X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • iNso87 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Dziewczyny za mile slowa:) Zaloze ja jeszcze pod koniec sierpnia i wtedy sie zdecyduje ;)
    Nie wiem czy bede dobrze sie czula w tunice i spodniach..wszystkie kobietki beda w sukieneczkach i tak dziwnie mi bedzie ;)

P62Wp2.png
    5oRIp1.pngXMJMp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acikk oj znalam ja jednego Eliasza, znalam.. :D w szkole byl jak kazdy chlopaczek, a potem jak sie wyrobil to zostal modelem :D ciacho...

kiedys strasznie podobalo mi sie imie tzn zdrobnienie Staś, ale Stanisław to juz tak dziwnie brzmi ;p

• Acikk Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe ją miałam to samo z naszym Antosiem :D jakos Antoni do mnie nie przemawiało ale się osluchalam i już musi być Antoś :) a Stasia jednego znam ma 2 latka jest meeeeega slodki :):)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym nie mogla swojego syna nazwac Antoni- moj ojciec tak ma na imie :/ nie mam z nim zbyt dobrego kontaktu.. i dobrych wspomnien. Staś hmmm :D

• rewelka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inso to już Twój wybór, ale też myślę że jakbyś założyła elegancka tunikę i spodnie to fajnie by wyglądało :)
    My z imieniem też mieliśmy problem dla dziewczynki nie, ale dla chłopca żadne imię się nie podobało mojemu mężowi, aż się wreszcie posłuchał jak mówiłam Tobiasz i na to przystał, a ogólnie proponuję wziąć imiennik przejrzeć bo o niektórych imionach się nie pamięta a mogą się spodobać.

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiadomo :) każdy ma jakieś skojarzenia dlatego tez mieliśmy meeeeega problem :) Staś jest tez super :)

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myslalam tez o Wojciechu, Wojtusiu, Wojtku :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inso super wygladasz:-) ja nie wiem o co Ci chodzi z ta Kluska, mysle ze wiekszosc z nas tak bedzie sie czula :-) w dodatku przy szczuplutkich dziewczynach ktore nie sa w ciazy :-)
    Mi bardzo podoba sie Antoni :-) mojej siostry synek tak sie nazywa :-) a Staś srednio bo u meza w rodzinie jest, ma 1,5 roku i jest taki klocek ze nawet nie raczkuje, ani nie chodzi co jest wina rodzicow :-S
    No ale Eliasz? :-) zdrobnienie to Elek? :-) Eliaszek? :-)

Ile imion tyle upodoban:-)

iNso87 lubi tę wiadomość

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iNso ja byłam w ubiegłym roku w 34 tyg na weselu i miałam małą czarną koronkową z krótkim rękawem z h&m i polecam, bo czułam się jak na ten etap ciąży szczupła i zgrabna a swoje ważyłam.Sukienka była rozciągliwa ale dopasowana, łądnie brzuszek podkreśliła, ramiona ukryła i była gitara. Niestety w długiej sukni w ciąży zawsze się jak wieloryb wygląda - nie ma się co oszukiwać, też miałam iść początkowo w długiej, ale jak porównałam to długa w kąt poszła.

iNso87, Pchelkaa, Madzia890722 lubią tę wiadomość

7w3d 💔
  • rewelka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj z mężem gadalismy o Wojtkach i mi też się podoba to imię, tylko każdy Wojtek którego znam alkoholu nie odmawia.... :p

justyna14 lubi tę wiadomość

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko ja nie chce znać płci dziecka? i nie myślę o imieniu jeszcze?

7w3d 💔
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewelka u nas było tak samo do dziewczynki to wręcz za dużo nam się podobało :) a do chłopca nic bo mojemu mężowi wszystko się źle kojarzyło za dużo znajomych miał w dzieciństwie a teraz też z samymi cfacetami pracuje :P

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna Tobie akurat nie ma co się dziwić po poprzednich doświadczeniach :D

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jej Filipek to byl moj typ gdyby byl chlopak;p;p

a teraz bedzie Zuzinka :-)

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a propo grupy na fb, to nasza?? bo wyslalam zaproszenie :D

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do porodu pewnie jeszcze zmienie zdanie 100x :p Ale jestem za Filipkiem jak narazie ;)

Modle sie o to zeby byl zdrowy, w czwartek jade na badanie prenatalne z powodu tych torbieli i od ostatniej wizyty chodze podenerwowana...jestem ciekawa czy w przypadku torbielek splotu naczyniowkowego robia tez te testy z krwi matki, nie wiem czego sie spodziewac. Zupelnie sie nie znam na tym wszystkim...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 15:55

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny koniec swiata!!!!

kup[ilam sobie pol litrowe lody waniliowe grycana i zjadlam juz polowe !! jej... ten swiat oszalal!!:D

Myszata bedzie dobrze, zobaczysz :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 15:59

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • Acikk Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też proponowalam m mężowi Filipka to mi powiedział że... Miał papugę Filipa i jak jego syn może się nazywać jak papuga :D hahaha mowie Wam cyrk na kółkach :D

rewelka lubi tę wiadomość

Nasze Słoneczko <3
    atdc2n0auob2dui0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak samo jakis czas temu myslalam o imieniu Oskar, a potem sobie przypomnialam no nie.. przeciez szwagierki pies sie wabi Oskar :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze chciałam chłopca Tomka ale mąż jest Tomek . Szczepan był jednym z faworytów, ale jest dziewczynka i jakoś samo się wybrało - a w dodatku okazało się , że babcia męża tak miała na imię ( mówili na nią inaczej stąd mąż nie był zorientowany). Teściowej się nie podoba ale przestała komentować :)

‹‹ 692 693 694 695 696 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ