X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Grudniowe mamusie 2015
Odpowiedz

Grudniowe mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Anka1101 Ekspertka

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anielica 7w8t to juz by byl raczej 8w1t czyli 9tc czy poprostu jakis bład się wkradl?

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1BQZX1jI11Twlh9HWotZpF1je1gAYPpMaJAH0nsL9XgI/edit#gid=0
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tfu 7t6dz;)

Anka1101 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewelka ja byłam w 6t1d było już serduszko i zarodek 4.1 mm. Następne mam dopiero w 12t2d.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 14:48

• rewelka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieję że mi się uda na 21, to wtedy bym miała 6t0d więc powinno coś się już dziać.

Obawiam się bardzo tego usg, bo wcześniejszą ciążę miałam usuniętą z powodu pustego pęcherzyka ciążowego, ale z drugiej strony korci strasznie, żeby sprawdzić

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • halwaya Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rewelka - ponoć po takim przypadku rzadko zdarza się powtórna taka sytuacja. Tak mi się coś o uszy obiło.

Sx0K.png
    ypbg.png
  • rewelka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tak słyszałam, ale w głowie i tak siedzi :) szczególnie, że później dwa lata nam się nie udawało, więc tak się trochę obawiam wszystkiego, a na około jest sporo problemów z ciążami.

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • Anka1101 Ekspertka

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rewelka wiem co czujesz mam za soba 2 poronienia i strach jest non stop ... najwazniejsze to pozytywnie myslec ale nie zawsze sie da niestety...

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1BQZX1jI11Twlh9HWotZpF1je1gAYPpMaJAH0nsL9XgI/edit#gid=0
  • rewelka Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka chyba bym się nie zdecydowała trzeci raz próbować, więc podziwiam za wytrwałość:)

23-02-2013 [*] 8 tc
    211xj44j3k4hck0m.png
  • Anka1101 Ekspertka

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rewelka wierz mi ze zdecydowała byś się ja poronilam potem urodziłam syna tteraz w styczniu znów poronilam i teraz jak widać 7tc strach jest ale i nadzieja również ze wszystko się tym razem uda :-)

halwaya lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z natury jestem straszną panikarą - zwłaszcza jeżeli chodzi o zdrowie. Zawsze mi się wydawało , że w ciąży zwariuje z niepewności, obaw itd, a o dziwo jestem bardzo wyluzowana. Nie robiłam bety ani razu, nie spieszyłam się z lekarzem , następną wizytę mam za 6 tyg i wcale nad nią nie rozmyślam. Nie wiem czy to hormony, czy może niewiedza. Jak narazie dobrze mi z tym :)

halwaya, ilonia1984 lubią tę wiadomość

• ilonia1984 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cudowna pogoda pochodzilam troche po miescie kupilam Pare pierdol do domku wrocilam i....padlam jezu zero mocy jestem wykonczona jak bym caly dzien zasuwala w pracy na jutro umowilismy sie na grila ale bedzie dziwnie jak wszyscy piwkowac beda a ja soczek bede popijac hehe ale za to bede jesc i jesc i jesc i bez wyrzutow :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 15:55

Hashija lubi tę wiadomość

<3 <3 cykl pp.Udalo sie Zosia <3
    wkoncu z nami :) 16.04.2016
  • Mad. Przyjaciółka

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grudnióweczki trzymam za Was kciuki mocno i będę podglądać. Listopadówka 2015 :)

halwaya, nikicia86, ilonia1984 lubią tę wiadomość

34bwgov34p14l83r.png
    ibm2j48agmh64rxk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też mieliśmy zaproszenie na grilla ale odmówiliśmy bo pić nie będę to i mąż nie będzie. Żebym chciaż miała apetyt to bym pojadła a tak to bez sensu. Na weekend ma być 20stopni więc robimy wolne i jedziemy do teściówki za miasto połazić po lesie, posiedzieć na działce. Może też zrobimy grilla ale wśród te
    ściowej i męża będę się czuła bardziej swojsko. No i psy się w końcu wybiegają po lesie;)

Dziewczyny jak piszecie o tym co Was spotkało to i ja wpadam w panikę. Tak się martwię o moją fasolę. Nie wyobrażam sobie, że mogłabym ją stracić. Ona jest częścią mnie. Już bym chciała mieć ją całą i zdrową na rękach;)

• Poz!omka. Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis bylam z siostrzencem na spacerze, matko , dziewczyny, jak mi sie krecilo w glowie, czulam sie jakbym miala stracic rownowage :o Jestem przerazona !! mam nadzieje ze tak nie bedzie caly czas, bo chyba nigdzie sama nie pojde :/ wgl duszno mi jakoś dzisiaj...

Alicja <3. <3 ''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' <3
    atdcmg7y5xqxk96s.png
  • Tinusia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 21:38

mhsvqps6d6vf02dw.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rewelka witamy :* na kiedy wychodzi ci TP?

Anka ja wklejalam linka do tej listy w swoim opisoe i jakos malo osob sie zapisalo. Na 1 str na liscie jest juz z 30 a na liscie online bylo cos kolo 9osob tylko.
    Jesli chcesz.mozesz wkleic linka w swoim do tej tabelki co ja robilam. Tam juz troche jest osob wpisanych :) Ja tez wkleje jak sie wybiore na komputer bo z telefonu mi ciezko ;)

Kourtney, Blair lubią tę wiadomość

• Anka1101 Ekspertka

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik wrote:
    Anka ja wklejalam linka do tej listy w swoim opisoe i jakos malo osob sie zapisalo. Na 1 str na liscie jest juz z 30 a na liscie online bylo cos kolo 9osob tylko.
    Jesli chcesz.mozesz wkleic linka w swoim do tej tabelki co ja robilam. Tam juz troche jest osob wpisanych :) Ja tez wkleje jak sie wybiore na komputer bo z telefonu mi ciezko ;)

No właśnie widziałam bo też się tam wpisałam, nie chce żebyś to źle odebrała ale twoja tabelka jest taka duża bardzo i wg mnie oczywiście niektóre kolumny można by usunąć ale to tylko moje skromne zdanie... Może spróbujemy połączyć moja z twoją co ty na to?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oki, bo ja przyznam robilam ja tak na szybko bo nie mialam czasu. Tylko nie moge wejsc na twoja bo trzeba jakies pozwolenie i trzeba sie zalogowac. Powinna byc tak zeby mozna sie bylo zapisywac nawet bez logowania. dasz rade to jakos zrobic? ;)
    Bo jak bedzie z takim utrudnionym dostepem to nikomu sie nie bedzie chcialo zapisywac...czekac na pozwolenie, logowac sie bądź specjalnie rejestrowac ... mam nadzieje że rozumiesz ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 17:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciesze sie ze nie jestem sama z moimi mdlosciami i wymiotami :P

Nie no żartuje. Mam nadzieje ze wszystkim nam to szybko minie :*

• Hashija Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poziomka ja mam podobnoe, kreci sie w glowie, słaba, duszno. Ale ja to jestem oslabiona tym czyms co się do mnie przypaletalo.
    Lekarka dala mi duomox

‹‹ 72 73 74 75 76 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ