Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzisek to rzeczywiscie sie musialas narobic
u nas tesciowa by nie przyjechala na slub i siostra mojego M tez nie bo siedza w Angli ale reszta rodziny mojego M to dobre 20 osob plus ode mnie pare to juz jest spora impreza dla mnie najchetniej by bylo ze swiadkami i my obiad w restauracji i to wszystko by nam wystarczylo
-
Na szczęście pomogła mi świadkowa
My też chcieliśmy na początku tylko ze świadkami zrobić ale mojemu się przypomniało jakie gadanie było jak jego kuzyn poszedł i poprostu wziął ślub nie mówiąc nawet rodzicom więc zaprosiliśmy naprawdę najbliższych. Najbardziej wkurzylo nas że siostra męża powiedziała nam że nie przyjdzie bo dostała zaproszenie z dzieciakami ale bez swojego męża, z którym wszyscy w rodzinie mają ostro na pieńku a po ślubie wbiła się na krzywo na imprezę z dziećmi i trzeba było na gwałt pożyczać krzesła od sąsiadów żeby dodatkowo trzy osoby posadzić. Nienawidzę czegoś takiego, jak ktoś mówi że nie przyjdzie to niech nie przychodzi a nie przylazi i nawet nie poinformuję o tym chociaż dwa dni wcześniej żeby ktoś się mógł przygotować. Jak ją potem na święta zapraszalismy i też powiedziała że nie przyjdzie to mój odrazu powiedział mamie ze jak jednak przyjedzie to jej do domu nie wpuścić a jeszcze na podwórku psem poszczuje bo na poprzednie święta też taki numer wywinęła że nie przyjedzie a przyjechała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 18:05
-
rewelka wrote:Madzisek ale nie lubię takich ludzi... Tak mnie to irytuje że szok, albo przychodzisz albo nie... A nie takie cyrki od stawiać
Zrobilam dziś sernik na zimno z musem brzoskwiniowym ale pyyyycha wyszedłteraz nawet nie wie że w ciąży jestem bo sie nie widujemy a teściów powiedzieliśmy że mają jej nic nie mówić
ja się odpycham dzisiaj cały czas, niedawno zjadłam miseczkie jagód że śmietaną i cukrem a teraz wcinam arbuza
ale taki serniczek niepowiem, wciągnęła bym pewnie jeszcze
-
Cześć dziewczyny
Po 4 tygodniach oczekiwania w końcu nadszedł czas USG połówkowego
Wrażenia niesamowite, bo zdecydowaliśmy się też na 4d. Mój B. się popłakał.
Będzie dziewczyna na 100%! Kwestia imienia dalej nie sprecyzowana - ciężko będzie dojść nam do porozumienia
Niestety miałam mieć płytę dvd z filmikiem nagranym, ale źle ją wypalili, więc dopiero jak będę jechać do Katowic to sobie odbiorę dobrze nagraną. Szkoda, bo aż mnie telepie tak bardzo tęsknie za tym widokiem
Dzisiaj też udaliśmy się z moim konkubentem do USC, by uznał dziecko nienarodzone - przezorny - ubezpieczony. Mała Niuńka ma już nazwisko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 18:44
MeGi2986, Madzisek, Eve_84, kwiatakacji, alicja_, bella88, justyna14, niania.ogg, moniek90, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrewelka wrote:Zrobilam dziś sernik na zimno z musem brzoskwiniowym ale pyyyycha wyszedł
Mmmmm mniamuśny:)ja dzis tez sernik zrobilam tylko pieczony na kruchym ciescie, jeszcze cieply ale ja juz nie wytrzymalam i musialam kawalek skubnac
Madzisek mam praktycznie taka sama sytuacje w rodzinie, niektorzy ludzie to naprawde jak zaczarowani przez takich jełopów, od rodziny się odsuną bo niby wielka miłość itp...brak mi przyzwoitych słów na to.rewelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MeGi2986 wrote:Mmmmm mniamuśny:)
ja dzis tez sernik zrobilam tylko pieczony na kruchym ciescie, jeszcze cieply ale ja juz nie wytrzymalam i musialam kawalek skubnac
Madzisek mam praktycznie taka sama sytuacje w rodzinie, niektorzy ludzie to naprawde jak zaczarowani przez takich jełopów, od rodziny się odsuną bo niby wielka miłość itp...brak mi przyzwoitych słów na to.my się więcej nie spinamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 18:55
-
nick nieaktualny
-
Pchelkaa wrote:Rewelka uwielbiam serniki pod kazda postacia! A jak sie robi taki z musem owocowym? Brzmi wysmienicie!!!
Zblendowalam owoce, rozrobilam trochę żelatyny w wodzie zmieszałam i wyszłoaż się zdziwiłam że tak ładnie stężało, sprawdziłam na etykiecie ile łyżek żelatyny na litr mniej więcej wiedziałam ile mam zblendowanych owoców oszacowałam i jest
Ogólnie to ostatnio chodzę cały czas głodna.... Chyba dojadam po kilku miesiącach posuchy :p -
Jestesmy juz po polowkowym i musze Wam powiedziec,ze nie jestem usatysfakcjonowana...Trwalo to niecale 30min,220zl zaplacone..3d/4d bylo doslownie na chwile bo wg lekarza nic z tego nie bedzie bo Dzidzia reka sie zaslonila i rzeczywiscie tak bylo ale cholera mogl poruszac,poczekac cokolwiek a to wlaczyl na koniec powiedzial fotki ladnej nie bedzie,pokazal na minute,ze zaslonilo sie i dziekuje..do widzenia;/ to juz mogli oplate wziasc mniejsza jak 3d/4d nie bylo pfff..
Ale od poczatku;) Jesli chodzi o narzady to wszystko w porzadku,troche wg Niego zle bylo widac bo lozysko jest na przedniej scianie i to juz lipa na starcie.. oczywiscie wszystko po kolei patrzyl:) glowka,w srodku,oczka,nosek taki guziczek przyklejony:D hehe profilem:))) raczki,nozki,paluszki..doszlismy do "dolu".. oczywiscie..nogi jedna na druga i lezy:ppp hahahaha usmialam sie..powiedzial albo chlopiec albo dziewczynka:D to sie zwiesilismy:D potem troche poruszal brzuchem i zobaczyl.. DZIURE:0 powiedzial,ze Dziewczynka ale reki nie da sobie uciac:p Maz sie jak zwiesil hahaha a mi jakos tam juz w sumie obojetne,wazne,ze zdrowe;) Ale Maz to jak wyszlismy mowi do mnie:"Idziemy moze na lody?" Hahaha usmialam sie,i mowie do Niego to chodz biedaku kupimy litrowe usiadziesz przed tv wlacze Tobie serial:p haha
Co do terminow to sie zmienilo,i dziwna rozbieznosc z OM u niego wyszlo 4.12 a z USG 30.11mam nadzieje,ze wyjdzie z USG i bedzie w moje urodzinki:D Waga 421g to chyba Kluseczka czy nie? Bo pierwszy raz wage mi Ktos podal, 150uderzen/min serducho wali:)
bella88, justyna14, MeGi2986, Hashija, Flakonik lubią tę wiadomość
-
Aha zapomnialam dodac,ze wg mojej Mamy od poczatku wygladalam na dziewczynke, i akurat musze powiedziec,ze to co sie zgadza to to,ze ladnie wygladam w ciazy,buzka bez wypryskow i tak samo bylo z Laura.. no ale lekarz nie da se reki uciac:p takze w Mezu nadzieja sie tli hehehe
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny