Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Myszata to zalezy jaka chcesz sukienke,bo jak taka co Pchelka dopasowana i na suwak to sie jeszcze wstrzymaj;) a jak taka co ja mam (mialam tez taka biala na swoim cywilnym) dluga do ziemi z tiulu,bez ramiaczek,odcinana pod biustem to smialo kiedy chcesz kupisz bo tu brzuch zawsze wejdzie:p
Rzucilam sie w wir sprzatania,zaraz ogarne to zrobie fotke sukienki. -
witam,
alicja teraz już jestem na l4 to mam więcej czasu, ale nie ukrywam że naskrobałyście dość sporo
iNso powodzenia na wizycie
Co do kupowania wózka to niestety mnie ominą takie przyjemności bo w wszystko mam schomikowane po starszej. Wózek miałam Jedo fyn 4ds byłam zadowolona i polecam.
Ogólnie to mam dość upałów, jestem ze śląska i wczoraj popadało trochę a dziś znów świeci. Minusy mieszkania w mieście w blokach, wszystko nagrzane, na placach zabaw jak na patelni. Mała się nudzi a tu nie ma gdzie wyjść.
Trochę jestem do tyłu, bo widzę Wy już imiona wybieracie, ruchy czujecie a szczerze powiem jakoś w ogóle nie dociera do mnie, że w ciąży jestem. Nie znam jeszcze płci, nie czuję ruchów w sumie nic mi nie jest. Tylko tyle że zaczyna się brzuch pojawiać, ale ja z tych bardziej zaokrąglonych więc mało co widać.iNso87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzęść
Jestem po czwartkowe wizycie i już na 100% wiem że będzie dziewczynka
chyba Hania, ale jeszcze nie jesteśmy do końca przekonani co do imienia. Ruchy czuje już od dosyć dawna, teraz są częstsze i wyraźniejsze. Przerażają mnie zakupy wyprawkowe..
kwiatakacji, Madzisek, iNso87, Nadulka, niania.ogg, MeGi2986, alicja_, Karola1990, moniek90, Flakonik lubią tę wiadomość
-
Pchelkaa wrote:Acik alw riko brano tez ma bialy stelaz, to zalezy chyba od koloru, ja zakochalam sie w riko brano cafe late
Biały stelaż ma riko brano eco czy jakos tak i mantez białe gondole więc zupełnie odpada jak dla mnie.
Pchelka nie widziałam niestety riko nano z innym niż biały a trochę się naogladalam już tego -
A co do wesel to myślę że wszystko powinno zależeć od naszego samopoczucia
jantam chętnie ide jak się dobrze czuje bo bardzo lubię takie imprezy
Myszata tak jak którąś napisała zależy jakamchcesz sukienkę bo to jeszcze miesiąc czas może się duuuuuzo zmienić -
Justa, Rewelka ją mam tak samo wogole nie czuje tego że jestem w ciąży ale to może dlatego że nie staraliamy się jeszcze jakos super o dzidzia i parciamtez jakiegoś nie bylo, z małym ok ją od początku nie miałam żadnych dolegliwości i tak w sumie to nie odczuwam tego jakos pewnie do mnie dotrze jak brzuch będzie duży a jak mały się urodzi to będzie szok ze to juz
-
Oj jak ja bym sobie poszła na takie wesel to nie macie pojęcia a tu niestety nie ma się kto w rodzinie chajtać :)szwagier wolny, moja siostra to chyba w życiu faceta mieć nie będzie więc jak już to tylko jacyś znajomi nam zostają
Olunia trzymam kciuki żebyście szybko wyszły ze szpitala i dużo zdrówka -
nick nieaktualnyAcikk wrote:Biały stelaż ma riko brano eco czy jakos tak i mantez białe gondole więc zupełnie odpada jak dla mnie.
Pchelka nie widziałam niestety riko nano z innym niż biały a trochę się naogladalam już tego
Acikk, masz rację. Riko Brano mają czarne stelaże a Riko Nano białe.
I różnią się w sumie chyba tylko tapicerką? -
nick nieaktualnyAcikk wrote:No trochę inne koła maja i chyba ten brano ma jeden amortyzator więcej - pierdoly :p
Inne koła-to znaczy? Bo mi zależy na pompowanych, mieszkam na wsi i wiecie jak to jest z drogami na takich terenach
Ufff, jak dobrze, że napisałaś o tym białym stelażu. Szkoda, że Brano ma tak mało różowego ale oglądaliśmy właśnie z mężem i chyba się raczej zdecydujemy na Riko Brano 3w1 -
myszata92 a w jakich kolorach sukienke wybierasz? Bo my planujemy cywilny pod koniec sierpnia i też niedługo będę musiała coś wybrać i nie mam kompletnie pojęcia w co się ubrać
-
nick nieaktualnyWitajcie:* gratulacje udanych wizyt!!, i trzymam kciuki za te które będą !
Zazdroszcze wam ze znacie płeć czujecie kopniaczkija nie czuje nic, zero. Tak strasznie się boje ze cos jest nie tak to już 19-tydzień a tu cisza. Ostatnio slyszalam dzidzie w 17 tygodniu przez detektor. Kolejna wizyta 4 sierpnia połówkowe. Tak czas się strasznie dluzy
A w dodatku mecze się juz 3 tydzień z kaszlem który jest tylko wieczorem i tylko jak się poloze i nikt nie wie od czego, jest czasem tak silny że wymiotuje.Biorę antybiotyk ale nie widzę poprawy. Trochę posmeciłam i uciekam trzymajcie się.
-
nick nieaktualnybella88 ja sobie juz wymarzylam w delikatnym kolorze pudrowego rozu,
a zupelnie nie wiem na jaki fason sie zdecydowac.. pewnie wyjdzie w trakcie przymierzania, chcialabym raczej prosta do kolan ewentualnie troszke dluzsza i do tego jakas ladna fryzure i dodatkiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 11:55
-
A ja po wizycie
u mnie będzie na 100% dziewczynka
chodz jeszcze ciężko mi w to uwierzyć... Waży juz 383g
wiec będzie u nas parka super bardzo się ciesze
Pchełka, rewelka, aannkkaa, alicja_, KASIAG24, Nadulka, Eve_84, kwiatakacji, niania.ogg, justyna14, iNso87, Madzisek, MeGi2986, bella88, Karola1990, moniek90, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInso87 trzymam kciuki za wizytę
A czemu nie możesz iśc kochana na szpilkach?
Czekam na fotkę w sukience.
Ja teraz w weekend byłam na weselu i całkiem dobrze się bawiłam, ale tylko do 24. Potem przyszła moja pora spania i zrobilam się starsznie zmęczona i nieznośna
myszata92 – ja mam swój ślub za 5 dni i powiem Ci, że też miałam problem z ubiorem. Mam obcisłą sukienę – tj. taką bardzo dopasowaną, podkreślającą brzuszek.
Radziłabym poczekać z zakupami...Ja kupiłam tydzień temu i już widzę różnicę, że jest trochę za ciasna.
W tym okresie brzuszek rośnie z dnia na dzień i niestety są niespodzianki.Pchełka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny