Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Inso to już Twój wybór, ale też myślę że jakbyś założyła elegancka tunikę i spodnie to fajnie by wyglądało
My z imieniem też mieliśmy problem dla dziewczynki nie, ale dla chłopca żadne imię się nie podobało mojemu mężowi, aż się wreszcie posłuchał jak mówiłam Tobiasz i na to przystał, a ogólnie proponuję wziąć imiennik przejrzeć bo o niektórych imionach się nie pamięta a mogą się spodobać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInso super wygladasz:-) ja nie wiem o co Ci chodzi z ta Kluska, mysle ze wiekszosc z nas tak bedzie sie czula
w dodatku przy szczuplutkich dziewczynach ktore nie sa w ciazy
Mi bardzo podoba sie Antonimojej siostry synek tak sie nazywa
a Staś srednio bo u meza w rodzinie jest, ma 1,5 roku i jest taki klocek ze nawet nie raczkuje, ani nie chodzi co jest wina rodzicow
No ale Eliasz?zdrobnienie to Elek?
Eliaszek?
Ile imion tyle upodoban:-)iNso87 lubi tę wiadomość
-
iNso ja byłam w ubiegłym roku w 34 tyg na weselu i miałam małą czarną koronkową z krótkim rękawem z h&m i polecam, bo czułam się jak na ten etap ciąży szczupła i zgrabna a swoje ważyłam.Sukienka była rozciągliwa ale dopasowana, łądnie brzuszek podkreśliła, ramiona ukryła i była gitara. Niestety w długiej sukni w ciąży zawsze się jak wieloryb wygląda - nie ma się co oszukiwać, też miałam iść początkowo w długiej, ale jak porównałam to długa w kąt poszła.
iNso87, Pchelkaa, Madzia890722 lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyDo porodu pewnie jeszcze zmienie zdanie 100x :p Ale jestem za Filipkiem jak narazie
Modle sie o to zeby byl zdrowy, w czwartek jade na badanie prenatalne z powodu tych torbieli i od ostatniej wizyty chodze podenerwowana...jestem ciekawa czy w przypadku torbielek splotu naczyniowkowego robia tez te testy z krwi matki, nie wiem czego sie spodziewac. Zupelnie sie nie znam na tym wszystkim...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 15:55
-
dziewczyny koniec swiata!!!!
kup[ilam sobie pol litrowe lody waniliowe grycana i zjadlam juz polowe !! jej... ten swiat oszalal!!
Myszata bedzie dobrze, zobaczysz :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 15:59
justyna14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa zawsze chciałam chłopca Tomka ale mąż jest Tomek . Szczepan był jednym z faworytów, ale jest dziewczynka i jakoś samo się wybrało - a w dodatku okazało się , że babcia męża tak miała na imię ( mówili na nią inaczej stąd mąż nie był zorientowany). Teściowej się nie podoba ale przestała komentować