Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
anielica 7w8t to juz by byl raczej 8w1t czyli 9tc czy poprostu jakis bład się wkradl?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam nadzieję że mi się uda na 21, to wtedy bym miała 6t0d więc powinno coś się już dziać.
Obawiam się bardzo tego usg, bo wcześniejszą ciążę miałam usuniętą z powodu pustego pęcherzyka ciążowego, ale z drugiej strony korci strasznie, żeby sprawdzić -
rewelka wiem co czujesz mam za soba 2 poronienia i strach jest non stop ... najwazniejsze to pozytywnie myslec ale nie zawsze sie da niestety...
-
rewelka wierz mi ze zdecydowała byś się ja poronilam potem urodziłam syna tteraz w styczniu znów poronilam i teraz jak widać 7tc strach jest ale i nadzieja również ze wszystko się tym razem uda
halwaya lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa z natury jestem straszną panikarą - zwłaszcza jeżeli chodzi o zdrowie. Zawsze mi się wydawało , że w ciąży zwariuje z niepewności, obaw itd, a o dziwo jestem bardzo wyluzowana. Nie robiłam bety ani razu, nie spieszyłam się z lekarzem , następną wizytę mam za 6 tyg i wcale nad nią nie rozmyślam. Nie wiem czy to hormony, czy może niewiedza. Jak narazie dobrze mi z tym
halwaya, ilonia1984 lubią tę wiadomość
-
cudowna pogoda pochodzilam troche po miescie kupilam Pare pierdol do domku wrocilam i....padlam jezu zero mocy jestem wykonczona jak bym caly dzien zasuwala w pracy na jutro umowilismy sie na grila ale bedzie dziwnie jak wszyscy piwkowac beda a ja soczek bede popijac hehe ale za to bede jesc i jesc i jesc i bez wyrzutow
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 15:55
Hashija lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
nick nieaktualnyMy też mieliśmy zaproszenie na grilla ale odmówiliśmy bo pić nie będę to i mąż nie będzie. Żebym chciaż miała apetyt to bym pojadła a tak to bez sensu. Na weekend ma być 20stopni więc robimy wolne i jedziemy do teściówki za miasto połazić po lesie, posiedzieć na działce. Może też zrobimy grilla ale wśród te
ściowej i męża będę się czuła bardziej swojsko. No i psy się w końcu wybiegają po lesie;)
Dziewczyny jak piszecie o tym co Was spotkało to i ja wpadam w panikę. Tak się martwię o moją fasolę. Nie wyobrażam sobie, że mogłabym ją stracić. Ona jest częścią mnie. Już bym chciała mieć ją całą i zdrową na rękach;) -
Ja dzis bylam z siostrzencem na spacerze, matko , dziewczyny, jak mi sie krecilo w glowie, czulam sie jakbym miala stracic rownowage :o Jestem przerazona !! mam nadzieje ze tak nie bedzie caly czas, bo chyba nigdzie sama nie pojde
wgl duszno mi jakoś dzisiaj...
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualnyRewelka witamy :* na kiedy wychodzi ci TP?
Anka ja wklejalam linka do tej listy w swoim opisoe i jakos malo osob sie zapisalo. Na 1 str na liscie jest juz z 30 a na liscie online bylo cos kolo 9osob tylko.
Jesli chcesz.mozesz wkleic linka w swoim do tej tabelki co ja robilam. Tam juz troche jest osob wpisanychJa tez wkleje jak sie wybiore na komputer bo z telefonu mi ciezko
Kourtney, Blair lubią tę wiadomość
-
Flakonik wrote:Anka ja wklejalam linka do tej listy w swoim opisoe i jakos malo osob sie zapisalo. Na 1 str na liscie jest juz z 30 a na liscie online bylo cos kolo 9osob tylko.
Jesli chcesz.mozesz wkleic linka w swoim do tej tabelki co ja robilam. Tam juz troche jest osob wpisanychJa tez wkleje jak sie wybiore na komputer bo z telefonu mi ciezko
No właśnie widziałam bo też się tam wpisałam, nie chce żebyś to źle odebrała ale twoja tabelka jest taka duża bardzo i wg mnie oczywiście niektóre kolumny można by usunąć ale to tylko moje skromne zdanie... Może spróbujemy połączyć moja z twoją co ty na to? -
nick nieaktualnyOki, bo ja przyznam robilam ja tak na szybko bo nie mialam czasu. Tylko nie moge wejsc na twoja bo trzeba jakies pozwolenie i trzeba sie zalogowac. Powinna byc tak zeby mozna sie bylo zapisywac nawet bez logowania. dasz rade to jakos zrobic?
Bo jak bedzie z takim utrudnionym dostepem to nikomu sie nie bedzie chcialo zapisywac...czekac na pozwolenie, logowac sie bądź specjalnie rejestrowac ... mam nadzieje że rozumieszWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 17:16
Kourtney, Blair lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny