Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:nie, mój ginek nie podaje płci dopóki nie zapytasz, więc nie będę pytać, chyba, że mąż będzie ze mną, bo on uparcie jednak chce wiedzieć. Ale liczę, że jednak jej nie poznam
bedzie niespodzianka podwójna pod choinkę
Podziwiam, szczerze
Ja bym w życiu nie wytrzymała z ciekawości -
Moja kuzynka ma dwie córki i w żadnej ciąży nie chciała wiedzieć co będzie
kiedyś to nawet kobiety nie wiedziały że bliźniaki będą
mojej teściowej tak przepowiadli w ciąży z mężem bo miała brzuch wielki i aż jej zdjęcie rentgenowskie robili żeby sprawdzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 21:07
-
kwiatakacji wrote:Nasza w 20t2d wazyla 380gram tez nie wiem czy to dużo czy mało
Moja dzisiaj (20t4d) waży 383gwiec wydaje mi się ze w porządku
kwiatakacji, justyna14 lubią tę wiadomość
-
Anka1101 wrote:Moja dzisiaj (20t4d) waży 383g
wiec wydaje mi się ze w porządku
Ja teraz siedze i czytam o imionach,tzn znaczenia Lena i Jowita :p i staram się do ktoregos bardziej przekonać..mi ladnie by pasowalo do Laury Lena
była by Laura i Lena no.. ale nie wiem jak mój Maz uparciuch da się namowic na ta Lene jednak
Kurde bylby Marcel i swiety spokoj -
nick nieaktualnyiNso87 wrote:Madzia to w takim razie normalna waga ..raczej? Bo ja wlasnie nie wiem jak to jest z ta srednia powiedzmy na ten dzien
No właśnie też nie wiem, wydaje mi się, że jest ok, przecież każde dziecko rośnie w swoim tempie. Ale jak tak czytam, że dziewczyny mialy w 19 tygodniu 270 a ja w 18 aż 340 to jest to jednak dość spora różnica, tym bardziej, że tydzień różnicy jest. Bo gdyby miały w tym samym tygodniu co ja te 270 to spoko, ale może mój jest za duży... nie wiem, na pewno to nie jest nic złego -
nick nieaktualnyOj, Jowita to mi się nie podoba w cale. W życiu bym się nie zgodzila
ja się cieszę, że chłopak będzie, bo dla dziewczynki nie mieliśmy, żadnego pomysłu na imię
Chyba dziś za bardzo przeciążyłam brzuch, cały dzień coś robiłam i teraz mnie boli... a już miałam spokój kilka dni. Ja jednak nie mogę się chyba przemęczać.. jestem stworzona do odpoczywania
Teściowa przyniosła nam skądś cały karton ubranek, prawie wszystkie na chłopczyka i są cudowne! u mnie i u męża w rodzinie są praktycznie sami chłopcy, więc bedziemy mieć trochę ubranek po dzieciach od sióstr mężamam też siatkę ubrań dla dziewczynki, zastanawiałam się czy się z kimś nie zamienić na chłopięce, ale stwierdzilam, że moga się przydać dla kolejnego dziecka.
Śmiać mi się chce, bo mąż zawsze mówił, że chce 7 dzieciale jak tylko zasmakował tej ciąży to mu się odechciało
-
Madzia mój też powiedział że więcej nie chce przez moje humory:D
Na szczęście u mnie żona brata mego ma chłopca a siostra ma dwie córy więc co nie co też będę mieć i zawsze coś doślą z Polski bo tu ceny są kosmiczne. Utrzymanie dzieci na Islandii jest w ogóle koszmarnie drogie...Madzia890722 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madzia,mnk to u mnie Malz wczoraj powiedzial,ze jeszcze ostatniego slowa nie powiedzial..bo Dziadek nie jest pelny..haha powiedzialam mu,ze chyba durny,ze ja jeszcze raz,trzeci raz bede w ciazy:p
Marik szybko czas leci,co?teraz to normalnie dla mnie z gorki..
Niedlugo 100dniowkabedzie
jeszcze za msc ale to tak szybko minie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 07:28
Marik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoni1403 wrote:
To dobrze ze czujesz ruchy, napewno uspokajaja przy takich krwawieniach, ze z dzidzia ok:-)
A z mowieniem synkowi wstrzymalabum sie jeszcze troszke, mowic o dzidzi ale delikatnie:-) tak mi sie wydaje przynajmniej.
Jeju co z tymi facetamimoj koedys mowil ze chce 4 dzieci mi to na reke bylo, a teraz jak cos mowie ze trzeba bedzie sie postarac o synka, to on ze narazie jedno wystarczy, powiedzialam mu ze zachowuje sie jak baba ponporodzie co mowi ze wiecej dzieci nie chce
-
nick nieaktualny
-
Gratuluję pomyślnych wizyt:)
Inso a Tobie gratuluję córeczkiPamiętam jak pisałyśmy, że mamy przeczucia, że synek będzie a tu 2 dziewczynki tzn i u mnie i u Ciebie;) nie ma to jak kobieca intuicja;P
Ja dzisiaj mam połówkowe zobaczymy czy nic tam nie urosło między nóżkami:P:)iNso87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInso gratuluje córci:)
Karola powodzenia na wizycie:)
Mój za to cały czas się łudził że będą bliźniaki, na pierwszym usg nie uwierzył że tylko jedno i twierdził że drugie na pewno się schowało:) teraz im kropek większy już się pogodził z faktem:)
Milego dzionka dziewczyny, mnie dziś czeka mycie okien i sprzątanie po remoncie balkonu, a sie jakoś nie chce....iNso87, Karola1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki w ten zapowiadający się na gorący dzień
Powiedzie mi Ja za tydzień będę miała połowę ciąży? Jak się zacznie 21 tydzień? Bo nie ogarniam.
Próbuje się na USG połówkowe zapisać ale coś mi wczoraj lekarz 3 razy nie odebrał tel
A jak się wczoraj rozkleiłam przy mężu... Ogólnie to sobie uswiadomiłam w jak czarnej D* będziemy po macierzynskim, za rok w czerwcu kończy mi się umowa w pracy, więc na 99,9% mnie nie wezmą po macierzynskim u nas jest tak że miejsce musi być cały czas obsadzone, a jak mnie nie będą musieli zatrudnić to raczej nie wezmąi się wzięłam popłakałam jak glupia, na szczęście udało mu się mnie jakoś uspokoić
trzeba będzie przy oszczędzić żebym później miała czas na szukanie nowej.