X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo Anka wez po prostu tą moja stara liste i jakos ją zmodyfikuj zeby juz te dziewczyny co sie wpisaly nie musialy znowu na inną. Jak tam uważasz :*
    Bo ja przyznam ze nie mam checi bawić sie teraz z drugą lista. :P
    Ta co edytuje na 1 str to dopiero jest roboty ;) Nie potrzebnie numeruje bo ktoras sie na 1.12 zapisze i wszystkie numerki musze zmieniać :P ale bez numerkow nie bedzie mi sie podobać :) Potem bede tam dopisywać płeć, imie i będzie wtedy ładniejsza :)

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1o8Oy0ftlno3Zjvngug-S54eGI4KO1h2-WkNFbqE3Ncg/edit?usp=sharing

Kourtney, Blair lubią tę wiadomość

• Anka1101 Ekspertka

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Oki, bo ja przyznam robilam ja tak na szybko bo nie mialam czasu. Tylko nie moge wejsc na twoja bo trzeba jakies pozwolenie i trzeba sie zalogowac. Powinna byc tak zeby mozna sie bylo zapisywac nawet bez logowania. dasz rade to jakos zrobic? ;)
    Bo jak bedzie z takim utrudnionym dostepem to nikomu sie nie bedzie chcialo zapisywac...czekac na pozwolenie, logowac sie bądź specjalnie rejestrowac ... mam nadzieje że rozumiesz ;)

Tak teraz rozumiem :) pozmieniałam tam ustawienia sprawdzisz teraz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 17:30

Flakonik lubi tę wiadomość

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1BQZX1jI11Twlh9HWotZpF1je1gAYPpMaJAH0nsL9XgI/edit#gid=0
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1101 wrote:
    Tak teraz rozumiem :) pozmieniałam tam ustawienia sprawdzisz teraz?

Tak, teraz weszłam. Bardzo fajna :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja odezwij sie. Mam nadzieje ze wszystko dobrze u ciebie

Pella, Patus jak wasze testy , bety? macie juz wyniki czy jest dzidzia?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 17:40

• Anka1101 Ekspertka

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Tak, teraz weszłam. Bardzo fajna :)

Jak by któraś miała jakieś sugestie jaka rubrykę jeszcze by się przydała to proszę mówić :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 17:37

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1BQZX1jI11Twlh9HWotZpF1je1gAYPpMaJAH0nsL9XgI/edit#gid=0
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1101 Mi sie bardziej podoba ta twoja lista. Jest bardziej przejrzysta i w ogóle . :) Wiec moze wkleje do niej linka na 1 str?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1101 wrote:
    Jak by któraś miała jakieś sugestie jaka rubrykę jeszcze by się przydała to proszę mówić :)

Pózniej przyda sie rubryczka na Imie dla dziecka.

halwaya, Kourtney, Blair lubią tę wiadomość

• Anka1101 Ekspertka

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Anka1101 Mi sie bardziej podoba ta twoja lista. Jest bardziej przejrzysta i w ogóle . :) Wiec moze wkleje do niej linka na 1 str?

Pewnie wklej :) a ja zostawię link też w moim podpisie :)

No właśnie też o tym myślałam ale nie wiedziałam czy to juz teraz wpisać czy poprostu przerobić jesienią bo tą decyzję dopiero będziemy podejmować jak poznamy płeć :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1101 wrote:
    Pewnie wklej :) a ja zostawię link też w moim podpisie :)

No właśnie też o tym myślałam ale nie wiedziałam czy to juz teraz wpisać czy poprostu przerobić jesienią bo tą decyzję dopiero będziemy podejmować jak poznamy płeć :)

No jasne, można później :) Juz wkleilam na 1 str i zaznaczylam ze jest twojego autorstwa :D

• Patus_777 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic myszki :/ Będę do was tu wpadać :)życzę udanych ciąż bez komplikacji :) i slicznych fasolek :)

U mnie dziś beta <1 hmm to pozostaje czekać na ten spóźniony okres :/ we wtorek mam gin moze mi jakoś wywoła:/ bo chcę się starać jak najszybszej :) jak się uda to się pochwale :) buziaki :*******

mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
    Hsg sono- jajowody drożne
    Było clo i letrozol....nic
    ..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
    4 lata starań CUD!!!

klz98u69uvgetej6.png
  • Anka1101 Ekspertka

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    No jasne, można później :) Juz wkleilam na 1 str i zaznaczylam ze jest twojego autorstwa :D
    Nie trzeba zaznaczać... Nie ważne kto zrobił ważne żeby się przydała każdej z nas bo wiem ze często zapomina się kto kiedy ma wizytę i później o różne inne rzeczy a tak tylko się zerknie a nie trzeba będzie ciągle o to pytać :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patus powodzenia w staraniach;)

Matko dziewczyny jak ja zaczynam tesknić za przytulaniem. Na razie nie chcemy ryzykować ale na kolejnej wizycie spytam się czy można. Chociaż trochę mnie krępuje myśl, że będziemy to robić w 3...:P

• Madzisek Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My się przytulamy normalnie, jeżeli nic się nie dzieje można używać normalnie :-) w pierwszej ciąży też nie mieliśmy z tym problemów :-)

1usap07w9hybl9h9.png
  • m@rzenie Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 13:57

3i499vvjv3ex36x6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak radzisz sobie z myślą w trakcie, że tam w środku jest dzidzia? Mnie to peszy...

• m@rzenie Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2016, 13:57

3i499vvjv3ex36x6.png
  • Karola1990 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My się wstrzymujemy tzn parę razy się zdarzyło od pozytywnego testu ale boje się żeby nic się nie stało, nie wiem czy mogę. Niby nic nie boli, plamień nie mam a jakaś obawa jednak jest.

m3sxdqk392yfxb7n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie dzidzia jeszcze taka mała a my tu ją trząchać chcemy:P bardzo chciałabym w końcu zacząć się przytulać bo jeszcze trochę a zrobię się aseksualna:P

• m@rzenie Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę Annielica, że dzidzia nie będzie czuła trząchania ;-)

3i499vvjv3ex36x6.png
  • Karola1990 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha chyba będzie trzeba się jakoś przemóc bo ile można bez:)

m3sxdqk392yfxb7n.png
‹‹ 73 74 75 76 77 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ