Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka1101 wrote:A ja po wizycie
u mnie będzie na 100% dziewczynka
chodz jeszcze ciężko mi w to uwierzyć... Waży juz 383g
wiec będzie u nas parka super bardzo się ciesze
gratuluje!! nam tez sie parka marzyla, ale beda same baby w domu
ja sie pewnie dowiem ile mala wazy na polowkowym, ktoro mam strasznie pozno bo ok 25 tc , obym tylko nie zeszla na zawal
-
nick nieaktualnyPchełka wrote:Acikk, masz rację. Riko Brano mają czarne stelaże a Riko Nano białe.
I różnią się w sumie chyba tylko tapicerką?
A nie polecacie bialego stelaza? One bardziej mi sie podobaja, a raczej riko brano eco. Musze zobaczyc ten wozek w s sklepie zeby pomacac material i gondole. Ona jest plastikowa? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPchelkaa wrote:A nie polecacie bialego stelaza? One bardziej mi sie podobaja, a raczej riko brano eco. Musze zobaczyc ten wozek w s sklepie zeby pomacac material i gondole. Ona jest plastikowa?
Pchelkaa, ja nie chcę białego, bo wiesz jak jest na wsi...kałuże, pył, błoto...i zaraz z białych stelaży będą czarne z brudu...I będzie widać każde zarysowanie
Ale dla miastowych to myślę, że będzie ok -
Madzia890722 wrote:Bolało mnie tak przez 5 dni, dokładnie w tym samym miejscu
albo macica się rozciąga albo dzidziuś uciska. Lekarka mnie uspokoiła
ja się męczyłam 5 dni, tak że chodzić nie umiałam i leżałam i płakałam z bólu
możesz wziąć nospę jak Cię będzie bolało albo paracetamol. Mi akurat nie pomogło ani jedno ani drugie. Chyba musiało samo przejść. Teraz mam ten ból jak za dużo chodzę albo się wysilę zbyt mocno wstając z łóżka
Dziękija wlaśnie dziś też w domu bo wczoraj cały dzień w łóżku bo nie mogłam się podnieść, nawet próbowałam apap thermal te plastry rozgrzewające no ale jakoś różnicy dużej w bólu nie było. I dziś jeszcze pobolewa więc zostałam w domu, tym bardziej że mam stojącą prace to jeszcze doszedłby mi ból nóg i kręgosłupa to już w ogóle bym zwariowała chyba...
Eve zazdroszczeja tylko ze trzy tygodnie temu czułam takie smyranie i później jeszcze ze dwa razy się powtórzyło i nic więcej
Anka gratulacje
A widzę że tu tylko dwa typy wózków królująkurde dobrze tak poczytać bo ja będę z Polski ściągać a raczej przyleci z moim tatą i nie mam nawet za bardzo jak pomacać eh
-
nick nieaktualny
-
kurcze dziewczyny widze, ze u nas temat sukienek na wesele slub.. my mamy we wrzesniu jeden slub+jedno wesele no i kto wie moze i my postanowimy wzaisc cywilny...ale ze wzgledu na to, ze brzuch mi rosnie w bardzo dziwnym tempie, raz mnie wyhwala raz staje w miejscu sukienke kupie chyba poczatkiem wrzzesnia i to taka troszke luznioejsza aczkolwiek chce dopasowana bo zle sie czuje w fasonach mega luznych albo rozkloszowanych u dolu..no zobaczymy, napewno sie bede Wam chwalila jak cos bede miala na oku
-
Mnk odpoczywaj nie ma co kombinować a kiedy na l4 ciazowe się wybierasz?
Kasiag tak samo mam z brzuchem jak nie rósł to nie rósł a jak zaczął to jak głupi idzie w przód
A w ogóle strasznie śmiesznie brzuch się rusza przy mocniejszych kopniakach -
nick nieaktualnyJa mam wesele siostry za 3 tygodnie , jeszcze się nawet nie rozglądałam za sukienkami. Myślę, że będę szukać na tydzień przed , bo brzuch może mi spłatać psikusa. Mam nadzieję , że dam radę jakoś w butach na obcasie , bo to zawsze bardziej elegancko - ale oczywiście płaskie buty będę mieć ze sobą.
Co do ruchów to ja raz czuję wyraźnie, raz nie i też nie codziennie.
Wg belly zaczął mi się dzisiaj 6 miesiąc - wow, ale raczej będę trzymać się tej rozpiski Inso , bo cos mi się wydaję za szybko ten 6 miesiąc -
nick nieaktualnyWitam sie po weekendzie siedzielismy z M w domku i leniuchowalismy a to sie klocilismy i tak w kolko
U nas burza wczoraj to az drzewa z korzeniami wyrywala strasznie bylo
Anka1101 gratuluje córeczki
Pchelka szybkiego powrotu do domku i kolejna coreczka na forum
U mnie ruchow brak i zazdroszcze wam ze juz tak wyraznie czujecie a ja nadal czekam z niecierpliwoscia az Kacper zacznie mocno kopac
My mamy za miesiac chrzciny i moj M bedzie chrzestnym i tez bede musiala pomyslec na kreacja ale jeszcze poczekam bo rzucho rosnie z dnia na dzien
Dziewczyny jak mnie wkurza jak sie ktos wtraca do tego co mam kupywac a co nie synkowi to normalnie wybucham a to jestem glupia bo chce zrobic usg 4d a to wozek chce kupic drogi a po co mi taki a to nke ladne a czemu takie imiona i to od rodziny mojego M i troche mojej no szlak mnie trafia a wozek kupimy albo Adamex Pajero albo Riko Nano no zakochjalam sie w tych wozkach)
Mnie tez brzuch cos ostatnio boli po bokach nawet w nocy dzis jak sie przekrecalam to az sie z bolu obudzilam jakbym cos sobie tam w srodku naciagnela
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 13:39
-
Pchełka wrote:Inne koła-to znaczy? Bo mi zależy na pompowanych, mieszkam na wsi i wiecie jak to jest z drogami na takich terenach
Ufff, jak dobrze, że napisałaś o tym białym stelażu. Szkoda, że Brano ma tak mało różowego ale oglądaliśmy właśnie z mężem i chyba się raczej zdecydujemy na Riko Brano 3w1
Niee no też pompowane tylko wizualnie jak dla mnie ladniejsze no i riko nano też ma biale, ją nie chce białego stelaza ani jasnego wózka i uważam że wcale nie trzeba mieszkać na wsi żeby był uwalony zwłaszcza że nasze dzieciaki urodza się w zimę więc może nas spotkać chlapa błoto i wszystko co najgorszea co do jasnej tapicerki to będzie ją trzeba co chwilę prac więc też sobie daruje myślę że będę mieć cikawsze zajęcia przy dzidzia niż pranie wózka co chwilę
dlatego wybralam riko brano kolor ocean
jest idealny dla mnie
Anka1101 lubi tę wiadomość
-
Czy tylko mi się wydaje że Riko Nano i Adamex Pajero wygladowo są prawie identyczne?
Misia nie przejmuj się i rób swoje, nigdy nie dogodzisz, moja tesciowa na szczęście się nie wtrąca bo różnie moglabym zareagować, zresztą u mnie od razu po wyrazie twarzy widać że coś mi nie pasuje
Wózek tak na prawdę to jeden z tańszych szczególnie jeżeli chodzi o wagę... Ja Pajero już 3 razy widziałam na żywo i mi się nadal bardzo podoba i super delikatnie się prowadzi
Ja w październiku na ślub i wesele ide ale jako gośćswoje mieliśmy już prawie 3 lata temu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 13:54
Madzisek lubi tę wiadomość
-
Rewelka u mnie nie ma l4:D pracuje sie do konca ciazy, znaczy pod koniec mozna isc na pol etatu i jakies 2 tygodnie przed terminem na zwolnienie. Chyba ze dzieje sie cos zlego no to wtedy wiadomo. A tak to nie ma szans. Chociaz mi nie przeszkadza praca, mam że tak powiem luzy dość. I jeżeli ide na veika to też nie ma problemu i jak mam możliwość to zawsze moge usiąść sobie kiedy chce w przeciwieństwie do innych więc aż tak nie narzekam
-
nick nieaktualnySa bardzo podobne i napewno zdecydujemy sie na ktorys z nich bo sa przecudne
Podobaja mi sie z bialym stelarzem ale ze wzgledu na zime wybier,emy czarny stelarz a kolor jeszcze sie pomysliMoja tesciowa na szczescie jest za granica i nie musze sluchac chociaz pod tymi wzgledami to by mnie poparla
-
nick nieaktualnyAcikk my mamy w planach narazie cywilny+ przyjecie dla najblizszej rodziny, tzn obiad, kawa, ciasto, zimna plyta, potem ciepla kolacja, moze uda mi sie zalaczyc jakas muzyczke. Imprezke urzadzam u siebie w pracy :p (pracuje w niewielkiej restauracji) a za jakis czas chcemy wziac koscielny z weselichem
mielismy w planach wziac slub konkordatowy w wakacje za rok, ale jakos tak sie zlozylo, ze zaszlismy w ciaze (nieplanowana) i postanowilismy to wlasnie rozwiazac w taki sposob, najpierw skoromny cywilny a jak maluszek podrosnie to koscielny z weselem
KASIAG24 lubi tę wiadomość
-
Acikk wrote:Dziewczyny grwtuluje ślubów
a wesela tez macie przy tych ślubach czy planujecie na kiedy indziej czy wogole nie planujecie ? Pytam z ciekawości czystej
my chcielibysmy kiedys w przyszlosci koscielny tez, ale to zobaczymy co nam zycie przyniesie teraz nas nie stac na koscielny
puli27 wiem czytalam wlasnie urodzila dzisiaj w nocy chyba... zyl kilka minutstraszne to naprawde...
-
nick nieaktualny