Grudniowe mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMy zamowimy dzisiaj na kolacje kababy. haha wiem ze dlugo w moim zoladku nie posiedzi ale mam taka ochote ze musze
Dzisiaj udalo mi sie zjesc cale jablko! A to wiecej niz jeden gryz wiec.to duzy sukces
a reszta to muszepo jednym gryzie, albo dwie lyzki czegos.
i zaden intensywny zapach nie moze sie ulatniac w domu...
halwaya, Kourtney lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Flakonik uważaj z tymi kebabami, bo od kebaba tez unosi sie intensywny zapach
Ojj Frytki z Mcdonalda to dopiero pycha
ja zrobiłam w piekarniku takie mrożone karbowane
Juz od wczoraj wieczora za mna chodziły
Tinusia, nikicia86 lubią tę wiadomość
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''
-
Flakonik u Ciebie to przez te straszne wymioty waga poleciała w dół. U mnie stoi w miejscu a brzuszek jak już pisałam delikatnie zaokrąglony:) Staniki póki co są dobre ale z czasem pewnie będą do wymiany. 9 maja mam wesele dobrze, że sukienka luźna jest to się w nią zmieszczę przynajmniej mam taką nadzieję
Mi schudły ręce, nogi tylko brzuszek się zaokrąglił może dlatego, że jem mało a często:)
-
nick nieaktualnyFlakonik dostaniecie aż tyle urlopu? My prowadzimy własną firmę a i tak ciężko nam będzie tydzień wygospodarować.
Ja staram się unikać fastfoodów ale fakt jak jest ochota to ciężko sobie odmówić. Ja mam ochotę na piwo i następnym razem na grilla kupię piwo Bavaria bo ma 0,0% -
nick nieaktualny
-
Evka wrote:Noo mozecie mi pogratulowac.
Wczoraj pierwsze wymioty. W pracy. Tragedia byla. Po pracy wzielam pol aviomarinu za zaleceniem mojej gin. Przeszlo. Spalam jak zabita. Tez czescie chodzicie siku? Bo ja to nin stop bym chodzila mimo ze nie pije duzych ilosci wody. Z reszta apetyt u mnie dopiero na wieczor wraca. Wczesniej zmuszam sie by zjesc cojolwiek.
Że tak się wtrącę, bo czasem was podglądam trzymając mocno zaciśnięte kciuki - upewniałaś się co do aviomarinu? Ja duuużo wymiotowałam (byłam nawet na obserwacji w szpitalu) i do tej pory niestety mi się zdarza. Ale gin stanowczo odradzał te tabletki. Nawet na ulotce masz, że w I trymestrze zabronione (dopiero w II i III pod kontrolą lekarza).
Tak czy siak, życzę powodzenia i nudnych ciąż wam wszystkim!Hashija lubi tę wiadomość
-
Flakonik wrote:Gratulacje :* Witamy w grudniowych mamusiach. Piękna beta. Ktory do dpo? A no i na kiedy wychodzi cie przewidywany TP? zebym mogla do listy dopisac
Przewidziany termin to 9 grudnia ale niestety mam za sobą puste jajo płodowe w maju ubuegłego roku...wiec póki nie zobacze na USG, że wszystko jest oki proszę mnie nie wpisywać....
pierwsza beta 1350 bruga po 48h 3780...mam nadzieję , że wszystko będzie dobrze....wizyta u Pani gin w najbliższy wtorek....
Oby było dobrze....musi... -
nick nieaktualnyAnnielica. nie mamy problemow z urlopem. Wtedy zawsze ktos o podobnej funkcji przejmuje nasze.pbowiazki wiec spoko. zawsze zostawiamy ten caly urlop na wakacje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 22:16
Kourtney lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie było mnie 1,5 dnia, a tu już tyle popisałyście
Widzę, że już większość z Was ma plany wakacyjne.My w sumie też zaplanowaliśmy urlop jeszcze przed ciążą. Teoretycznie wypada to już w 2 trymestrze, więc jeśli nie będzie przeciwwskazań to się wybierzemy. -
Anka1101 wrote:Latanie samolotem w 2 trymestrze to raczej indywidualna sprawa, jeśli cisza nie jest zagrożona to myślę że nie ma przeciwwskazań. A wiem ze niektóre linie lotnicze kobiet w 3 trymestrze nie chce przewozić...
racja,przyjęło się, że kobiet w 3 trymestrze mogą nie wpuścić na pokład,bo różnica ciśnień itp. mogą wywołać przedwczesny poród (a w sumie jakby im się dzieci na pokładzie tak rodziły to powinny potem latać za darmo)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co dziewczyny, znowu mnie na wieczór biora takie refleksje, czy tam wszystko dobrze się rozwija, naczytałam się o pustym jaju płodowym, które daje takie same objawy jak normalna ciąża tylko ze zarodek sie nie rozwija..
Już coraz bliżej wizyty, a ja wciąż rozmyślam , nie cierpie mieć takiej niepewności
W dzień myśle, na pewno wszystko jest dobrze, wieczór nadchodzi to mam wątpliwości
Alicja.
''..Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym...''