Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczynki jestemmmmmmmmmmmmmmmmm....troszke sie nameczylam zeby tu znowu trafic zapomnialam aktywowac kata i mnie calkiem usunelo taka gapa jestem a jak chcialam zalozyc nowe to przez to ze mnie zapamietalo to nie pozwalalo coz ja przezylam ale wpadlam na pomysl zalozenia nowego kata na kapie meza i sie udalo zaraz nadrobie wszystko bo bardzo sie stesknilam za wami co do mnie czuje sie dobrze lekkie mdlosci mam apetyt coraz wiekszy chyba niedlugo jak slon bede wygladac ale olal totylko mam problem okropny z zaparciami z mnie flaki kuja po bokach wyczytalam ze mozna wypijac lyzke oliwy na czczo i wieczorem tylko takie male ale boje sie ze sie spawiuje dobra to zaczynam lekture bo nie wiem co tam u was
kwiatuszek83, Flakonik, Justine M lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
Ja jeszcze nie. W poprzedniej ciąży smarowałam się prawie od samego początku Ziaja Mamma Mia. I wszystko było ok, brzuszek ładny a tu nagle 2 tygodnie przed porodem rozstępy wysypały mi się na caaałym brzuchu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 08:39
-
kwiatuszek83 wrote:Ja jeszcze nie. W poprzedniej ciąży smarowałam się prawie od samego początku Ziaja Mamma Mia. I wszystko było ok, brzuszek ładny a tu nagle 2 tygodnie przed porodem rozstępy wysypały mi się na caaałym brzuchu.
-
m@rzenie wrote:A duży miałaś brzuszek? Ja to w sumie taki sredni miałam jak rodziłam... i raczej nie przytyłam za bardzo... teraz za to czuję, że będę ogromna chyba bo ja juz po sobie widzę, ze urosłam
W ciąży przytyłam 17kg, ale za to brzuszek był bardzo duży, każdy mi mówił że będe miała duże dziecko ( a mała miała tylko 2950kg) Nie wiem skąd ten brzuch taki wielki miałam. Niestety do tej pory mi go troche zostało -
Karola1990 wrote:Mi znajoma polecała mustela - krem na rozstępy. Przytyła w ciąży 28 kg i miejsca gdzie smarowała bez żadnych rozstępów a niestety te które ominęła poleciały...
Tez słyszałam dobre opinie o musteli. Droga, ale tym razem chyba sie na nią skuszę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 08:48
-
nick nieaktualny
-
Ja słyszałam opinie ze lepiej się smarować np rano innym kremem a wieczór też innym lub rano kremem wieczór oliwka... Ja do 6 msc smarowalam brzuch sporadycznie później zaczęłam każdy dzień a i tak w 8msc wyszły mi rozstępy, ja to miałam ogromny brzuch, przytyłam 11kg ale tylko w brzuchu a synuś duży bo 3700g
-
Ja się w pierwszej ciąży smarowałam i tak jak Kwiatuszek dwa, trzy tygodnie przed porodem, brzuszek w całej dolnej części i po bokach pokrył się rozstępami, więc jak dla mnie nie ma reguły, jak mają wyjść to i tak wyjdą, ja teraz będę tylko zwykłych balsamów używać i oliwki dla dzieci, żeby skóra była dobrze nawilżona i elastyczna
-
Anka1101 wrote:Ja słyszałam opinie ze lepiej się smarować np rano innym kremem a wieczór też innym lub rano kremem wieczór oliwka... Ja do 6 msc smarowalam brzuch sporadycznie później zaczęłam każdy dzień a i tak w 8msc wyszły mi rozstępy, ja to miałam ogromny brzuch, przytyłam 11kg ale tylko w brzuchu a synuś duży bo 3700g
Jeśli chodzi o kremy to mi się wydaje,ze smarowanie czymkolwiek nic tu nie da bo jak maja wyjść rozstępy to i tak wyjda,mi wyszly 2tyg przed porodem i tak. to zależy wszystko od wielkości brzuchola.