Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
kwiatuszek83 wrote:Dziewczyny a ginekolog prywatny może dać skierowanie na badania do szpitala w którym on pracuje i wtedy są te badania bezpłatne?
-
nick nieaktualnykwiatuszek83 wrote:Całą poprzednią ciąże chodziłam właśnie do LuxMedu, a teraz chodzę prywatnie, mam nadzieje, że uda mi się jakos taniej te badania porobić bo razem z wizytą to prawie 500zł masakra.
Zobaczymy jak to będzie. Jak mówią - dzieci są drogiei jak widzę od samiusieńkiego początku
-
Hej,
nieśmiało się do Was przyłączę, po dość długich staraniach wreszcie się nam udało zaciążyć, dowiedziałam się o tym w środę, więc, jeszcze nie bardzo wierzę
Jak na razie z objawów to tylko co raz mnie w brzuchu "ciągnie" i piersi mnie swędzą, do sutków to się dotknąć nie da
Planuję iść do lekarza 21-04-2015, tak chyba najrozsądniej, bety nie robię bo moim zdaniem to strata pieniędzyMadzisek, kwiatakacji, kwiatuszek83, halwaya, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
annielica wrote:Chichibi a sprawdzałaś w kalkulatorze na BBF? Jak jest ok to nie ma się czego doszukiwać.
-
Dziewczyny zrobiłam tabelkę, wiem ze gdzieś na początku była już tabelka ale ciężko za każdym razem wczodzić na pierwsza stronę (mam na dzieję ze autorka się nie obrazi)
Duzo informacji ucieka podczas czytania i pomyslałam ze ułatwiło to nam
Jak macie ochotę to zapraszam do wpisywania sięlink w opisie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 13:51
-
nick nieaktualnyDlatego ja nie robię tyle razy bety bo wiem, że też bym się schizowała jakby była ciut poniżej normy. To nic, że widoczne było u mojej dzidzi echo zarodka i tak bym do głowy sobie nabrała.
Mnie delikatnie kłuje po prawej stronie gdzieś tam w jelitach, nie jest to mocny ból ale wkurzający. Mam nadzieję, że to nic złego. -
Anka1101 wrote:Dziewczyny zrobiłam tabelkę, wiem ze gdzieś na początku była już tabelka ale ciężko za każdym razem wczodzić na pierwsza stronę (mam na dzieję ze autorka się nie obrazi)
Jak macie ochotę to zapraszam do wpisywania sięlink w opisie
Bez sensu robic druga tabelke -
annielica wrote:Chichibi a sprawdzałaś w kalkulatorze na BBF? Jak jest ok to nie ma się czego doszukiwać.
Jest okeypojde jeszzcze raz w poniedzialek coby na świerzo do lekarza miec wynik... Jeszcze tydzien i w koncu pojde do gina ! Nie moge sie doczekac:)
-
Dopiero godzinę temu wstałam
Jeszcze jedna nocka i weekend.
Teraz chwilowo jest z nami mój tato i pomaga nam trochę przy domu i zajmuje się dzieckiem. Pomoc nieoceniona. Jak za tydzień wyjedzie to będzie mi ciężko. Namawiam go, by we wrześniu znów przyjechałJest już na emeryturze to może być w każdej chwili. Moja mama jeszcze pracuje.
-
Chichibi wrote:Bez sensu robic druga tabelke
Dobrze rozumiem...
Tylko może autorka tamtej zrobiła by tak zeby nie trzeba było bez sensu wczodzić za kazdym razem na pierwsza stronę kopiować itd tylko np w swoim opisie umieści link ze wystarczy tylko kliknąć i sam się otworzy jak jest teraz w moim ... -
nick nieaktualny
-
rewelka duzo z dziewczyn bylo juz na 1 wizycie i ma usg za soba
ja jeszcze nie bylam na wizycie czekam az bedzie co kolwiek widac na usg a nie tylko male jajko jak to z poczatku ciazymysle ze moze w przyszlym tyg sie wybiore jak nie później ...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny