Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAlbo Anka wez po prostu tą moja stara liste i jakos ją zmodyfikuj zeby juz te dziewczyny co sie wpisaly nie musialy znowu na inną. Jak tam uważasz :*
Bo ja przyznam ze nie mam checi bawić sie teraz z drugą lista.
Ta co edytuje na 1 str to dopiero jest robotyNie potrzebnie numeruje bo ktoras sie na 1.12 zapisze i wszystkie numerki musze zmieniać
ale bez numerkow nie bedzie mi sie podobać
Potem bede tam dopisywać płeć, imie i będzie wtedy ładniejsza
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1o8Oy0ftlno3Zjvngug-S54eGI4KO1h2-WkNFbqE3Ncg/edit?usp=sharingKourtney, Blair lubią tę wiadomość
-
Flakonik wrote:Oki, bo ja przyznam robilam ja tak na szybko bo nie mialam czasu. Tylko nie moge wejsc na twoja bo trzeba jakies pozwolenie i trzeba sie zalogowac. Powinna byc tak zeby mozna sie bylo zapisywac nawet bez logowania. dasz rade to jakos zrobic?
Bo jak bedzie z takim utrudnionym dostepem to nikomu sie nie bedzie chcialo zapisywac...czekac na pozwolenie, logowac sie bądź specjalnie rejestrowac ... mam nadzieje że rozumiesz
Tak teraz rozumiempozmieniałam tam ustawienia sprawdzisz teraz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 17:30
Flakonik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Flakonik wrote:Tak, teraz weszłam. Bardzo fajna
Jak by któraś miała jakieś sugestie jaka rubrykę jeszcze by się przydała to proszę mówićWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 17:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Flakonik wrote:Anka1101 Mi sie bardziej podoba ta twoja lista. Jest bardziej przejrzysta i w ogóle .
Wiec moze wkleje do niej linka na 1 str?
Pewnie wkleja ja zostawię link też w moim podpisie
No właśnie też o tym myślałam ale nie wiedziałam czy to juz teraz wpisać czy poprostu przerobić jesienią bo tą decyzję dopiero będziemy podejmować jak poznamy płećFlakonik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnka1101 wrote:Pewnie wklej
a ja zostawię link też w moim podpisie
No właśnie też o tym myślałam ale nie wiedziałam czy to juz teraz wpisać czy poprostu przerobić jesienią bo tą decyzję dopiero będziemy podejmować jak poznamy płeć
No jasne, można późniejJuz wkleilam na 1 str i zaznaczylam ze jest twojego autorstwa
Kourtney, Blair lubią tę wiadomość
-
Nic myszki
Będę do was tu wpadać
życzę udanych ciąż bez komplikacji
i slicznych fasolek
U mnie dziś beta <1 hmm to pozostaje czekać na ten spóźniony okreswe wtorek mam gin moze mi jakoś wywoła:/ bo chcę się starać jak najszybszej
jak się uda to się pochwale
buziaki :*******
mamo i tato czuwaj [**] straciłam Was, zyskałam Wasz cud!
Hsg sono- jajowody drożne
Było clo i letrozol....nic
..Szpital laparo,histo,elektrokaut..
4 lata starań CUD!!!
-
Flakonik wrote:No jasne, można później
Juz wkleilam na 1 str i zaznaczylam ze jest twojego autorstwa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny