Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
m@rzenie wrote:Kremami starych rozstępów się nie da pozbyć... ale widziałam u kosmetyczki jak dziewczyna robiła sobie serie zabiegów mikrodermabrazji na brzusiu i mówiła, że na prawdę super efekt to u niej dało
-
Ja za to panicznie boje się cc, tak teraz mam przeczucie ze mogą u mnie w brzuszku być bliźniaki i jak tylko by się dało to nawet bliźniaki chciała bym rodzic naturalnie
halwaya lubi tę wiadomość
-
a ja wam powiem, że ja bardziej niż samego porodu bałam się nacięcia krocza, ale nic nie czułam ale potem to szycie.... uł ła... chyba to było najgorsze, a sam poród wiadomo że boli ale mam dobre wspomnienia, może dlatego że u mnie bardzo szybko poszło, o 19.30 wylądowałam na izbie przyjęć a o 22.30 było po wszystkim, marzę o drugim takim porodzie, ale czas pokaże...
-
m@rzenie wrote:A skąd takie przeczucie?
To moja 4 ciąża, w rodzinie męża bliźniaki, i bardzo szybko mnie mdłości dopadly bo tydzień przed @, i test 2dni przed @ wyszedł bardzo wyraźnie...
Jeszcze nie mam terminu ale jak zobaczę na usg jedno dziecko to poczuje ogromną ulgę -
Anka1101 wrote:To moja 4 ciąża, w rodzinie męża bliźniaki, i bardzo szybko mnie mdłości dopadly bo tydzień przed @, i test 2dni przed @ wyszedł bardzo wyraźnie...
Jeszcze nie mam terminu ale jak zobaczę na usg jedno dziecko to poczuje ogromną ulgę
Ale u mnie jeden pęcherzyk, czyli raczej 1 dzidziaAnka1101 lubi tę wiadomość
-
Anka1101 wrote:To moja 4 ciąża, w rodzinie męża bliźniaki, i bardzo szybko mnie mdłości dopadly bo tydzień przed @, i test 2dni przed @ wyszedł bardzo wyraźnie...
Jeszcze nie mam terminu ale jak zobaczę na usg jedno dziecko to poczuje ogromną ulgę
A robiłaś bete? Podobno jak b.duża to tez mozna poznac że moga być bliźniakiAnka1101 lubi tę wiadomość
-
M@rzenia jak by były to bym się cieszyła ale nie wyobrażam sobie tego mam już 1,5 rocznego synka, mieszkamy za granicą i nie miał kto wy mi przy 3 małych dzieci pomoc...
Kwiatuszek nie robiłam bo tutaj w de o takim badaniu nie słyszałam, poczekam jeszcze, chce się na przyszły tydzień umówić na wizytę to się wszystkiego dowiemkwiatuszek83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik idż do lekarza. Są leki powstrzymujące wymioty, które nie zaszkodzą dziecku ale to lekarz musi Ci je przepisać. Mi powiedziała, że się cieszy , że mam mdłości , bo to dobrze - jakoś mnie to cieszy mniej
powiedziała że nie muszę jeść więcej - mogę nawet mniej , bo natura to tak skonstruowała , że sobie poradzi - bylebym dużo wody piła. I jak sobie zrobie kanapke, to nie całą naraz tylko 2 gryzy co pół godziny - porcja na tyle mała , że z głodu nie umrę a zwrócić nie powinnam.
Ja chodzę do dr Marcinek.
Smaruję się Eucerinem na rozstępy i mustelą do biustu.
U mnie dzisiaj mdłości mniejsze - może dlatego, że się porządnie wyspałam, a spać mogę cały czas.