Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas od poczatku Kacper nam sie spodobal obojgu choc teraz myslalam jeszcze nad imieniem Oliwer lub Kornel ale moj jest nie ugiety i zostaje Kacper a drugie imie bedzie mial po tatusiu:)
Inso bardzo ladna ta sukienka ale mysle ze jak zalozysz spodnie i tunike to tez bedziesz wygladac eleganckoI czekamy na wiesci jak po wizycie choc wygladasz mi na dziewczynke
Mi sie uwidzialo dzisiaj zrobic salatke warzywna spaghetii i sorbet owocowy i juz mi sily opadlyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 16:35
iNso87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysuper uczucie
tez juz mam pare rzeczy, ale niewiele... przerazaja mnie te zakupy...troszke czytam i notuje sobie w zeszycie rozne ciekawostki i moze uda mi sie jakas swoja liste stworzyc, wiadomo kazda mama potrzebuje co innego, jednej cos jest przydatne, a drugiej zas ta rzecz jest zbedna... a dla mnie to wszystko to nowosc, pierwsze dziecko, nieplanowane, ale juz kochane, mam nadzieje, ze jakos sie z tym wszystkim ogarne
-
nick nieaktualnyDziewczyny gratuluje udanych wizyt
Inso czekamy na wieści od Ciebie:) poza tym sukienka śliczna, uwielbiam takie kolory. Ja mam praktycznie taką samą tylko że miętową. Ostatnio robiliśmy sobie sesję ślubno - ciążową i właśnie wybrałam swoją miętówkę
Dzziewczynom, które biorą niebawem ślub życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze, samych słonecznych dni i miłości bez końca:*
myszata92 nie przejmuj się, to też moje pierwsze dzieciątko, mimo wielu propozycji koleżanek to mam mętlik w głowie i czasem dopada mnie stres czy sobie poradze, czy będę cierpliwa itd...ale jak nie ja to kto:)
Ja dziś cały dzień w kuchni, pogoda akurat więc energii mam dużo. Cieszę się że nie ma już upałów:) chłodniczek się chłodzi, serniczek piecze a sałatka w połowie zjedzona;) myślałam że na l4 będę się nudzić ale jak narazie codziennie mam pełno zajęć. Czasami się zapominam że jestem w ciąży i robię jak głupia, a później plecy dają się we znaki.alicja_, bella88, iNso87 lubią tę wiadomość
-
Justyna ja z mężem w pierwszej ciąży nie chcieliśmy znać płci ale lekarz nam się wygadał więc jak już znaliśmy wtedy to teraz też już chcieliśmy a pozatym mała chciała wiedzieć czy wymarzony braciszek czy siostrzyczka
a my dzisiaj rożek dla maleństwa kupiliśmy i poduszkę (klin) do łóżeczka
pozatym mam już butelki, smoczki, zapiski do smoczkow, worki do kosza na pieluchy,trochę ciuszków
i to tyle narazie z rzeczy nowych, jutro zamierzam jeszcze kilka drobiazgów dokupić że swojej listy i zostanie mi narazie przeglądanie wszystkiego po małej bi kosmetyki itp. rzeczy to tak z miesiąc przed porodem
-
nick nieaktualny
-
myszata92 wrote:bella88 ja sobie juz wymarzylam w delikatnym kolorze pudrowego rozu,
a zupelnie nie wiem na jaki fason sie zdecydowac.. pewnie wyjdzie w trakcie przymierzania, chcialabym raczej prosta do kolan ewentualnie troszke dluzsza i do tego jakas ladna fryzure i dodatki
O właśnie też myślałam coś w tym kolorku. A buciki jakie? Myślałam o jakiś szpilkach czarnych ale nie wiem czy dam radę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Acikk wrote:Dziewczyny grwtuluje ślubów
a wesela tez macie przy tych ślubach czy planujecie na kiedy indziej czy wogole nie planujecie ? Pytam z ciekawości czystej
Ja planuje tylko jakiś obiad w domu i pewnie jakaś flaszka pęknie bo jakby to było inaczej :p Ale w bardzo małym gronie. Świadkowie czyli nasi wspólni znajomi, z mojej strony mama z siostrą, a ze strony Darka to nie wiem bo on ma bardzo liczną tą bliską rodzinę więc nie wiem jeszczeOstatnio jak się dowiedzieli to wszyscy chcą oczywiście być, ale mieliśmy robić w mieszkaniu, a tam tylko 36 metrów więc ciężko by było, więc jeszcze się może okazać że trzeba będzie jednak sale wynająć
-
nick nieaktualnySuerte wrote:Bartuś będzie
a odrzuciło mnie od mięsa tak, że nawet kawaleczka nie zjadlam od pozytywnego testu, więc na mnie zabobony się nie sprawdzają
w piątek połówkowe miałam i wszystko ok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuerte, Misia u mnie tak samo z tym miesem
ciagle bym slodkie jadla, ale juz sie u mnie uspokoilo na szczescie i staram sie odzywiac w miare normalnie, ale miesa bardzo malo jadam, czasem sie zmusze, bo wiem, ze to dobre dla maluszka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 17:25
-
nick nieaktualnyMy tez chcielismy wziasc slub cywilny ale mojego rodzina zawsze robi duze przyjecia przy roznych okazjach a my bysmy chcieli cichy slub gora pare osob ale przeciez pol rodziny by sie obrazilo gdybysmy tak zrobili wiec moze kiedys sie zdecydujemy na cos wiekszego
-
Ja dziewczyny ślub cywilny brałam w zeszłym roku, robiliśmy tylko przyjęcie dla najbliższej rodziny (rodzice, rodzeństwo, świadkowie) a i tak się uzbierało 20 osób tylko my akurat wtedy nową altane stawialiśmy na ogrodzie i spokojnie się zmieściliśmy
przyjęcie ogrodowe z grillem, bawiliśmy się jakoś do 24 i skończyło się jeszcze na kąpieli w basenie w nocy
ale co się jedzenia narobiłam to masakra bo wszystko szykowalam sama, mięsa, sałatki, zakąski ciasta...