Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niestety Mama Mai ma rację, w ciąży nie ma czegoś takiego jak bezpieczny okres po prostu w niektórych miesiącach ciąża jest bardziej zagrożona
Kiedyś przecież nie kupowało się nic dla dziecka przed porodem aby nie zapeszyćcaławtrawie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny tak wyglądam w tej sukience,biorac pod uwagę,ze wesele we wrześniu to jeszcze urosne... sory za niewyprasowana ale wyjela ja z szafy i przymierzyłam tylko;p nie chciało mi się prasowac bo nie ma takiej potrzeby na razie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 09:39
myszata92, MeGi2986, bella88, alicja_ lubią tę wiadomość
-
KASIAG24 wrote:dziewczyny moja koelzanka na porodowce rodzi!! ale meczy sie strasznie, jest od wczoraj rana, ma skurcze boli ja bardzo ale rozwarcie nie postepuje, nie wiadomo ile sie bedzie tak meczyla biedna
Alicja na szpilkach nie pojde bo nogi mi pewnie spuchną i nie wiem czy będę czula się stabilnie ;/
Ja w styczniu miałam biala sukienke na cywilnym fason jak ta co pokazałam morelowa
kwiatakacji i ja się trzymam tamtej dalej rozpiski
puli o matko :o zszokowalas mnie...(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 15:04
-
nick nieaktualny
-
Wiesz co jakbys miała jakieś fajne spodnie w sensie nie jeansy i tunikę jakąś elegancka to czemu nie ?? Chyba każdy zrozumie
ją byłam na weselu w maju i była laska która urodziła 2 tyg wcześniej i była w eleganckiej bluzce i spodniach i super wyglądała i zapewniam Cię że nikt na nią dziwnie nie patrzal
Pchełka, iNso87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny