Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Poziomko nie martw się. Każdy inaczej przechodzi ciąże. Ja w poprzedniej ciąży jedyne objawy jakie miałam to zgaga i delikatny ból piersi, nic więcej. A urodziłam zdrowe dziecko
Teraz też nie mam żadnych objawów. Raz mnie piersi bolą, raz nie. Zaczęłam się juz martwić, ale w końcu dałam na luz, bo można zwariować
Wcześniej było dobrze, więc teraz tez musi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 13:48
-
nick nieaktualny
-
ja poki moge to ją noszę. w poprzedniej ciazy pod koniec musialam zdjac bo puchly palce .
Co do placzliwosci to ja w poprzedniej ciazy tak nie mialam. Ale tez nie mialam powodow do stresu. Przy 3 latku trudnie sie nie denerwować -
Ja w pierwszej ciązy potrafiłam się rozpłakać bez powodu - np. obsługując klientów
no ubaw mieli ze mnie w pracy
Ale takie nastroje to mi się w 2 trymestrze zaczęły.
Madleine - widzę, że nasze dzieci w podobnym wieku sąWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 13:59
-
nick nieaktualnyNo właśnie chodzi mi o puchnięcie palców. Większości kobiet one puchną. U mnie już teraz obrączka jest mocno osadzona na palcu i się zastanawiam czy jej nie powiększyć. Ale jak po ciąży palce przestaną puchnąć to może być za duża i nie wiem co zrobić.
-
a któraś z was ma kolczyk w pępku ? bo ja mam i właściwie to nie chce sie z nim rozstawać
ale wiadomo, że jak pępek wybije to trzeba będzie go ściągnąć. Tylko się zastanawiam czy teraz moge ze spokojem go zostawić sobie jeszcze. Kolczyk jest z tytanowej stali nierdzewnej.
-
Chichibi wrote:a któraś z was ma kolczyk w pępku ? bo ja mam i właściwie to nie chce sie z nim rozstawać
ale wiadomo, że jak pępek wybije to trzeba będzie go ściągnąć. Tylko się zastanawiam czy teraz moge ze spokojem go zostawić sobie jeszcze. Kolczyk jest z tytanowej stali nierdzewnej.
Ja kolczyk w pepku sciagnelam ok 15 tyg. Lekarz kazal. -
Hej,czy mogę dołączyć?
Jeśli wszystko dobrze pójdzie to w grudniu, tak jak Wy będę cieszyć się z przyjścia na świat Dzieciątka.
Termin teoretycznie mam na 03.12.,ale różnie z tym bywa.
Mam nadzieję, ze zostanę tu na dłużej, tzn.na wiele miesięcya wszystkim, którym się udało gratuluje
kwiatakacji, Flakonik, iNso87, kwiatuszek83 lubią tę wiadomość
-
Nazja wrote:Hej,czy mogę dołączyć?
Jeśli wszystko dobrze pójdzie to w grudniu, tak jak Wy będę cieszyć się z przyjścia na świat Dzieciątka.
Mam nadzieję, ze zostanę tu na dłużej, tzn.na wiele miesięcya wszystkim, którym się udało gratuluje
)
-
nick nieaktualnyNazja wrote:Hej,czy mogę dołączyć?
Witamy i gratulacje :* kiedy masz pierwsza wizyte u gina?
Kourtney, Blair lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nazja wrote:Hej,czy mogę dołączyć?
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
nick nieaktualny