Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A mnie dziewczyny strasznie mdli ale na wieczór a rano z głodu tylko wiec nie ma tragedi...
-
nick nieaktualny
-
Flakonik to teraz nocny tryb życia musisz najeść sie za cały dzień
Życzę Ci więcej zachcianek a mniej wymiotów !
Ja mam własnie zachcianke na frytki
Normalnie już bym je sobie zrobiła, ale czytałam że lepiej nie jadać takich rzeczy teraz
Flakonik lubi tę wiadomość
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
Flakonik wrote:Ja sie obecnie ciesze jak uda mi sie wypic cokolwiek
Na szczescie na noc te wymioty ustaja. Wiec bede chyba zmuszona do jedzenia w nocy.
Mam zachcianke na kebaba! Teraz. a wszystko juz pozamykane.
Ja pić to bym mogła non stop ale jedzenia najlepiej nie pokazuj chodź dziś zjadłam 1/4 kurczaka z frytkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 22:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPoz!omka. wrote:Flakonik to teraz nocny tryb życia musisz najeść sie za cały dzień
Życzę Ci więcej zachcianek a mniej wymiotów !
Ja mam własnie zachcianke na frytki
Normalnie już bym je sobie zrobiła, ale czytałam że lepiej nie jadać takich rzeczy teraz
Hehe ja też mam zachcianki na frytki. Wczoraj sobie zrobiłam w piekarniku - myślę, że takie są ok - w końcu to tylko ziemniaki. Teraz zjadłam pizzę. Staram się jeść na co mam ochotę - bo w dzień mam mdłości i wieczorem odpuszczają .
Za tydzień idę na wykład z położną na temat żywienia w ciąży - zobaczę co powie ciekawego. -
Pozdrawiam z pracy. Mdli mnie lekko, ale jestem dzielna.
Powiedziałam dzis mojej managerce o ciąży. Troche ja tym zaskoczyłam, ale zaznaczyłam, że nikt nie wie i na razie chce by też nikomu nic nie mówiła. Zobaczymy jak to będzie, bo ona jest wloszka i jest dość emocjonalna. -
Ja poki nie mam mdlosci i zachcianek to staram sie zdrowo odzywiac kasze, warzywa itp . Pamietam jak wymiotowalam z mlodym to nic nie jadlam
Pozatym teraz przed ciaza przybylo mi 6 kg (w ciagu roku) wiec staram sie nie przesadzac z jedzeniem.
mam nadzieje ze w tej ciazy mdlosci mnie omina. Ale i tak mam zalecenie diety od internisty bo mam ppdrazniony zoladek i musze jesc bardzo lekkostrawnie -
nick nieaktualny
-
Witam nowe mamusie:) U mnie mdłości brak oby jak najdłużej tak zostało:)Ja też się staram zdrowo odżywiać co by nie jeść za dwoje a dla dwojga:)A mam skłonności do tycia i tylko moja silna wola sprawia, że mam rozmiar 36/38:) wiem, że gdybym sobie pozwoliła na niezdrowe jedzenie to momentalnie waga idzie do góry i to ostro.
Miłego dnia:* -
nick nieaktualnyJa też piję Żywiec Zdrój ale Nałęczowiankę też lubię. Niestety nie piję za dużo bo i tak mega czesto sikam i chyba bym z kibelka nie schodzila. Ja tez staram sie zdrowo odżywiać ale brak mi apetytu i np. wczoraj byliśmy w kinie i pozwoliłam sobie na porcję nachosów z sosem serowym. Mam nadzieję, że w takie dni gdy na nic nie mam ochoty taka porcja budyniu z torebki bie zaszkodzi...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karola1990 wrote:Witam nowe mamusie:) U mnie mdłości brak oby jak najdłużej tak zostało:)Ja też się staram zdrowo odżywiać co by nie jeść za dwoje a dla dwojga:)A mam skłonności do tycia i tylko moja silna wola sprawia, że mam rozmiar 36/38:) wiem, że gdybym sobie pozwoliła na niezdrowe jedzenie to momentalnie waga idzie do góry i to ostro.
Miłego dnia:*
Mi z poprzedniej ciąży zostalo 7 kg a teraz jeszcze 1kg w gore przez zatrzymaną wode. Choruje też na Hashimoto i jest to przyczyną mojej niedoczynności tarczycy.. przy tym ponoć latwo nabiera się wagi. W ciąży mam mocne postanowienie unikać słodyczy. Teraz akurat to nie problem jak mnie mdli. -
Witam Was w tą piękną pogodę
Bezchmurne niebo, az się miło wstaje
Flakonik, biedna
pij dużo elektrolitów
Ja dziś za szybko też się nie rusze dziś nigdzie, bo mój M odsypia po nocce w pracy więc pozostaje mi posiedziec na balkonie
Ps. Jak myślicie, można w ciąży normalnie na słońcu się opalać? bo skoro w za gorącej wodzie grzac się nie można, to jak to jest ze słońcem?Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''