Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hashija moja nawet jak nic nie czuje to biega i krzyczy że Kacperek ją kopnął
cudne są te Dzieciaki
nogi moja jeszcze się strasznie cieszy ze mały urodzi się na jej urodziny i mówi że będzie miała prezent a za rok na następne urodziny chce siostrzyczke
-
No właśnie nie
na początku i tak zanim wogóle zeszlam w ciążę to chodziła i mówiła wszystkim że będzie miała brata i siostrę, że brat będzie spał z nią a siostra z mamą i tatą
potem o siostrze zapomniała i gadała wszystkim ze będzie miała brata więc go sobie wywróżyła
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki i ja wylądowała w szpitalu....z potwornym bólem żołądka i wymiotami. Z Madzia wszystko w porządku ale zostalysmy na obserwacji. Kroploweczki dostalysmy i jakieś lekarstwa, bóle ustąpiły i wymioty też. Mam nadzieję że jutro już wrócę do domu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymnk wrote:Wiecie co, boli mnie coś jak mięsień pod prawym żebrem zaraz i nie wiem co to może być. Cały dzień tak mam, miała któraś tak? Bo nie wiem co robić
Bolało mnie tak przez 5 dni, dokładnie w tym samym miejscualbo macica się rozciąga albo dzidziuś uciska. Lekarka mnie uspokoiła
ja się męczyłam 5 dni, tak że chodzić nie umiałam i leżałam i płakałam z bólu
możesz wziąć nospę jak Cię będzie bolało albo paracetamol. Mi akurat nie pomogło ani jedno ani drugie. Chyba musiało samo przejść. Teraz mam ten ból jak za dużo chodzę albo się wysilę zbyt mocno wstając z łóżka
-
Hej Dziewczyny:D ja juz nie dam rady spac..tak czekam na ta wizyte dzis:D
Co do burzy to wczoraj wieczorem i pewnie w nocy u nas byla a teraz jak leze slysze za roleta jakis silny woatr..takze pewnie pogoda do bani dzis..
Kurde no tak mysle nad tym weselem..z jednej strony chce mi sie isc ale z drugiej boje sie,ze bede wygladala jak stodola w jakiejkolwiek sukience;/ + to,ze butow na szpilce nie zaloze:/ Zaczne juz dobrze 7msc wtedy nawet..eh co tu robic.. -
nick nieaktualnyInso co Ty sie przejmujesz jak bedziesz wygladala, my mamy wesele 29.08 i 5.09 i na oba sie wybieramy:-) stwierdzilam ze musimy korystac, to Nasze ostatnie wesela bez dzieci. Bo w przyszlosci nawet jak z kims zostana to bedzie sie myslalo czy spia czy nie placza itp
Justyna witaj:-)
Nadulka no to rzeczywiscie 3 Polusie bedaalbo i wiecej
Nadulka, iNso87, moniek90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pchelkaa wrote:Inso co Ty sie przejmujesz jak bedziesz wygladala, my mamy wesele 29.08 i 5.09 i na oba sie wybieramy:-) stwierdzilam ze musimy korystac, to Nasze ostatnie wesela bez dzieci. Bo w przyszlosci nawet jak z kims zostana to bedzie sie myslalo czy spia czy nie placza itp
Justyna witaj:-)
Nadulka no to rzeczywiscie 3 Polusie bedaalbo i wiecej
a brakuje mi komentarzy,ze zle wygladam i jakas zapuchnieta jestem..
Dzis zmierze swoja sukienke w ktorej raz bylam 2lata temu na weselu u swojej siostry. Bedzie dobra bo to sukienka maxi tiulowa morelowa ale zastanawiam sie czy bede w niej mocno grubo wygladac bo jest oczywiscie odcinana pod cyckami..tylko nie wiem jak na dlugosc bo w szpilach wtedy bylam..wrr
-
rewelka wrote:Ja mam wesele 10-10 i się jak na razie na nie wybieramy
i mam w nosie jak będę wyglądała, no chyba że na prawdę napuchne jak słoń
Potem sprobuje sobie fote zrobic to pokaze. Moglabym nalozyc jeszcze czarna przed kolano ale nie chce bo cholera jak nogi spuchna to lipa wlasnie a tak pod maxi widac nie bedzie...
-
Obawiam się że z boku zawsze będziemy wyglądały jak słonice szczególnie w 7 MC
Więc tym to się nie przejmujmoje w tym roku 3 wesele to będzie i mam nadzieję że się zmieszczę w to co kupilam, ma suwak na plecach więc mam nadzieję że brzuchal będzie chociaż jak przyrost będę miała jak przez ten tydzień to może być różnie
Eve gratulacje
Justa witamy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny, co do wesela... u mnie moze nie bedzie takiego weselicha, ale 18.08 bierzemy slub cywilny, robimy mala imprezke dla najblizszej rodziny i juz sama nie wiem co na siebie zalozyc, czy kupic sobie cos juz czy czekac i np tydzien przed cos kupic... jak radzicie? bo sama nie wiem ile brzuszek mi jeszcze urosnie :p
Pchełka lubi tę wiadomość