Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
m@rzenie wrote:Dziewczyny czy Wy też czujecie ciągły głód? ja zjem coś i po godzinie znowu czuję takie ssanie w żołądku i jak czegoś nie zjem od razu to nie mogę wytrzymać takie mam mdłości
I od tamtej pory zapijałam wodą, dużo wody i pomagało
Żeby nie dopuszczać do tego ssania wydaje mi się że najlepiej po jedzeniu co chwile popijać sobie coś
Albo przegryzać, może paluszki ?
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualnyPoz!omka. wrote:A macie tak że przestają Was boleć piersi ? Czy bolą cały czas mocno ? Bo ja schemace znowu jak przestały mnie boleć dzis na wieczór i zaczynam się denerwować
Mnie bolą tylko przy dotykaniu. Tak same z siebie już nie.Poz!omka., Flakonik lubią tę wiadomość
-
Poz!omka. wrote:Ja tak miałam w poprzednim tygodniu
I od tamtej pory zapijałam wodą, dużo wody i pomagało
Żeby nie dopuszczać do tego ssania wydaje mi się że najlepiej po jedzeniu co chwile popijać sobie coś
Albo przegryzać, może paluszki ?
Chyba jednak spróbuję z wodą
-
justyna14 wrote:m@arzenie dzięki
może zwariowałam, że tak szybko jedno po drugim ale chciałam, żeby Olek miał się z kim bawić
oby tylko wszystko dobrze było. A jak Ty się czujesz? pierwsza ciąża czy kolejna?
Ja też chciałam taka mala różnice wieku ale mój mąż się nie dał namówić a teraz będzie 2lata i 2msc różnicyjustyna14 lubi tę wiadomość
-
justyna14 wrote:to też nie jakaś ogromna różnica
m@rzenie właśnie ja się bałam, że jak pierwsze zajęło nam 2 lata to i drugie może tyle potrwać a tu proszęale się cieszę.
Myślałam, że raz dwa, cykl lub dwa i dzidek jest
ale w końcu się udało
-
nick nieaktualnyPoz!omka. wrote:A macie tak że przestają Was boleć piersi ? Czy bolą cały czas mocno ? Bo ja schemace znowu jak przestały mnie boleć dzis na wieczór i zaczynam się denerwować
Poz!omka. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:hej
pisałam wcześniej, że liczę, że uda mi się dołączyć i właśnie zobaczyłam dwie kreski na teście. Jutro rano powtórzę. Przyjmiecie jeszcze jedną grudniówkę?
justyna14, Flakonik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKate4 wrote:Cześć:)można z Wami popisać?tydzień temu dowiedziałam się, ze jestem w ciąży, chociaz z początku panikowałam że to pozamaciczna bo cały czas bolała mnie tylko jedna strona brzucha a właściwie okolice jajnika czasami ból nie do zniesienia i wylądowałam na izbie przyjęć i okazało się, ze to przez torbiele bo wychodowałąm 2 na jajnikach po stymulacji ;/ 2 dni temu na szczęście pojawił się pęcherzyk w macicy ok 4 mm. I dziasiaj 21 dpo byłam na wizycie neistety nic więcej nie widać a pecherzy tylko trochę podrósł do 4,7 mm a jestem 4t6dz i martwię się że jest za mały ten pęcherzyk jak sądzicie?
Hej. JasneWazne ze rosnie. Wedlug mnie jest wszystko prawidlowo
Pecherzyk rosnie dziennie tak ok1mm ale nie jest powiedziane ze musi 1mm i jak troche wiecej czy mniej to juz jest cos nie tak.
Na kiedy wychodzi ci termin porodu?
no i gratulacje przede wszystkim :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 22:14
Kourtney lubi tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny, troche mi ulżyło
Bo zeszły tydzień bolały jak cholera a najbardziej na wieczór, az czułam ulge sciagajac stanik
a od tego tygodnia, bolą przy dotyku tylko a na wieczór prawie wcale
Więc jak czuje ledwo ledwo ból, to juz panikuje strasznie
Jak moj M planuje juz przyszlosciowe wydatki, to ciągle zbijam go z tematu mówiąc ze nie wiadomo czy tam wgl serduszko zaczeło bic
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:hej
pisałam wcześniej, że liczę, że uda mi się dołączyć i właśnie zobaczyłam dwie kreski na teście. Jutro rano powtórzę. Przyjmiecie jeszcze jedną grudniówkę?
Witamy :* Gratulacje !
Jasne ze przyjmiemy. Dla kazdej wystarczy spokojnie miejsca
Zazdroszcze takiej malej roznicy wieku. Tez mi sie taka marzy. Ale narazie pierwsza ciaza. Czas pokaze co bedzie dalej
Jeszcze raz gratki i rozgosc sie w naszym watku :*justyna14, Palvin, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHashija wrote:Flakonik a próbowałaś imbir stosować na mdłości?
My się jeszcze nie przytulamy, bo fizycznie nie daję rady. Ale pozwolenie od gin jest
Jaką wodę pijecie? Dostałam przykaz picia wody niskozmineralizowanej 2 litry dziennie. Ja pije primavere
Probowalam. Niestety nie sprawdza sie , ma za intenstywny smak do mnie co tez powoduje odruch wymiotny.
Ja wode zywiec zdroj. Jakos tak od zawsze ja pije i najbardziej lubie.Kourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny