Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyU mnie tragedia z wymiotami. Jak jutro bedzie powtorka z rozrywki jade do szpitala bo jestem juz wykonczona. Nie moge normalnie sie nawet napic. Nic dzisiaj nie przeszlo przez moj zoladek. Mam chyba jakies niepowsciagliwe wymioty.Nikomu tego nie zycze.
Kourtney, Blair lubią tę wiadomość
-
Flakonik wrote:U mnie tragedia z wymiotami. Jak jutro bedzie powtorka z rozrywki jade do szpitala bo jestem juz wykonczona. Nie moge normalnie sie nawet napic. Nic dzisiaj nie przeszlo przez moj zoladek. Mam chyba jakies niepowsciagliwe wymioty.Nikomu tego nie zycze.
Współczuję !trzymam kciuki żeby to jak najszybciej minęło ! -
Flakonik wrote:U mnie tragedia z wymiotami. Jak jutro bedzie powtorka z rozrywki jade do szpitala bo jestem juz wykonczona. Nie moge normalnie sie nawet napic. Nic dzisiaj nie przeszlo przez moj zoladek. Mam chyba jakies niepowsciagliwe wymioty.Nikomu tego nie zycze.
Wspolczuje. wiem Co czujesz(
Mnie wszyscy pocieszali ,ze po 13 tyg minie,a mnie trzymało do 23 tyg ciazy. Dzien i noc z głową w wc ;/
Oby u Ciebie szybko minelo.
Odpoczywaj duzo! -
ja póki co nie wiem,co to mdłości,ale moją koleżankę męczyły strasznie przy 2.ciąży, zaczęła pić herbatę z imbirem i trochę jej to pomogło. Już chyba nawet pojawiło się takie rozwiązanie na tym wątku.I wskazany częsty odpoczynek -
Tinusia wrote:Flakonik współczuję ale przynajmniej wiesz że wszystko z ziarenkiem dobrze
ja dzisiaj nagotowałam wielki gar krupniku na kaszy jaglanej taką miałam ochote
a teraz kończe tabliczke czekolady kokosowej
Moge prosic przepis na zupke ? -
Flakonik trzymaj się ciepło :*
Ja dzisiaj odebrałam wynik, drugiej bety, pierwsza 16 dni PO 679 a dziś 18 dni PO 1607 wiec jest ok. Ale przezornie zrobiłam sobie TSH bo miałam za wysokie w pierwszej ciąży i o zgrozo teraz jest jeszcze wyższe, a przed ciąż było ok. Miałam iść do lekarza dopiero 21 kwietnia, żeby zobaczyć już serduszko ale przyspieszyłam ją na 14 kwietnia, bo wiem że odrazu tabletki dostanetrochę się martwię
no i będę w sumie żyła dalej w zawieszeniu bo wiem, że we wtorek jeszcze serduszka nie będzie widać
Hashija lubi tę wiadomość
-
Nazja wrote:ja póki co nie wiem,co to mdłości,ale moją koleżankę męczyły strasznie przy 2.ciąży, zaczęła pić herbatę z imbirem i trochę jej to pomogło. Już chyba nawet pojawiło się takie rozwiązanie na tym wątku.I wskazany częsty odpoczynek
Flakonik ja się mecze ale nie wyobrażam sobie takich wymiotow:( wspolczuje! mam nadzieje,ze to za moment Tobie minie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik kiedys jak mialam grype jelitowa to lekarz powiedzial mi ze odwodnienie mozna zauwazyc najszybciej po jezyku jesli jest suchy i ciezko ci sline nabrać bo slinianki wtedy tez przestaja pracowac tak podobno tez się sprawdza odwodnienie u dzieci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 17:18
-
Flakonik wrote:Poziomka gratulacje :* Na kiedy masz termin?
Już się niecierpliwie tym czekaniem do wizyty, do robienia wszystkich badań, żeby mieć pewność że wszystko jest w porządku, no straszne to jest , nawet nie można się nacieszyć ciążą w tym pierwszym trymestrze
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
a widzisz Hashija tego nie wiedziałam, ale żona mojego gina jest endokrynologiem i wszystko w pierwszej ciąży konsultował z nią przez telefon, nie pozostaje mi nic innego jak poczekać do wtorku, z drugiej strony wynik nie jest jakiś tragiczny żeby mogło coś się stać ale wole wiedzieć co i jak wcześniej i zacząć tabzy brać niż czekać kolejny tydzień w nerwach
-
a widzisz Hashija tego nie wiedziałam, ale żona mojego gina jest endokrynologiem i wszystko w pierwszej ciąży konsultował z nią przez telefon, nie pozostaje mi nic innego jak poczekać do wtorku, z drugiej strony wynik nie jest jakiś tragiczny żeby mogło coś się stać ale wole wiedzieć co i jak wcześniej i zacząć tabzy brać niż czekać kolejny tydzień w nerwach
-
Flakonik wrote:Ja tez mam nadzieje ze minie. Moj maz.wzial dzisiaj wolbe z pracy zeby zemna zostac bo martwi sie o mnie. Nie wiem po czym poznac odwodnienie. Nigsy nie bylam i nie wiem czym sie to objawiac moze...
A ja wlasnie sobie znalazłam zajecie:
http://player.pl/programy-online/o-matko-odcinki,1211/odcinek-1,mamo-to-ja,S00E01,18456.html
Bosacka oglądam