Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja nie puchne chyba? Nie zauwazylam może za mało pijesz ?
Chociaż ją też w sumie bardzo mało wczoraj trochę więcej się opilam to musiała 5 razy wstawać sikac w nocy
Kurde wiecie co normalnie nie mogę z moim mężem codziennie mi gada że tak pięknie wygladam w tej ciąży a dziś mi powiedział że jesteśmy razem 8,5 roku i przez ten czas jeszcze nigdy nie byłam taka śliczna jak teraz
Hehea ja SE dziś ogladalam nasze zdjęcia ślubne i też tak się rozmarzylam jacy ladni bylismy hihi i wspomnienia mi wróciły
ogólnie jakieś takie szczęście mnie ogarnia
Tak się chciałam tylko podzielić z WamiMadzisek, Madzia890722, iNso87, Pchełka, kwiatakacji, MeGi2986, alicja_, revvelka, justyna14, moniek90, Marik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAcikk, mój też mi tak mówi
w ogóle ja mam wspaniałego męża, nie mogę na niego złego słowa powiedzieć. Jest taki opiekuńczy, takie mam w nim oparcie. Wiem, że nie zostanę sama z nocnym wstawaniem i pieluchami, że będzie mi pomagał. Teraz tak dba o mnie i mi nie pozwala (chociaż to już przesada) sprzątać i sam zamiata i myje podłogi.
A teraz zrobił pizzę i czekamy aż się upiecze
no mąż skarb!alicja_ lubi tę wiadomość
-
Pchełka mi Bardzo delikatnie pachną same stopy po całym dniu. A Mierzysz sobie ciśnienie? Ja w pierwszej ciąży momentalnie tak zaczęłam puchnąć że nie mogłam założyć żadnych butów i się okazało że nadciśnienie ciążowe mnie dopadło. Dostałam tabletki i do końca ciaży żadnej opuchlizny nie było.
-
nick nieaktualny
-
Ja mam jeszcze niższe
rano nigdy jeszcze nie przekroczyło 100/60. Lekarz mówił mi że rozkurczowe nie powinno przekraczać 80 albo 90 już dokładnie nie pamiętam. Mierze sobie trzy razy dziennie i wszystko zapisuje. Na każdej wizycie muszę pokazać notatki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeGi2986 wrote:Alicja mozecpogoda tak na ciebie wplywa?? Albo juz przemexzona czyms jestes??
Przemęczona raczej nie.
Wstaje po 8godzinach snu i od razu takie samopoczucie.
Już sama nie wiem czy to ta pogoda czy coś innego..
Wcześniej nie mierzyłam sama ciśnienia - tylko od czasu do czasu u lekarza.Anka1101 lubi tę wiadomość
-
Wyobraźcie sobie ze mojemu chlopu w robocie na informacje ze będzie dziewczynka powiedzieli żeby się nie cieszył za wcześnie bo ze u jakiegoś tam u nich w rodzinie dziecko do 7msc miało być dziewczynka...
I tak se myślę że w sumie to nie ma żadnego znaczenia, ciesze się bardzo na dziewczynkę ale jak by wyszedł w praniu chłopak to też będę się bardzo cieszyć
Chodz dało mi to do myślenia czy nie potwierdzić w pl...
Ale ciągnie mnie do słodkiego jak na dziewczynkę i na usg sama nie widziałam siusiaka... Szkoda ze nie mam dowodu -
Madzia890722 wrote:Acikk, mój też mi tak mówi
w ogóle ja mam wspaniałego męża, nie mogę na niego złego słowa powiedzieć. Jest taki opiekuńczy, takie mam w nim oparcie. Wiem, że nie zostanę sama z nocnym wstawaniem i pieluchami, że będzie mi pomagał. Teraz tak dba o mnie i mi nie pozwala (chociaż to już przesada) sprzątać i sam zamiata i myje podłogi.
A teraz zrobił pizzę i czekamy aż się upiecze
no mąż skarb!
Haha no widzisz to mamy coraz więcej wspólnego mężów skarbów i antkow w brzuchubo dobrze pamiętam że u Was też Antoś czy już coś namieszalam
?
P.S. masz urodziny jutro?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny