Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPoprawilo sie troche. to znaczy nie naciaga mnie ciagle. przedtem nawet jak nic nie jadlam przy przelykaniu mnie naciagalo . teraz tylko mi niedobrze. Wypilam jakis Orsalit nawadniajacy i udalo mi sie zrobic gryza kanapki. Moze bede jadla po gryzie co jakis czas. Bo przeciez musze cos jesc.
Kourtney, Blair lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Flakonik mialam tak w pierwszej ciazy lekarz przepisal mi czopki i naprawde pomagaly moja cora jest zdrowa jak ryba tak ze nie ma sie co bac ja narazie mam slabe te mdlosci dzis np nie mialam wogole wieczoram chwilke mbie zmulilo jak z zakupow wracalismy tylko mi najgorsze zaczelo sie przy corce w 7 tygodniu gdzies tak ze jeszcze sie okarze
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
Muszę się pochwalić
Byłam dziś u lekarza i widziałam dzidzięWygląda jak mały żelek, ma całe 0,76 cm i serduszko bije 124/min
jestem taaaaaka szczęśliwa i czuję się teraz jak oaza spokojuFlakonik, kwiatuszek83, Hashija, ilonia1984, kwiatakacji, Madzisek, nikicia86, Anka1101, halwaya, iNso87 lubią tę wiadomość
-
Super wiadomość !
Gratulacje
Dużo zdrówka dla Was :* Ja jeszcze 3 dni musze poczekac.. Ps. A masz jakieś szczególne objawy? bo widze że jesteśmy na podobnym etapie
m@rzenie lubi tę wiadomość
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
Cześć dziewczyny. Jestem po wizycie cała uśmiechnięta
było widać pęcherzyk a w nim zarodek
z moich wyliczen to 5t4d,z gin obliczen 5t6d a z usg 6t1d
termin porodu 4 grudnia
serduszka niestety jeszcze nie było widać. Następna wizyta 23.04
Madzisek, Flakonik, iNso87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1101 wrote:Kwiatakacji ja 3tyg chodziłam z martwym płodem wiec raczej bym 6tyg nie wytrzymała... Ale oczywiście nikomu tego nie życzę, każdej tylko i wyłącznie samych pozytywnych rozwiązań :*
Tego się właśnie boję, że coś się stanie i nawet nie będę wiedzieć. Moja siostra miała podobnie, zarodek obumarł ale nie dochodziło do samoistnego poronienia dowiedziała się dopiero na USG ;/ -
Super wiadomosci dziewczyny...m@rzenie wlasnie widok serduszka daje ulge nie moge sie doczekac :)Hashija...ja wyliczylam ze 5 i 5 dni a z usg wyszlo 5 i dwa dni ale jeszcze serduszka nie bylo widac mam przyjs Z wszystkimi wynikami w piatek nastepny
m@rzenie lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
Poz!omka. wrote:Super wiadomość !
Gratulacje
Dużo zdrówka dla Was :* Ja jeszcze 3 dni musze poczekac.. Ps. A masz jakieś szczególne objawy? bo widze że jesteśmy na podobnym etapie
piersi bolą, mdłości są, czasem brzuch trochę poboli i tyle
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O widze ze sie pojawily grudnioweczki
Mamusie zycze Wam spokojnej ciazy i zdrowych maluszkow :*
Listopadowka 2015kwiatuszek83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jak to jest z tym NFZ w ciazy ? W aktualnej pracy nie mam umowy, dopiero mam ją dostać i aktualnie jestem nieubezpieczona kompletnie, czytałam gdzies ze ponoć kobiety w ciazy podlegaja ubezpieczeniu NFZ? Czy któraś coś wie na ten temat?
Ps. 400zł to masa kasy za te badaniachciałam też zrobić w ''vitalabo'' zeby miec jak najszybciej i nie siedziec w kolejkach po pare godzin.. Ale teraz to sie zaczne nad tym zastanawiać..
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''