Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchełka gratuluje!
ja mam jakąś załamke
czy tylko ja w ciąży musze cały czas miec COŚ??? od 5 tyg poronienie zagrażające, jak nie nerki to skurcze czy przeziebienie, 3 razy w szpitalu byłam i cos wydaje mi sie ze nie ostatni. a jak ostatnio wychodziłam to mówiłam że wróce dopiero w listopadzie najwczesniej. No ale zostawiłam ładowarkę do tel w szpitalu i mama moja powiedziała: oj córuś to znaczy ze ta jeszcze wrócisz. Sory ale musiałam się pożalić
a temp nadal 38,6 st. Chce już jutro, noce z gorączka są koszmarne
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:Pchełka gratuluje!
ja mam jakąś załamke
czy tylko ja w ciąży musze cały czas miec COŚ??? od 5 tyg poronienie zagrażające, jak nie nerki to skurcze czy przeziebienie, 3 razy w szpitalu byłam i cos wydaje mi sie ze nie ostatni. a jak ostatnio wychodziłam to mówiłam że wróce dopiero w listopadzie najwczesniej. No ale zostawiłam ładowarkę do tel w szpitalu i mama moja powiedziała: oj córuś to znaczy ze ta jeszcze wrócisz. Sory ale musiałam się pożalić
a temp nadal 38,6 st. Chce już jutro, noce z gorączka są koszmarne
Pchelkaa, a byłaś u lekarza? To wcale nie musi być angina, może być ostrzejsze zapalenie czegoś, co Cię jeszcze nie boli. Powinnaś jak najszybciej pokazać się lekarzowi, bo gorączka w ciąży jest naprawdę niewskazana -
nick nieaktualnybyłam u lekarza ale internisty i wykluczył przeziebienie/angine. dopiero po wizycie u niego wpadłam ze to moze znowu nerki, (mam do nich pecha w ciąży), jutr rano zrobię mocz i zobaczę co wyjdzie. Czy coś wyjdzie czy nie bede kontaktowała się z moim ginem. póki co nie dzwoniłam do niego bo on jest strasznie przewrażliwiony i od razu na ip każe jechac.
-
nick nieaktualnyPchelkaa, ja miałam zapalenie nerki w ciąży. Ból okropny, ale też zaczęło boleć dopiero po kilku dniach gorączki
Pojechałam do szpitala, kiedy w nocy zaczęłam płakać z bólu przez sen i obudziłam płaczem męża. Tam badania na cito, antybiotyk i na drugi dzień ogromna ulga.
Wiem, że szpital to coś, czego chciałabyś uniknąćale ja bym pojechała z tą gorączką.
-
6:03
Dzien dobry,mnie obudzilo chec na siusiu po 5 i tak sie teraz krece na lozku a,ze Malz jest od 3 w pracy to tym bardziej mi nuudnoo. Mala spi w drugim pokoju z Dziadziusiem i co tu robic? Eh.. zaraz sprobuje jeszcze pospac chyba do 8..
Pchelka strasznie Ci wspolczuje,sama nie zycze nikomu chociazby samej goraczki a co mowic jesli to nerki..to juz wogole jakas masakra;/ Trzymaj sie!
Edit.
Udalo sie zasnac;) ale i tak 7:30..dzien dobry,moje Dziecko wstalo,a mialam najlepszy sen wlasnie,tak dobrze mi sie spalo,ze popuchnieta wstalam z worami pod oczami:p
Dziewczyny co proponujecie na obiad?? Ja juz nie mam sil wymyslac a wszystko mi sie przejada;/ zupe to wiem.ze zrobie serowa,z porem i kuleczkami mielonymi ale obiad..jak pomysle o roznego rodzaju kotletach to az mi niedobrze..Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2015, 08:31
-
Witajcie! Czytam Was na bieżąco ale na tyle pozwala mi mój czas... zawsze coś. Gratuluję wszystkich pozytywnych wizyt:) Brzuszki co niektórych z Was są już dosyć spore ale mój tez zaczął rosnąć
We wtorek usg połówkowe i zobaczymy czy się potwierdzi córcia:)
Miłego weekendu:)kwiatakacji lubi tę wiadomość
-
My pospaliśmy dzisiaj do 8 ale to tylko dlatego że mała poszła spać dopiero Przed 23 bo obtarła sobie wczoraj nogę o korzeń i była taki płacz że masakra. A na obiad dzisiaj mąż będzie wcinał Wczorajsze spaghetti a my z małą i bobaskiem smażoną cukinie
mmm pycha
-
nick nieaktualnyJa wczoraj ugotowałam na weekend wielki gar zupy szczawiowej z ziemniaczkami i jajkiem i będziemy jeść
Mąż mięsożerny, więc jakby co to będzie miał schabowe z czwartku jeszcze, ja coś na mięso i ziemniaki patrzeć nie mogę, za to zupy mi wchodzą
Pytam o witaminy bo podobno jak się bierze to dzieci się dużo większe rodzą, nie wiem czy to prawda;) Też biorę Femibion.
Ja bym chciała dziewczynkę, mąż chłopca;) moje przeczucie mówi mi że będzie chłopiec mimo wszystko, wszyscy naokoło mówią że wyglądam na chłopca. Tylko moja mama mówi że będzie dziewczynka. Zobaczymy:)
U mnie w rodzinie to pierwsza dzidzia będzie, więc radość przeogromna, aż taka że mój tata rozgląda się za rowerkami, a mama za dmuchanym basenem i zjeżdżalnią
Śmieję się że im się wydaje chyba, że dziecko się rodzi i od razu na rowerek wsiądzie:P -
nick nieaktualnyMadzisek wrote:My pospaliśmy dzisiaj do 8 ale to tylko dlatego że mała poszła spać dopiero Przed 23 bo obtarła sobie wczoraj nogę o korzeń i była taki płacz że masakra. A na obiad dzisiaj mąż będzie wcinał Wczorajsze spaghetti a my z małą i bobaskiem smażoną cukinie
mmm pycha
Też macie jakieś dziwne/głupie sny?
Czytałam że może tak być przez hormony, ostatnio cały czas mi się śni że mnie ktoś chce zabić... Wczoraj mi się śniło że uciekałam przed facetem z pistoletem skacząc z psem przez balkon.
Dziś za to trzymałam dzidzię na rękach, to już milszy sen:P