Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBalbo jestes w tym samym tyg ciazy co ja a ja mam brzuchol ze ojeju
wogole chudziutka jestes
Ja juz leze na oddziale, na usg lekarz stwierdzil ze bedzie... DZIEWCZYNKA!!!tak czulam ale nadal nie moge w to uwierzyc, chociaz jak stwierdzil ulozona miednicowo i na 80% dziewczynka:-) mam nadzieje ze juz tak zostanie;-)
niania.ogg, MeGi2986, bella88, Madzisek, iNso87, Madzia890722, Pchełka, kwiatakacji, alicja_, moniek90, Tyśka7101, Nadulka, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchelkaa wracaj szybciutko do zdrowia
piękne macie brzuszki;) ja jak przez chwilę czułam motylki tak teraz nic nie czuje, albo nie wiem że to Franek:) jestem 3 dzień na zwolnieniu i jak narazie nie umiem sobie miejsca znaleźć więc sprzątam chatę po remoncie, myje okna i takie tam. Lubie zapach świeżości:)
-
A mnie się wydawało że to ja mam mały brzuch jak na prawie połowę ciąży:D ale macie śliczne brzuchatki
)
Dziewczyny a znacie jakieś sklepy internetowe gdzie można też pokupować jakieś ubranka i inne potrzebne rzeczy?u mnie jest tu wszystko takie drogie więc pomyślałam że czasem i coś można kupić przez neta to budżet aż tak nie ucierpi:D
-
balbo wrote:Gratuluje Dziewcyznki! Zdrowiej!
Ja mam nadzieje, że w poniedziałek się dowiemy, kto tam się w brzuchu tak tarabani:)ehh bede do popoludnia siedziec i sie wkurzac,ze tak pozno wizyte ustalilam:p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzia nie martw sie o Nas, jestesmy pod dobra opieka
maz ze mna przeprowadzil bardzo powazna rozmowe odnosnie pobytu w szpitalu, bo oczywiscie zwylam sie jak glupia. Dostaje juz antybiotyk i przynajmniej goraczki juz takiej nie mam, a i mocz juz oddany na posiew wiec zobaczymy czy cos sie wykluje.
Madzia890722, hala123 lubią tę wiadomość
-
iNso87 wrote:To czekamy razem:) na ktora masz wizyte? Ja na 17:00
ehh bede do popoludnia siedziec i sie wkurzac,ze tak pozno wizyte ustalilam:p
To ja czekam z wamiale u mnie na szczęście rano bo 9.30 nie wiem jak ja się wyrobie na ta godzinę
tzn ja to jeszcze ok ale moje dziecko często nie chce rano współpracować
iNso87 lubi tę wiadomość
-
Pchelkaa wrote:Dzieki
kurcze teraz trzeba bedzie myslec nad imieniem, zastanawiamy sie nad Wiktoria albo Apolonia (Pola). I wreszcie mozna zaczac ogarniac wyprawke na 100%
-
nick nieaktualnyMadzisek wrote:A Apolonia i Pola to nie są dwa różne imiona? Bo wszędzie jak my szukaliśmy imienia dla maleństwa to występują jako dwa zupełnie osobne i koleżanki córka ma normalnie wpisane w akcie urodzenia Pola
A tego to nie sprawdzalam, mam ciocie Apolonie i zwracamy sie do niej Pola, na studiach mam tez kolezanke Apolonie i tez mowimy Pola:-) najwyzej i u Nas tak bedzie
Edit.: na stronie dzieci.pl w imionach jest napisane ze zdrobnienia od imienia Apolonia to min: Poliś,Pola,Polcik,Poleczka, Polcia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 08:16
Madzisek lubi tę wiadomość
-
Pewnie jest tak jak z Magdą i Magdaleną dwa różne imiona a jak zdrobniasz to sprawa rodziców
Np. Na Jadwigę mówią Jagoda z jakiej racji?
Aleksander->Aleks,
Jakub->Kuba ( tak istnieje imię Kuba znajomi tak nazwali),
Itp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2015, 09:01
Pchelkaa lubi tę wiadomość