X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Madzisek Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hashija moja nawet jak nic nie czuje to biega i krzyczy że Kacperek ją kopnął :-) cudne są te Dzieciaki :-) nogi moja jeszcze się strasznie cieszy ze mały urodzi się na jej urodziny i mówi że będzie miała prezent a za rok na następne urodziny chce siostrzyczke :-)

1usap07w9hybl9h9.png
  • Hashija Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oho Madzisek a planujesz trzecie??

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie nie :-) na początku i tak zanim wogóle zeszlam w ciążę to chodziła i mówiła wszystkim że będzie miała brata i siostrę, że brat będzie spał z nią a siostra z mamą i tatą :-) potem o siostrze zapomniała i gadała wszystkim ze będzie miała brata więc go sobie wywróżyła :-)

1usap07w9hybl9h9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk wrote:
    A ja jestem zdecydowana na riko brano :) ma czarny stelaż więc nie obije jak biały :) kolor szary z turkusowymi wstawkami:) też mi sie wydaje że będzie praktyczniejszy niż cały turkusowy riko nano :)

A Riko Nano mają tylko białe stelaże?

• mnk Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co, boli mnie coś jak mięsień pod prawym żebrem zaraz i nie wiem co to może być. Cały dzień tak mam, miała któraś tak? Bo nie wiem co robić :(

201601051762.png
    mhsvi09k6j9c3g8t.png
  • Oluniaaa Autorytet

Wysłany: 19 lipca 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki i ja wylądowała w szpitalu....z potwornym bólem żołądka i wymiotami. Z Madzia wszystko w porządku ale zostalysmy na obserwacji. Kroploweczki dostalysmy i jakieś lekarstwa, bóle ustąpiły i wymioty też. Mam nadzieję że jutro już wrócę do domu.

wniddf9h8xpsthjb.png
    km5sdf9hrm4qrho3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lipca 2015, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justaa – Hej!:) Jestem pełna podziwu dla Ciebie, że udało Ci się (i do tego, że Ci się chciało!) przeczytać cały nasz wątek.
    Bardzo nam miło, rozgość się ;)

Oluniaaa – Trzymaj się!

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 00:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnk wrote:
    Wiecie co, boli mnie coś jak mięsień pod prawym żebrem zaraz i nie wiem co to może być. Cały dzień tak mam, miała któraś tak? Bo nie wiem co robić :(

Bolało mnie tak przez 5 dni, dokładnie w tym samym miejscu ;) albo macica się rozciąga albo dzidziuś uciska. Lekarka mnie uspokoiła ;) ja się męczyłam 5 dni, tak że chodzić nie umiałam i leżałam i płakałam z bólu ;) możesz wziąć nospę jak Cię będzie bolało albo paracetamol. Mi akurat nie pomogło ani jedno ani drugie. Chyba musiało samo przejść. Teraz mam ten ból jak za dużo chodzę albo się wysilę zbyt mocno wstając z łóżka ;)

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny:D ja juz nie dam rady spac..tak czekam na ta wizyte dzis:D

Co do burzy to wczoraj wieczorem i pewnie w nocy u nas byla a teraz jak leze slysze za roleta jakis silny woatr..takze pewnie pogoda do bani dzis..

Kurde no tak mysle nad tym weselem..z jednej strony chce mi sie isc ale z drugiej boje sie,ze bede wygladala jak stodola w jakiejkolwiek sukience;/ + to,ze butow na szpilce nie zaloze:/ Zaczne juz dobrze 7msc wtedy nawet..eh co tu robic..

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • Nadulka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [wiadomość wyedytowana]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 08:42

Pchelkaa, moniek90 lubią tę wiadomość

01.12.2015👸
    02.06.2023 🤴
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inso co Ty sie przejmujesz jak bedziesz wygladala, my mamy wesele 29.08 i 5.09 i na oba sie wybieramy:-) stwierdzilam ze musimy korystac, to Nasze ostatnie wesela bez dzieci. Bo w przyszlosci nawet jak z kims zostana to bedzie sie myslalo czy spia czy nie placza itp ;-)
    Justyna witaj:-)
    Nadulka no to rzeczywiscie 3 Polusie beda ;-) albo i wiecej ;-)

Nadulka, iNso87, moniek90 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acik alw riko brano tez ma bialy stelaz, to zalezy chyba od koloru, ja zakochalam sie w riko brano cafe late

• iNso87 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pchelkaa wrote:
    Inso co Ty sie przejmujesz jak bedziesz wygladala, my mamy wesele 29.08 i 5.09 i na oba sie wybieramy:-) stwierdzilam ze musimy korystac, to Nasze ostatnie wesela bez dzieci. Bo w przyszlosci nawet jak z kims zostana to bedzie sie myslalo czy spia czy nie placza itp ;-)
    Justyna witaj:-)
    Nadulka no to rzeczywiscie 3 Polusie beda ;-) albo i wiecej ;-)
    Przejmuje sie bo to rodzina Meza a jeszcze idzie Mamusia i Coreczka z Mezem.. przeciez nie bd lepiej ode mnie wygladala:p jeszcze urosnie Krolewna.. :D a brakuje mi komentarzy,ze zle wygladam i jakas zapuchnieta jestem.. ;) Dzis zmierze swoja sukienke w ktorej raz bylam 2lata temu na weselu u swojej siostry. Bedzie dobra bo to sukienka maxi tiulowa morelowa ale zastanawiam sie czy bede w niej mocno grubo wygladac bo jest oczywiscie odcinana pod cyckami..tylko nie wiem jak na dlugosc bo w szpilach wtedy bylam..wrr

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • rewelka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wesele 10-10 i się jak na razie na nie wybieramy :) i mam w nosie jak będę wyglądała, no chyba że na prawdę napuchne jak słoń :)

alicja_ lubi tę wiadomość

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • Eve_84 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 13:00

rewelka, niania.ogg, kwiatakacji, alicja_, moniek90 lubią tę wiadomość

l22ntv73ogvn473k.png
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rewelka wrote:
    Ja mam wesele 10-10 i się jak na razie na nie wybieramy :) i mam w nosie jak będę wyglądała, no chyba że na prawdę napuchne jak słoń :)
    No wlasnie chodzi mi o to,zeby nie wygladac jak zapuchnieta... mierzylam sukienke,przodem okej jeszcze ale bokiem..matko:D Slonica hehehee :D Potem sprobuje sobie fote zrobic to pokaze. Moglabym nalozyc jeszcze czarna przed kolano ale nie chce bo cholera jak nogi spuchna to lipa wlasnie a tak pod maxi widac nie bedzie...

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • rewelka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obawiam się że z boku zawsze będziemy wyglądały jak słonice szczególnie w 7 MC :)
    Więc tym to się nie przejmuj :) moje w tym roku 3 wesele to będzie i mam nadzieję że się zmieszczę w to co kupilam, ma suwak na plecach więc mam nadzieję że brzuchal będzie chociaż jak przyrost będę miała jak przez ten tydzień to może być różnie :)

Eve gratulacje :)

Justa witamy :)

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bede kupowala sukienke i bede chciala jaka dopasowana i taka do kolana. Jedno wesele mamy u znajomych, drugie rodziny meza no i chrzciny mamy w polowie wrzesnia, moj bedzie chrzestnym:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, co do wesela... u mnie moze nie bedzie takiego weselicha, ale 18.08 bierzemy slub cywilny, robimy mala imprezke dla najblizszej rodziny i juz sama nie wiem co na siebie zalozyc, czy kupic sobie cos juz czy czekac i np tydzien przed cos kupic... jak radzicie? bo sama nie wiem ile brzuszek mi jeszcze urosnie :p

Pchełka lubi tę wiadomość

• rewelka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszata możesz się przejść popatrzeć co jest, ale Ja bym jeszcze ze dwa tygodnie poczekała.

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
‹‹ 688 689 690 691 692 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ