluchy.pl/li-72950.png -
nick nieaktualny
-
A jak się chodzi od początku ciazy do jednego gina i on prowadzi karte ciazy to jakbym poszła do kogoś innego to mam wziąć ta kartę ciaży i ten inny lekarz tam powpisuje coś ? Czy tylko ten prowadzący ?
Mam wizytę w poniedziałek i to będzie usg połówkowe ale moja pani gin jest bardzo małomówna (chodzę prywatnie)i w sumie chciałabym sie upewnić u innego lekarza nawet na nfz. Bo niby jej ufam ale lekko mnie to denerwuje że się tak muszę dopytywać. Jakbym nie pytała to podejrzewam ze by sobie powpisywała do kompa i nic by mi nie powiedziała... -
nick nieaktualnylips- jak pójdziesz na wizytę to na pewno założą Ci kartę i będą chcieli kartę ciąży. Natomiast możesz iść na samo usg gdzieś gdzie je wykonują i wtedy powiedzą Ci jak się ciąża rozwija, ale nie będzie to zwykła wizyta więc karty ciąży potrZebować nie będą, pewnie tylko zapytają który to tydzień
Misia- usg 3d jak pójdziesz prywatnie to możesz zrobić gdziekolwiek chcesz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 17:11
-
nick nieaktualnyEve_84 wrote:Dziewczęta, pytanie mam
wczoraj jak wstawałam mocno zakłuł mnie dół brzucha po prawej stronie. Taki jakby skurcz. Dzisiaj tez troche pobolewa. Czy mam sie martwić czy nie? Nie plamie, nigdy nie plamilam, ale brzuch tez nigdy tak nie zabolał...
Eve mnie uczyli w szpitalu ze jak leze i chce wstac to najpierw na bok sie przekrecic i dopiero wstac, a jak z siedzacego chce wstac tp reka sie o cos podeprzec. Zmniejsza to napinanie miesni i wystepowania skurczy. I od kiedy tak robie brzuszek nie boli -
I już po wizycie jestem nie usatysfakcjonowana
nie zrobił mi USG... Powiedział że nie ma sensu, sprawdził czy serce bije, zbadał szyjkę, zobaczył badania i wszystko ok. Czemu poszłam do lekarza starej daty? Ehhh chociaż podobno nad gorliwość gorsza od faszyzmu
Mam iść na połówkowe między 20-22 tc do innego lekarza z lepszym usg.
U mnie też gorąco nie wiem jak jutro wytrzymam
Żadnych witamin nie łykam.