Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
annielica wrote:My lecieliśmy 5 godzin na Fuerteventurę. Masakra. Bez ciąży myślałam, ze oszaleję. W ciąży bym nie dała rady.
No a my jeszcze z dzieckiem chcemy leciec chyba sama bym oszalała.
-
Poz!omka. wrote:Karola1990 - Tak, ja zauważyłam
czasami mi wywala tak brzuch ze nie da sie tego ukryć
Nie wiem od czego to zależy, najbardziej na wieczór tak mam, wydaje mi się ze to podobnie jak przed okresem, bo też zawsze brzuch miałam powiększony
Wczoraj np byliśmy na długim spacerze i nie mogłam tego ukryć , aż mój M się usmiechał bo brzuszek wyglądał jak ciążowy
A dodam że jestem szczupła więc od razu to się rzuca w oczy
Właśnie ja zawsze miałam płaski brzuch, nic tam nie było a teraz widzę jak w leginsach i obcisłej bluzce jest takie zaokrąglenie od pępka w dół. W normalnych spodniach i bluzce tego w ogóle nie widać tylko w tych leginsach tak jakbym była cały czas najedzona a jeszcze nic nie przytyłam:) -
Karola1990 wrote:Właśnie ja zawsze miałam płaski brzuch, nic tam nie było a teraz widzę jak w leginsach i obcisłej bluzce jest takie zaokrąglenie od pępka w dół. W normalnych spodniach i bluzce tego w ogóle nie widać tylko w tych leginsach tak jakbym była cały czas najedzona a jeszcze nic nie przytyłam:)
Ja bo już mam po południu taki brzuch jak z synem w 4msc, a gdzie tam do grudnia chyba predzej pekne bo już z nim miałam ogromny brzuch -
He he
Mój brzuch tylko przytył, wagowo stoje w miejscu
Koleżanka mi kiedyś mówiła, Ty taka chuda to jak bedziesz w ciąży to chyba dopiero w 6 miesiacu bedzie widać u Ciebie brzuch, a wlasnie jest na odwrót, wydaje mi sie że u tych szczupłych brzuch pokazuje się najszybciej
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
Witajcie tak wlasnie myslalam o tym brzuchu i juz sie martwic zaczelam wchodze czytam a wy o brzuszku jezu jaki ja mam dzis wielki brzuch jak w 5 miesiacu czytalam troche wlasnie i to przez trawienie wzdecia zaparcia ale rowniez macice bo sie rozrasta ja dzis w dresach wszystko mnie cisnie i przeszkadza
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
nick nieaktualnyIlona mam tak samo. Zawsze byłam szczupła ale brzuszek zawsze miałam i teraz do tego wzdęcia itp. I serio już coś tam widać. I wydaje mi się, że też utyłam mimo, że jem mniej niż przed ciążą. I chyba będę musiała kupić nowy stanik bo stare już trochę cisną.
-
nick nieaktualnyJa weszlam na wage i 1,5kg mniej !
Co do wakacji to my zawsze na prawie caly okres wakacji sie gdzies wybieramy. W tym roku tez mamy juz zaplanowane wszystko ale to zalezy od tego jak bede sie czula...Samolot tez wchodzi w gre bo na pewno do Francji lecimy na 3tyg,potem polskie morze, Szwecja i Emiraty na pewno. I to tyle. Ale jak bede ciagke tak rzygac jak kot to chyba wszystko szlak trafi. Moj maz uwielbia zwiedzac rozne kraje i tak w kazdym roku gdzies indziej. Zanim zaszlam w ciaze mielismy troche dalsze loty w planach ale juz to zmienilismy bo nie wysiedze az tyle w samolocie normalnie a co dopiero w ciazy.Palvin, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My mamy w planie w sierpniu wyjazd do PL. I juz teraz zastanawiam się czy samochodem czy samolotem. Problem w tym, że w PL by nam się samochod przydał, bo ja mam rodzinę w Opolu a mój facet jest z Gdańska.
W poprzedniej ciazy byliśmy samochodem to często musieliśmy się na siku zatrzymywaćNo i nogi mi puchly. Wolalabym teraz lecieć. Nie wiem czy mnie do samolotu jeszcze wpuszcza.. ale chyba jednak zdecydujemy się na auto.. akurat w styczniu zmienillismy na mniejsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 14:45
Kourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny,
My się wybieramy na wakację w czerwcu to już będzie 14 tydz. Myślimy o Grecji gdzieś albo Sardynii - co prawda ginekolog mi powiedziała, żeby wybrać bardziej umiarkowany klimat ale co roku jeździmy w tym okresie i jakiś super upałów to nie ma - polskie lato jest czasem bardziej gorące . Będziemy wybierać z last minute czekamy tylko na USG w 12 tyg czy wszystko ok.
Co do brzuszka to jakoś specjalnie nie widzę - wagę mam ciągle taką samą . Jestem szczupła ale płaskiego brzucha jakoś się nie dorobiłam:)
Stanik też już musiałam kupić większy - to mnie najbardziej martwi bo normalnie mam duże piersi a jak jeszcze będą rosły
No i dzisiaj o dziwo - bez mdłości - jupi. -
nick nieaktualnyFlakonik wrote:Dziwnie to moze zabrzmi ale to beda dla nas juz ostatnie wakacje w dwojke!
Potem wszedzie z dzieckiem bedzie sie jezdzic.
No my mieliśmy w planach , zająć się robieniem dzidziusia na wakacjach. Mieliśmy upatrzone Karaiby w czerwcu - jako takie ostatnie szalone wakacje.
No ale wyszło jak wyszło. Trochę mi szkoda tych szalonych wakacji, bo teraz jednak trzeba będzie uważać na siebie. Ale wakacje muszą być! -
nick nieaktualny
-
My też mieliśmy w planach mieć szalone wakacje i dopiero w wakacje albo pod koniec przyłożyć się do robienia fasolki
No ale jak widac, nie da sie zaplanowac tego
Przez to ciepełko i słonko aż nachodzi mnie myśl o zimnym piwku
A to jeszcze długa droga żeby znów się napić piwka latem
może za rok
Teraz walcze z ochotą na frytki :o Chyba jednak sobie zrobierewelka lubi tę wiadomość
Alicja.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tydzień temu jak spotkalismy sie ze znajomymi to powiedzialam im wstępnie co jest na rzeczy, tylko ze to jeszcze nic pewnego
Bo mój ból zęba mnie wydał, nie mogłam żadnej tabletki wziąć którą mi oferowano
Alicja.
-
nick nieaktualny