Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A mnie dziewczyny strasznie mdli ale na wieczór a rano z głodu tylko wiec nie ma tragedi...
-
nick nieaktualny
-
Flakonik to teraz nocny tryb życia musisz najeść sie za cały dzień
Życzę Ci więcej zachcianek a mniej wymiotów !
Ja mam własnie zachcianke na frytki
Normalnie już bym je sobie zrobiła, ale czytałam że lepiej nie jadać takich rzeczy teraz
Flakonik lubi tę wiadomość
Alicja
.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...'' 

-
Flakonik wrote:Ja sie obecnie ciesze jak uda mi sie wypic cokolwiek
Na szczescie na noc te wymioty ustaja. Wiec bede chyba zmuszona do jedzenia w nocy. 
Mam zachcianke na kebaba! Teraz. a wszystko juz pozamykane.
Ja pić to bym mogła non stop ale jedzenia najlepiej nie pokazuj chodź dziś zjadłam 1/4 kurczaka z frytkami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 22:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPoz!omka. wrote:Flakonik to teraz nocny tryb życia musisz najeść sie za cały dzień
Życzę Ci więcej zachcianek a mniej wymiotów !
Ja mam własnie zachcianke na frytki
Normalnie już bym je sobie zrobiła, ale czytałam że lepiej nie jadać takich rzeczy teraz 
Hehe ja też mam zachcianki na frytki. Wczoraj sobie zrobiłam w piekarniku - myślę, że takie są ok - w końcu to tylko ziemniaki. Teraz zjadłam pizzę. Staram się jeść na co mam ochotę - bo w dzień mam mdłości i wieczorem odpuszczają .
Za tydzień idę na wykład z położną na temat żywienia w ciąży - zobaczę co powie ciekawego. -
Pozdrawiam z pracy. Mdli mnie lekko, ale jestem dzielna.
Powiedziałam dzis mojej managerce o ciąży. Troche ja tym zaskoczyłam, ale zaznaczyłam, że nikt nie wie i na razie chce by też nikomu nic nie mówiła. Zobaczymy jak to będzie, bo ona jest wloszka i jest dość emocjonalna. -
Ja poki nie mam mdlosci i zachcianek to staram sie zdrowo odzywiac kasze, warzywa itp . Pamietam jak wymiotowalam z mlodym to nic nie jadlam

Pozatym teraz przed ciaza przybylo mi 6 kg (w ciagu roku) wiec staram sie nie przesadzac z jedzeniem.
mam nadzieje ze w tej ciazy mdlosci mnie omina. Ale i tak mam zalecenie diety od internisty bo mam ppdrazniony zoladek i musze jesc bardzo lekkostrawnie
-
nick nieaktualny
-
Witam nowe mamusie:) U mnie mdłości brak oby jak najdłużej tak zostało:)Ja też się staram zdrowo odżywiać co by nie jeść za dwoje a dla dwojga:)A mam skłonności do tycia i tylko moja silna wola sprawia, że mam rozmiar 36/38:) wiem, że gdybym sobie pozwoliła na niezdrowe jedzenie to momentalnie waga idzie do góry i to ostro.
Miłego dnia:* -
nick nieaktualnyJa też piję Żywiec Zdrój ale Nałęczowiankę też lubię. Niestety nie piję za dużo bo i tak mega czesto sikam i chyba bym z kibelka nie schodzila. Ja tez staram sie zdrowo odżywiać ale brak mi apetytu i np. wczoraj byliśmy w kinie i pozwoliłam sobie na porcję nachosów z sosem serowym. Mam nadzieję, że w takie dni gdy na nic nie mam ochoty taka porcja budyniu z torebki bie zaszkodzi...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karola1990 wrote:Witam nowe mamusie:) U mnie mdłości brak oby jak najdłużej tak zostało:)Ja też się staram zdrowo odżywiać co by nie jeść za dwoje a dla dwojga:)A mam skłonności do tycia i tylko moja silna wola sprawia, że mam rozmiar 36/38:) wiem, że gdybym sobie pozwoliła na niezdrowe jedzenie to momentalnie waga idzie do góry i to ostro.
Miłego dnia:*
Mi z poprzedniej ciąży zostalo 7 kg a teraz jeszcze 1kg w gore przez zatrzymaną wode. Choruje też na Hashimoto i jest to przyczyną mojej niedoczynności tarczycy.. przy tym ponoć latwo nabiera się wagi. W ciąży mam mocne postanowienie unikać słodyczy. Teraz akurat to nie problem jak mnie mdli. -
Witam Was w tą piękną pogodę
Bezchmurne niebo, az się miło wstaje
Flakonik, biedna
pij dużo elektrolitów
Ja dziś za szybko też się nie rusze dziś nigdzie, bo mój M odsypia po nocce w pracy więc pozostaje mi posiedziec na balkonie 
Ps. Jak myślicie, można w ciąży normalnie na słońcu się opalać? bo skoro w za gorącej wodzie grzac się nie można, to jak to jest ze słońcem?Alicja
.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''