Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Z tym przytulaniem to myślę oby się dobrze jajeczko zagniezdzilo, Ja na razie tez stopuje, ale myślę że już nie długo się przełamę bo apetyt coraz większy
W sumie to nie ma co się przerażać nieudanymi ciazami, więcej jest takich co się udająnajwiększy cud za nami, tzn, zaciążenie
Mi termin wychodzi 15 grudnia 2015 -
O tak
my się dowiedzieliśmy z 90 % pewnością w dwunastym tygodniu na badaniach prenatalnych
moja przyjaciółka wczoraj też przy okazji badań a jest w trzynastym
wszystko zależy od chęci lekarza i współpracy dziesiątka żeby pokazało co tam ma między nóżkami
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuz wam sie nawet nie zale na te wymioty. Nie chce narzekac :p Jest ciut lepiej niz wczoraj. Pije te rizne nawadniajace mieszanki i chyba pomagaja. :)Robie gryza czegos i jest ok. Zrobie wiecej niz gryza i zoladek zwraca...
Palvin, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuz tak sie nie moge dpczekac.zpbaczyc serduszka.mojej fasolki. Czy pierwsze slychac czy widac serduszko? czy to i to?
Nie dopuszczam juz do siebie mysli ze cos bedzie nie tak. Moze to zle bo jestem nakrecona , szczesliwa a jak cos pojdzie nie tak to zalamka bedzie straszna...Kourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFlakonik pierwsze widać serduszko - moja lekarka powiedziała , że nie da mi jeszcze posłuchać bo to jest za silny impuls i może uszkodzić zarodek w tak wczesnym etapie.
My się nie powstrzymujemy z seksem - lekarz nie zabroniłi też czytałam , że dziecko odczuwa wtedy przyjemne kołysanie .
-
Pierwsze widać pulsujacy punkcik, a dopiero później słychać
Ja po 2 poronieniach to trochę mam stracha się przytulać bo nikt mi nie powiedział przez co się tak stało i teraz staram się eliminować wszystko...