Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKASIAG24 wrote:dziwne, ze ja czuje znacznie wyzej ruchy ;p ktoras czuje kolo pepka ciut pod pepkiem? czy wszystkie 10cm pod ?
Ja czuje na wysokosci pepka moze ciut wyzej ale to tak od 2 dni gdzies. Macica sie podniosla do gory i rosnie, czuje nawet po zebrach i po najedzeniu czuje jakbym zoladek miala pod mostkiem co strasznie boli -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZieloneOliwki wrote:Dziewczyny, bierzecie jakieś witaminy/kompleks witamin?
Po wielu nieprzyjemnych przejściach z kilkoma witaminami dla kobiet w ciąży(wymioty i wysypka po nich) np po prenalenie i mam MAMA DHA i po nich czuję się dobrze (wysypało mnie po pierwszej tabletce,ale już jest ok) -
nick nieaktualnyTo super ja czulam od poczatku chlopaka i teraz juz sie ciesze na mysl o synku pozniej postaramy sie o coreczke wazne zeby byl zdrowy:) A moja mama juz oszalala na mysl o wnuku
Ale bedzie psikus jak bedziesz miala dziewczynkeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2015, 18:05
rewelka lubi tę wiadomość
-
Ja też czulam chłopaka od początku chociaż bardzo chciałam dziewczynkę ale nie miałam na nią jakichś większych nadzieji
i dziś juzmsie cieszylam jak potwierdził nam synusia a moj mąż jaki dumny przed kolegami jaką to "dobra robotę zrobil" lohoho to że ja muszę się męczyć w ciąży i jeszcze urodzić to pikus, on to zrobił robotę luhuhuhuuu
bella88, iNso87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAcikk mialam dokladnie to samo czulam chlopaka a gdzies w glebi nadzieja na ta dziewczynke byla choc moj M po usg powiedzial wied,ialem ze bedzie chlopak ale niechcialem ci nic mowic bo liczylas na dziewczynke i tez chodzi po kolegach i sie chwali ze bedzie mial malego motocykliste koledze ktoremu sie tydzien temu corka urodzila powiedzial ,zeby pilnowal jej jak pojdzie na dyskoteke gdzies bo jego syn bedzie ja podrywal haha no usmialam sie jak niewiem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMelduję się po wizycie
Malutka ładnie rośnie. Ma już 14,5 cm (od główki do pupy) i waży 260 g.
Połówkowe mamy 13 sierpnia.
Siedzi sobie księżniczka pośladkowo i kopie mamusię po pęcherzu.
No i oczywiście 100% dziewczynka, co widzieliśmy dzisiaj dokładnie sami
Madzia890722, Misia26, Eve_84, bella88, Nadulka, Madzisek, iNso87, kwiatakacji, Karola1990, moniek90, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny