Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Rewelka hehe Moj by chcial no ale coz:D zycie:p za tydzien w poniedzialek ide do swojego gina to moze On na 100% juz powie czy to dziewczynka,moze sie opanuje w tyg z ubrankami..:p bo juz mnie faza naszla na rozowe..o matko:D
Aha i bedzie albo Lena albo Jowita i nie wiem sama..Maz chce bardziej Jowite a ja Lene..i nie wiemy:)
Misia mam nadzieje,ze psikusa Tobie nie zrobi;)
Madzia to w takim razie normalna waga ..raczej? Bo ja wlasnie nie wiem jak to jest z ta srednia powiedzmy na ten dzienalicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misia26 wrote:No tez tak mysle bo musimy jechac 60 km w jedna strone zeby ,robic to usg a Kacper lubi sie tyleczkiem do nas odwracac
Edit
Aha i nozke na nozke sobie zalozyla jak Dama..:pWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 19:37
alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo bedziemy widziec w piatek co nam tam pokaze
Jak na dame przystalo noga na noge oj dzieci sa przecudowne:) Moj bedzie mial chrzesnice Lenke i tez bardzo mi sie to imie podoba
Cos ostatnio chyba przewazaja dziewczynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 19:41
-
Inso mój w tym samym tygodniu i dniu tj 20t5d ważył 450g
więc chyba normalnie
Przynajmniej mam taką nadzieję bo im większe tym później ciężej urodzić
Gratuluje córeczki
Co wogóle myślicie o imieniu Arkadiusz, Arek... Mojemu się bardzo podoba i ciężko go przekonać do innego. Mi to jest obojętne, ale większości rodzinie się nie podoba zarówno z mojej jak i jego strony no i tak nie wiem właśnie. Coś naprawdę jest nie tak z tym imieniem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 19:43
iNso87 lubi tę wiadomość
-
Ojjj dawno mnie nie było... mielśmy prolemy z netem....
Gratuluję udanych wizyt
U mnie bez zmian... nadal plamię .... czsami mam dość ciągle w nerwach żyję... czy z młodym wszystko ok? Ale już w czwm mam połówkowe ięc się okaże co się dzieje.... mam nadzieję że wszystko jest ok... z maluchem.
Mam też problem z moim starszym synem, przygotowuję go już do tego że mam za kilka miesięcy mama pójdzie na kilkoa dni d szpitala.... a on wybuha płaczem, że nie ... miałyście podbny problem... rozmawiać z nim już teraz czy jeszcze poczekać?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 19:48
-
Bella imię to powinien być wasz wybór
my za każdym razem sami wybraliśmy i poprostu zakomunikowalismy
a arek to bardzovladne imię
Inso gratuluję córcizapiszcie imiona na karteczce i wylosujcie
albo niech Laura wybierze jedno z dwóch
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 19:52
bella88, iNso87 lubią tę wiadomość
-
moni1403 - nie mam dzieci ale ja bym już teraz rozmawiała. Im wcześniej zaczniesz tym więcej dasz mu czasu na oswojenie się z tą myślą. I może zachęć go do wymyślenia w czym będzie Ci pomagał, tak żeby poczuł że też jest ważny i jego zdanie się liczy. W końcu będzie starszym bratem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoni1403 wrote:Ojjj dawno mnie nie było... mielśmy prolemy z netem....
Gratuluję udanych wizyt
U mnie bez zmian... nadal plamię .... czsami mam dość ciągle w nerwach żyję... czy z młodym wszystko ok? Ale już w czwm mam połówkowe ięc się okaże co się dzieje.... mam nadzieję że wszystko jest ok... z maluchem.
Mam też problem z moim starszym synem, przygotowuję go już do tego że mam za kilka miesięcy mama pójdzie na kilkoa dni d szpitala.... a on wybuha płaczem, że nie ... miałyście podbny problem... rozmawiać z nim już teraz czy jeszcze poczekać?
Moni a czujesz ruchy juz?
Ile starszy synek ma lat?
Rewelka dzieki za przepisik, musze sprobowacWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 20:01
-
nick nieaktualnymoni1403 wrote:Ojjj dawno mnie nie było... mielśmy prolemy z netem....
Gratuluję udanych wizyt
Moni, ja bym nie rozmawiała, bo synek może się niepotrzebnie nakręcać i przeżywać. Ja zawsze mówiłam ok. 2 tygodnie przed terminem porodu. Tłumaczyłam, że dzidziuś musi wyjść ale w szpitalu, inaczej się nie da -
nick nieaktualnyMadzisek wrote:Swoją drogą jestem ciekawa czy którejś z nas maluszek zrobi psikusa i np zamiast chłopczyka urodzinowe córeczka
Mam nadzieję, że nieDlatego ja w każdej ciąży wybieram się do 2 lekarzy, w celu potwierdzenia płci
Mi już 2 potwierdziło, zaznaczając, że nie ma opcji pomyłki i są pewni.
Madzisek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madzisek wrote:Bella imię to powinien być wasz wybór
my za każdym razem sami wybraliśmy i poprostu zakomunikowalismy
a arek to bardzovladne imię
Inso gratuluję córcizapiszcie imiona na karteczce i wylosujcie
albo niech Laura wybierze jedno z dwóch
hehe
moni ja mowilam swojej i na razie jest ok,w sumie jak nie Malz to zostanie na ten dzień z moimi rodzicami a jak od Malego z nimi jest dzień w dzień prawie to jest przywiazana wiec ja problemu z tym raczej mieć nie będę.
Pchelka najpierw powiedział,ze nie widzi potem poruszal brzuchem i powiedział,ze dziewczynka ale reki sobie nie da uciac,a pod koniec usg ja powiedziałam,ze to trzeba przyjąć,ze na 80% dziewczynka to dziwnie odpowiedział,ze na % się nie robi tylko tak albo tak do zglupialam i nie wiem sama ale pewnie dziewczynka.
edit.
a co do ruchow to od wczoraj czułam już mocniejszei dziś tez
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 20:26
-
Pchełka wrote:Nie wiedziałam, że nie chcesz znać płci. Wydawało mi się, że pisałaś, że nie możesz się doczekać aż się dowiesz.
po Olku który miał być 100% córką do 8 msc teraz stwierdziłam, że to bez różnicy, a nie chce się znów napalać na konkretną płeć a potem znów przeżyć szok.
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:nie, to chyba wpisy Ci się pomyliły
po Olku który miał być 100% córką do 8 msc teraz stwierdziłam, że to bez różnicy, a nie chce się znów napalać na konkretną płeć a potem znów przeżyć szok.
Ale mówisz na wizycie otwarcie, że proszę nie mówić jaka jest płeć dziecka? -
Pchełka wrote:Tak mi się zdawało
Ale mówisz na wizycie otwarcie, że proszę nie mówić jaka jest płeć dziecka?bedzie niespodzianka podwójna pod choinkę
7w3d 💔